Şimdi Ara

Fiber internet kullanıcıları, internet deneyiminiz nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Ankara Akyurt'ta yaşamaktayım. 5-6 yıldır ADSL kullanıcısıyım. Max 12 mbps hız var. Evde herhangi biri internet kullanırsa online oyun oynayanın ping fırlıyor biliyorsunuz. Olası fiber gelme durumunda böyle bir durum var mı?

    Bir de yıllar sonra evimizin 200mt ilerisindeki 4 binalı kooperatif sitenin girişinde muhtarımız aşağıdaki dolabı yerleştirtti zor da olsa. Ne olabilir vdsl mi fiber mi yoksa sadece siteye mi verirler?

    Fiber internet kullanıcıları, internet deneyiminiz nasıl?


    Fiber internet kullanıcıları, internet deneyiminiz nasıl?


    Fiber internet kullanıcıları, internet deneyiminiz nasıl?







  • 2 hafta önce bende fiberlendim , tt üzerinden çom memnunum ping değerleri 2-3 ms daha fazla turk.net e göre ama akşamları sorunsuz kullanabiliyorum :)

    Bu arada dinamik ip geldi bana çok ip ilginç şekilde , cgn almamışlar Türk telekom

  • T11 Galiba bu, port kapasitesi çok olmadığı için genelde sitelere koyuluyor lakin pek yeni değil gibi muhtemelen başka bir yerden çıkma bir dolap.

    Sorunuza gelecek olursak bu dolaptan VDSL veriliyor hocam ama bahsettiğiniz sitenin daire sayısına bakılmaksızın proje özel olarak oraya yapıldı ise maalesef sizi bu saha dolabına geçirmeyebilirler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk Telekom fiber muhtemelen Türkiye sınırları içinde kullanabileceğin en sorunsuz internet hizmeti. Kimi zaman modemi resetlemiyorum uzunca bir süre, haftalarca bağlantı kopmadan çalışabiliyor.

    Kullandıgım alternatif sağlayıcılarda bağlantı gün içinde birden fazla kez kopardı. Umarım adresinize Fiber hizmet ulaşır.

    Alttaki fotodaki dolap vdsl kabini arkadaşların da dediği gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • davidoff26 kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam, görseldeki çıkma bir dolap. Bir yerden söktüler herhalde, boş duracağına buraya montaj yapmışlar. Maksat iş görülsün hocam, hizmette kusur olmasın da dış görünüşü çok önemli değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.