Şimdi Ara

fiesta 4500 cd çalar problemi, yenileme yada onarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar,
    2003 model fiesta aracımda rds 4500 cd çalar var ancak cd çalmıyor yani cdyi çevirmeyi denemiyor bile cd taktığımda bir süre bekliyor ve ekranda "ERROR e24" hatasını veriyor. lensi kirlenmiş olabilir dediler lens temizleyici cdlerden aldım ancak çevirmediği için haliyle temizleyemedi de.

    hal böyle olunca zaten cdyi pek kullanışlı bulmuyorum şuna bir aux bağlantı noktası yaptırayım dedim ancak oto teypçiler "o modele yapamayız" dediler. internette elektronikten anlayan abilerin yaptığı bişeyler var ama çok sağlıklı görünmedi bana kaldı ki onun için de cd çaların çalışması gerekiyormuş.

    şimdi çözüm arıyorum mevcut cd çaları mı tamir ettireyim? digital music changer zımbırtılarından mı kullanayım? yoksa orjinal teybin yerini tutacak bir teyp mi alayım (ortadaki parçayı kestirmem gerekiyormuş).

    teyp bu (görünleri internetten buldum)
     fiesta 4500 cd çalar problemi, yenileme yada onarım
     fiesta 4500 cd çalar problemi, yenileme yada onarım







  • Selamlar. Konuyu çözebildiniz mi? Aynı araçtan bende de var, 4500 CD çalar mevcut. MP3 cd'si denedim, korsan cd denedim, orijinal cd denedim, hepsinde CD ERROR yazıyor.

    Ben de şu FM Transmitter'lardan aldım bir tane, yarın gelecek bakalım. Siz ne yaptınız CD'yi?
  • Darkguard D kullanıcısına yanıt
    merhaba konuyla ilgili bilgisi olan tek insan tipi sorunu yaşayan insanlar :)
    yabancı forumlarda dilim yettiğince baktım ama çözüm yok gibi tamir eden yer de bulamadım ankarada. aux girişi vs. imkansız bende de var bi fm transmitter ama ankara'da boş istasyon bulmak çok zor yada benim transmitter kaliteli değil. oto-teypçiler de tek öneri olarak yeni teyp diyorlar double teyplerin fiyatı 300 tl civarı en ucuzu o da. yakında iki ayrı uzun yol yapıcam artık kafayı yerim heralde =) siz de haber verirseniz en azından hangi transmitteri aldığını falan söyleyinde ben de ondan alayım. =) kolay gelsin
  • marc0s M kullanıcısına yanıt
    Öyle vallahi, pek bir şey bulamadım internette konuyla alakalı :) Transmitter geldi, boş istasyon olmasına rağmen ses oldukça kalitesiz, boğuk ve cızırtılı geliyor. Uzun yolda sürekli bir radyo frekansı araya gireceğinden hiç uygun olmaz sizin için uzun yolda. Bu forumdan bir kullanıcı (ilkerkonak) 45 liraya ön göğüsü kestirmeden cd çalar aldığını söylemiş, oto müzik tesisatı yapan yerler yapıyormuş. Az önce gördüm mesajını (ocak 2007'de yazılmış ama olsun :) )

    Bu arada cd çalar seçici şekilde cd çalıyor. 5 farklı cd denedim, 3 tanesini tek seferde, 2 tanesini de biraz inatlaşarak çaldı :) ama yolda ufak tümsekten geçince duruyor, 20 saniye kadar sonra tekrar devam ediyor :)

    En iyisi şu tesisatçıları gezip fiyat almak. Aracın orjinalliğini bozmak istemiyorum aslında ama böyle de olmuyor :) Kestirmeden yapacaksa yaptıracağım sanırım.




  • Darkguard D kullanıcısına yanıt
    pazar günü 4-5 tane oto teypçi gezdim hepsi de aynı şeyi dedi orjinal teyibe müdahale edemiyoruz dediler ya ankara - şaşmaza gidin yada servise götürün dediler şimdilik kaldı gibi. sizde yine çalışıyormuş bende hiç bir cd çalışmıyor. bende de dandik bi tane transmitter var ama şehiriçine gelince kalabalık yerlerde cızırtıdan müzik duyulmaz oluyor. ön konsolu kestirmeden nasıl yapıyorlarmış onu merak ettim.
  • marc0s M kullanıcısına yanıt
    Kestirmeden nasıl yapılıyor onu ben de anlamadım. Sonuçta 4500CD çalar, double din boyutunda bir yere üç parça sığdırıyor, kesilmeden yapılması zor görünüyor. Ben de şimdilik bu şekilde kullanacağım sanırım. Herhangi bir çözüm bulursam haberdar ederim :)
  • Sonuç ne oldu arkadaşlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim için sonuç fm transmitter kullanıyorum cd bozuk şekilde bekliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.