Şimdi Ara

Fiber ile Uydunet arasındaki ping farkı nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar merak ediyorum kullanan,bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Özellikle yurt dışı çıkışlarda ör:Amerika için ping değerlerinde uydunet ile fiber internet arasında ne kadar fark vardır? (ADSL ile farkını bilen de paylaşırsa sevinirim)



  • Fiber ping açısından daha iyisi. Online oyun oynarken biz host olmaya çalışıyoruz adsl bağlantısıyla 4 kişi laglı oynuyor bizim hostumuzda. Ama superonline kullanan arkadaşa kurdurduğumuzda 8 kişiyi yağ gibi oynatıyor oyunda hiç lag olmıyor. Uydunet için dedikleri, yani duyduğum kadarıyla adslden ping açısından daha iyi ve upload hızı simetrik olduğu için online oyunda adslde aldığınızı kalitenin 2 katından aşşağı almazsınız diye tahmin ediyorum. Fiber yoksa bulunduğunuz bölgede kesinlikle uydunet onlnie oyunlarda etkisini gösterir diye düşünüyorum
  • superonline ping olarak 7ms daha iyi (black ops 2 almanya sunucusu) ikamet ettigim binada uydunet,sol ve tt fiber var( gercek fiber) akk olmadigi icin uydunet kullaniyorum. indirme yapmayacaksan sol iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Bir de bir kaç tane yurtdışı için speedtest sonucu ekleyebilirseniz çok iyi olur
    Ben TTnet kullanıyorum yaptığım son teslerde Amerika için 250 ms ve Almanya için de 90 ms civarı almıştım. Uydunet ve fiber için de güncel değerlerle karşılaştıralım bakalım ne kadar farkları var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stability63 -- 28 Kasım 2012; 16:08:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.