Şimdi Ara

Fiber İnternet ve Zyxel WAP3205 uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zyxel WAP3205 almak istiyorum, universal repeater olarak kullanacağım. şuan adsl kullanıyorum. Ancak yakında fiber internete geçebilirim. fiber internet hakkında bilgim olmadığı için soruyorum fiber için herhangi bir uyumsuzluğu var mı? Zyxel WAP3205 ile hem Fiber internet kablosuz ağı genişletmek hem de kablo ile dreambox veya tv yi internete bağlamak istiyorum. bunlar için sorum var mı?



  • yokmu bilgisi olan veya bu şekilde kullanan arkadaşlar.
  • Bende fiberde Zyxel NBG416N kullanıyorum ve oldukça başarılı ürün memnunum.Access Point olarak universal repeater modunda uydualıcınızı ve TV'nizi rahatlıkla bağlar ve diğer odalardan takılmasız çalıştırabilirsiniz.Benim cihazı aldığımda fiberim yoktu sonradan bağlandı.Hız konusunda N150mbps veya N300mbps olması pek birşey değiştirmiyor çünkü Zyxel'in diğer AP'lerinide denedim hız azami 12mbps oluyor.N300mbps'li bir AP alırsan azami 20mbps oluyor 50mbps'li fiberde haberin olsun!!!Ama seçtiğin model çok iyi bir model alacaksan Zyxel WAP3205 V2 olanını al.Versiyon 1'lerden bayağı bir şikayet gelmiş firma hemen V2'leri piyasaya sürmüş...
  • hocam öncelikle cevap için teşekkür ederim. sizin ap 150 mbps ama 12 mbps hız alabiliryorsunuz yanlış anlamadıysam. bunu kısıtlayan nedir? araştırdınız mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mxmurat

    hocam öncelikle cevap için teşekkür ederim. sizin ap 150 mbps ama 12 mbps hız alabiliryorsunuz yanlış anlamadıysam. bunu kısıtlayan nedir? araştırdınız mı?

    Bana Zyxel teknik elemanlarının verdiği bilgi bu ama bu kadar düşüşü evdeki ve etraftaki 2.4Mhz de kablosuz yayın yapan cihazların frekans kirliliği ve tabi iletilecek odalara varıncaya kadar sinyal kaç duvardan geçecek bunlar ayrı ayrı etkileyici faktör dediler...300Mbps'lik bir Access Point ile 18 ilâ 20Mbps arasında hızın değişir karar senin...
  • ben birkaç ay önce 8mbs sınırsız doping adsl taahhüdü yaptırdığımda Zyxel marka bir modem verdiler, tak-çalıştır türü yeni nesil dedikleri bir modemmiş. sonra geçen ay doping fiber servis hizmeti de vermeye başladı ben de taahhüdümü fibere geçridim 20 mbs tarifesini aldım, bana modemimin 25mbs kadar olan hızlara cevap verdiğini kayıp yaşanmadığını, o yüzden fiber internet için farklı bir modem alıp ödememe gerek olmadığını söylediler. yaklaşık 1 aydır bu modemle 20mbs hızla bağlantı sağlıyorum internete, cidden bir sıkıntım olmadı, bence modemin yeni model ise senin de 25 mbs kadar sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ama üzerinde hızlar için fiber modemi şartmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.