Şimdi Ara

fiber vs vdsl tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evime ilk defa internet bağlatacağım. ttnet fiber yok. Süper online fiber var ama kutudan daireye fiber kablo çekilmesi lazım. süperonline taahütsüz 25 mb şuan 139 tl,comnet 100mb vdsl 109 tl.


    akıllı tv den iptv maç, film video vb. seyretmek için hangisi mantıklı olur. fiberde bütçe yüzünden yüksek hızlı paketler seçemiyorum. fiyat performans bakımından hangisini seçmeliyim?

    fiber vs vdsl tavsiye lütfen


    fiber vs vdsl tavsiye lütfen







  • Abone olunca kutudan modeme kadar kurulum ekibi çekiyor. Superonline düşünürseniz iptv olayını iyi araştırın forumda biraz sıkıntılı diye duymuştum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

    iptv dışında 4k video izleme veya download hızı bakımından 25mb fiber mi yoksa 100 mb vdsl mi daha verimli olur ?

  • catkara C kullanıcısına yanıt

    Bende yeni iss arıyorum araştıyorum (ttnet kullanıyorum) seçenekler arasından superonline seçeceğini çıkarttım Forumda superonline kategorindeki açıklan şikayet sorun konularını incele kesinlikle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 mbps fiber mi 100 vdsl mi seçenekleri arasında vdsl altyapınız güzel ise 100 vdsl daha iyi tabi ki ama 100 fiber mi 100 vdsl mi deseniz fiber mantıklı olur 100 fiber niye istemiyorsunuz? birde turkcell superonline çok kısıtlama yaptığı söyleniyor hep konularda görüyorum

  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt

    bütçem kısıtlı olduğu için maalesef, en uygun fiyatlı şuan gıbırnet,comnet,internet kutusu gibi firmalarda var. fiber 25mbps bile diğer firmların 100 mbps den pahalı olduğu için düşük bütçeye göre en iyi hangi iss den verim alabilirim diye araştırıyorum. bir de bahsettiğim firmalar içinden en güveniliri hangisi acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catkara -- 29 Ocak 2023; 16:23:56 >
  • ttnet ve superonline altyapı harici destek veren firma var mı ki? ttnet i bırakma sebebiniz nedir?

  • catkara C kullanıcısına yanıt

    yani modeminiz iyi ise sağlayıcınız da iyi ise vdsl ama modem wifi6 istiyorsanız süperonline ( ayrıca şu kısıtlama konusunda pek bilgim yok kimi zaman 1tb üstünde download yaptığım oldu iptv dışında lisanslı olan hiçbirinde sorun yaşamadım, aynı şekilde comnettin de şikayetlerini incelemenizi tavsiye ederim hangisinde sizin için oluşturacak problem az ise ona geçin)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 29 Ocak 2023; 17:5:12 >
  • bu parametrelerle elbette/kesinlikle 100M VDSL daha mantıklı bir tercih olur. 25M SOL FTTH aldığınızda o kadar rahat multimedya içerik kullanamazsınız emin olun.

  • cevaplar için teşekkür ederim, yorumlarınıza göre vdsl daha mantıklı geliyor


    @cnSplendidNinja @yusuf683

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.