Şimdi Ara

Fiber interneti paylaşmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Fiber internet konusunda pek bir bilgim olmamakla birlikte bugün itibari ile TurkTelekom' un 35Mbit 100GB AKN FİBERNET paketine geçiş yaptık 71 TL 'ye. Lakin bir sorum olacak. Fiber interneti birden çok kişiyle ortak kullanmak çok sıkıntılı bir mesele mi? Mesela klasik 16mbit interneti çoğu kişinin ortak kullandığı oluyor komşu vs. ile. Fiber internetin ortak kullanımında ayriyeten dikkat edilmesi gereken bir unsur falan var mı acaba? Ve vdsl modemlerde kablolu olarak ortak kullanım yapılıyor mu acaba başka bilgisayar ile.

    Eyvallah şimdiden.



  • Valla paylaştığın kişiler sağlam kişiler mi



    Belediye de işinden olmuş bizzat tanıdıgim var İnterneti paylaştığı için.



    Yıllardır birlikte yaşadığı ve aşırı samimi oldukları ve İnterneti paylaştığı komşusu feto ile alakalı sitelere girdiği için hiç suçu olmayan adam da işinden oldu.



    Birine verir sifreyi komşun akraban artık kimle paylaşıyorsun. Başınız yanar. Dikkatli olman lazım. Kim nereye girmiş. Hepsi kaydediliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev internetini paylaşmayınız. Sırf AKK gelme sebebi budur.
  • mcrew arkadaşa katılıyorum. internette yapılacak bir yorum, paylaşım vb hepsinden öncelikle hat sahibi sorumlu olur. dersen ki Mac adresinden er geç anlaşılır hangi cihazın bu işlemleri yaptığı fakat o geçen sürede başınız ağrır.

    hiç tavsiye etmem
  • Paylasicagin kişi az yesin kendine Internet alsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Paylaşmayı düşündüğüm kişiler sağlam kimseler. Akrabalarım, aynı zamanda komşularım. Siyasetle falan alakaları olmaz, alakaları olana da soğuk bakan tipler.
    En fazla oyun oynarlar. Film izlerler. Dizi indirirler. Youtube' da video izlerler. Yani standart bir kullanıcı misali.
    Aslına bakılırsa tek modeme telefon ile, laptoplarla vs. bağlanıldığında ( girilen sitelere dikkat edildiği unsurda ) sıkıntı oluşturmuyor. Hatta internetin kullanımı genelde böyle oluyor.
    Ha bu arada, ineternette bazı yerlerde "internetini başkalarıyla paylaşana 10.000 lira para cezası " falan yazıyor. Ama Türkiye'de neredeyse herkes interneti bu şekilde ortak kullandığı halde, henüz kimseye bir ceza geldiğini ne duydum, ne gördüm ne de okudum.
    Yani interneti paylaştığım kişiler girdikleri sitelere dikkat ettikleri unsurda ( sizin anlattığınız meselelere dikat edilmesi hususunda ) pek de sıkıntı olacağını zannetmiyorum şahsen.


    Yine de uyarılarınız için teşekkürler hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ihaveadream7 -- 9 Haziran 2018; 18:21:50 >




  • Ihaveadream7 I kullanıcısına yanıt
    İnternet artık pahalı bir şey değil 8 mbps akksiz paket 55 tl gibi bir şey yarın siz nasıl atarım diye uğraşacaksınız bence çünkü full indirmeye başladıklarında siz sıkıntı yaşayacaksınız 2-3 mbps gibi bir upload vermelerinin sebebi de bu zaten paylaşımı engellemek ve firma anlarsa direk iptal ediyor aboneliğinizi kara listeye alma ihtimalleri de var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortak internete karşıyım ayrıca az yiyip net alsın kendine bu devirde o parayıda veremiyorsa yani hiç birşey kullanmasın.
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    ayda 70 tl veremiyorsa kota alsın bular yuzunden akk var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: half life 3

    ayda 70 tl veremiyorsa kota alsın bular yuzunden akk var
    Zihniyet değişmesi lazım hala akrabalarım filan diyor bende iss yönetsem bende sınırsız vermezdim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Normal Turk Telekom diğerler ISPler abonelik iptal edim kara kara listeye alsa yeterli sözleşme gerekli kurallar koymuşlar abonelik söleşmesinde yazıyor
    https://www.sabah.com.tr/teknoloji/2010/11/18/internetini_paylasana_10_bin_tl_ceza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.