Şimdi Ara

Fiber internet ve Superonline'dan uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
12.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Müşteri hizmetleri konusunda bu kadar rezil bir başka sağlayıcı daha yoktur sanırım.

    1. Nakil sonrasi static ip mi tanimlayamadilar. (10 Gün)
    2. 50-60 mail telefon görüşmesi sonrasında YENİ BİR IP verebildiler.
    3. Static ip değiştiği için bir dolu tanım düzenlemesi (ip den yetki ile erişebildiğim yerlere tekrar başvuru vs.)
    4. Static ip tanimlandigi halde 25. porttan cikisim olmadigi icin mail sunucum calisamiyor.
    5. Superonline cilar bayram tatilinde....

    Bu 200 TL yi (cayma bedeli) odemeden bu firmadan kurtulmanın bir yolu var mı? En kötü ihtimal ile ödeyip yine de ayrılacağım. TTNET i arayacağım superonline fiber e ilk gecerken aklimin ucundan gecmemisti.



  • 25 portu tt de de kapalı. Spam mailler için bu portu kapatıyorlar.

    TT ye geçmen bu konu için çözüm olmayacaktır.
  • noldu ya uzak durun millet kendi sorunlarını çözemiyor uzak durun bağlatmayın falan ben memnunum gayet güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4w3e

    noldu ya uzak durun millet kendi sorunlarını çözemiyor uzak durun bağlatmayın falan ben memnunum gayet güzel


    Arkadaş muhtemelen sunucu kurdu ve bağlantıyı superonline ile sağladı, süperonline'ın en nefret ettiği müşteri tipi bağlantıyı sunucusunda kullanan müşteri tipi. Hatta adil kullanımı bir tek bu kullanımı yapanlara başlattılar.
  • On binlerce kullanıcı arasında 3-5 tane memnun olmayan olacaktır doğal olarak.
  • Mail sunucu kurmak istiyorsanız bence ucuza VPS filan alın, oraya kurun Mail sunucunuzu.
  • 5mbit & 1 mbit upload verirsin olcagi bu,adam serverda kurar torrentte seed eder.once cok hizli diye pazarlamaya kalk,sonra o hizi kullananlarin kellesini kes,yanlis burada iste.

    Kotu pazarlama departmani ve kotu yoneticiler.O yarattiklari isik hizinda internet imajinin ustunu bokluyorlar.Farkinad bile olsalar umurlarinda olmazdi ztn.para herseyden tatli sonucta
  • Zeus efendi

    zaten superonline icin calistigini biliyoruz,yazilan olumsuz elestrileride sildiginide.Bir anket yapin bakalim kim memnunmus o musteri hizmetlerinizdende elinizde belge olsun artik,3-5 memnun olmayan varmis sozde;o 3-5 kisinin kac kisi olduguklarini ogrenelim :)
    Kendisi bu yaziyi gorunce siler,daha once yaptigi gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 23 Kasım 2010; 1:12:15 >
  • Bizim buraya gelince anında süper online a geçeceğim. Ne kadar kötü olursa olsun ttnetten kötü olamaz.
  • 3-4 Gundur Burnumdan Getirttiler Cok Yavaşladı.. Hız Testi Yaptırıyor Sorun Bende Degil Diyip Kaçıyor.. Uzun Zamandir Superonline Kullanicisiym Bu Kadar Eziyet Cekmemiştim.. Bariz Sorun Var..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet_Mert

    25 portu tt de de kapalı. Spam mailler için bu portu kapatıyorlar.

    TT ye geçmen bu konu için çözüm olmayacaktır.


    Static IP kullanicilarina 25. port istenmesi durumunda acilir sevgili ahmet. Superonline daki elemanlarda senin kadar bildigi icin gunlerce sorunu anlayamadi garipler. Dun itibari ile sorun cozuldu. Tam 11 gun surdu derdimi anlatabilmem.

    Bu arada bu sunucular VMWare üzerinde test sunucularım. Öyle aman aman bw harcadiklari falan yok. Aylik Download 20-30 GB / Upload: 1 - 2 GB seviyelerinde dolaniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugerbasi -- 23 Kasım 2010; 8:24:46 >
  • Alternatif var mı?
  • Aralık ayında 2 yıl olmuş olacak.. Bu süre zarfında müşteri hizmetlerini 2 yada 3 kez aramışımdır. Bir kez 12 dk beklemek zorunda kaldım onun dışında hiç bir sıkıntım olmadı..
    2 kez bağlantım gitiğini hatırlıyorum

    İngiltere'den gelen bir IPTV box'ı kullandım bir müddet en ufak bir sorun yaşamadım.

    Son zamanlarda trafikte bir yavaşlama var ama bu türkiye geneli bir sorun herhalde TTNet'i bilmiyorum ama çalıştığım şirketin 400mb'lik bir hattı var. Son 10 gündür bir çok siteye bağlanmakta sıkıntı yaşıyorum.. Donanimhaber'e bile girmem bazen 30-40 sn alıyor...

    Açıkçası ben memnununm... kızkardeşim dahil 4-5 kişiyi de abone yaptım. Bu sayede telefon için sabit ücret ödemekten kurtuldular ve teşekkür ediyorlar...

    Tek şikayetim şu IPTV yerine superplay servisini ön plana çıkarmaya çalışmaları.. Bir kaç kez denedim her seferinde kesilme oldu bazen kare kare izlemek zorunda kaldım..




  • 4 aydır kullanıyorum bir iki kere kısa süreli kesintiler ve bazı sitelerde bağlantı sorunu yaşadım, bende gayet memnunum işin aslı ttnette de pek sıkıntım yoktu ama bulunduğum yere 8 mb bağlantı istedim akaşama netim yoktu teknik destekteki adamla epey muhabbeten ettikten sonra en stabil 4 mb buna ne dersin dedi kabul dedim, hiç kullanmadığım telefona bir şekilde her ay 15-17 tl fatura göndermelerine gıcık oldum ki 2 sene ttnet kullandım ve en az 360 tl hiç kullanmadığım bir hizmete para ödedim sonuç olarak daha kuvvetli bir altyapıya sahipler Türkiye'nin heryerine döşenmiş hatları hazır buldular, zaten kurulu olan alt yapıya yatırım yapmadan havadan sabit ücret almaya devam ettiler verdikleri parayı çıkardıktan sonra yeni yeni yenilikler yapıyorlar hala bağlantı konusunda büyük tekeller diğer servis sağlayıcılara kendilerinde daha düşük fiyata hizmet verdirmiyorlar, şöyle bir bakınca aslında epey gıcık oluyormuşum yazmaya başlayınca fark ettim, superonline kusursuz değil özel firmaların sahip olduğu açgözlülük onlarda da var burada devlet vatandaşını korumalı asıl o yolunmamıza sebep oluyor ama biraz da destek verilmeli ve cebimi düşünüyorum yıllık bazda verdiğim para daha az aldığım hizmet daha hızlı benim için yeterli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rabbitweed

    Zeus efendi

    zaten superonline icin calistigini biliyoruz,yazilan olumsuz elestrileride sildiginide.Bir anket yapin bakalim kim memnunmus o musteri hizmetlerinizdende elinizde belge olsun artik,3-5 memnun olmayan varmis sozde;o 3-5 kisinin kac kisi olduguklarini ogrenelim :)
    Kendisi bu yaziyi gorunce siler,daha once yaptigi gibi





    Superonline için çalışmıyorum. Ayrıca yıldızlarım yeşil değil. Bu durumda bu bölümde yetkili değilim. Mesajlara müdahele edemem.
  • Avrupa'da, ( ör: İtalya) 20mbit sınırsız ADSL bağlantısı 20 Euro. Şehir içi telefon araması da dahil. Türkiye'de 48+10 TL= 30Euro, 8mbit internet için. İnsan bu kadar saf yerine koyulmaz ki arkadaş yaa.. Ne yapacağız?? Süperonline ı kapattırıp da TTNET 'e geri mi döneceğiz? Komik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CENTAURO

    Avrupa'da, ( ör: İtalya) 20mbit sınırsız ADSL bağlantısı 20 Euro. Şehir içi telefon araması da dahil. Türkiye'de 48+10 TL= 30Euro, 8mbit internet için. İnsan bu kadar saf yerine koyulmaz ki arkadaş yaa.. Ne yapacağız?? Süperonline ı kapattırıp da TTNET 'e geri mi döneceğiz? Komik.

    Avrupa'da 20€ ya 100/100mbit sınırsız fiber veriyorlar. ADSL eski teknoloji artık. Superonline ise 100€ ya 100/5mbit sınırsız veriyor. Fark bu işte.
    "İnsan bu kadar saf yerine koyulmaz ki arkadaş ya"


    Konuya dönersek, Superonline müşteri hizmetleri oldukça vasat. Hiç bir zaman da beni memnun edemedi.

    Tarife 2 kere değiştirdim. Biri 2 hafta, öteki 10 gün sürdü. Takip etmeleri sıfır, defalarca ben arayıp sormam gerekiyor durumu.

    İnternetim kendi gelip kopartmaları (!) nedeniyle kesildiğinde çağıracakları ekibi bile bilmiyorlar. Anadaolu yakasına Avrupa yakası ekibi atıyorlar. Siz ilgilenmezseniz 10 gün kesik kalır bir problemde internetiniz. Bu olayı 2 kere yaşadım. Teknik ekiplerden de kalabalık sitedeyseniz korkun çünkü dikkatsiz ve acemice çalışıp başkasının bağlantısını yaparken sizin portu çıkartabiliyorlar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_44461288/tm.htm


    Sırf download amacıyla alınacaksa, adil kullanım gelene kadar fiber %20 daha iyi ve telefon ücreti yok (8mbit vs 10mbit). Yalın adsl yakında başlayacak, adil kullanımı da bunla beraber getirirlerse, download olayı fiberin de ttnetin de biter.
    Oyunlarda ping süreleri ile çok öne çıkmıyor yeterince optimize etmeyip altyapıya yüklendikleri için.
    Aynı şekilde tek connection hızı adsl'den iyi olmadığı için internette gezme hızında ve film izlemede öne çıkmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 24 Kasım 2010; 14:25:03 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PhantomX

    Aynı şekilde tek connection hızı adsl'den iyi olmadığı için internette gezme hızında ve film izlemede öne çıkmıyor.



    ben buna cozum buldum,VPN,parali ama olsun.bisuru artisi oldu

    hollandaya baglaninca tekil download ile netloaddan filan 20mbit ile cekiyor :)Bu sayede 2 yillik 100mbit suresince bu son ay ilk defa isik hizinda downloadlar yaptim :)11.5mb/sn.eski ortalama 9.5/10 mb ortalamaydi.Bu 100mbit ile son ayim.artik sozlesmem bitiyor malesef :(.137tl veriyordum aylik
  • Valla arkadaşlar yaklaşık 5 aydır Superonline Fiber Internet kullanıyorum ve çok memnunum. Evde toplamda 4 bilgisayar interneti aktif olarak kullanmaktayız sadece 1 kere bağlantı gitti onda da aradım Superonline'ı, hemen ulaştım ve tahminen 10dk içinde bağlantım geri gelmişti. Akşamları yoğun saatlerde arasıra hafif bir yavaşlama oluyor, onun dışında bir sorun yok.

    Belki de ben şanslıyım :)
  • belki değil sen şanslısın..
    ben de 5 aydır (istanbul ataşehir) kullanıyorum. 3 kez modemim değişti en son pirelli ile şimdilik mutluluğu yakalamış gözüküyorum..
    ancak herşeye rağmen fiyat/hız oranı açısından superonline ile ttnet kıyas kabul etmez..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.