Şimdi Ara

Fiesta ilk bakım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2016 model ford fiesta aracım var. İlk bakımı geldi. Fordun sitesinde 582 tl olarak gözüküyor. Bayiyi aradım aynı fiyatı söyledi kart çıkartıp biraz indirim yapabiliriz dedi.Ayrıca ilk bakımda geçerli 100₺ indirim çeki vermişlerdi.
    Serviste yaklaşık 450-500 tutacak
    Dışarda 250 tutacak. Aynı ürünlere fark vermek zoruma gidiyor. İleride lpg taktırma durumu da var bilemedim sizce serviste mi yaptırayım dışarıda mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İlk bakım demişsiniz. Mutlaka yetkili serviste yaptırın. Servislerin garanti bitene kadar dışarıda nazar boncuğu bile taktırsanız aracınızı bir arıza durumunda garanti dışı bırakmaları gibi kötü bir huyları var. Ayrıca, genel kontrolleri yapılır ve kurumsal bir muhatap bulursunuz karşınızda bir sorun olursa. Garanti bitince iyi bir ustaya baktırırsınız isterseniz. Öncelikle aracın güven verecek kıvama gelmesi lazım arıza çıkartmama konusunda :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Ekim 2017; 23:5:50 >
  • Teşekkürler başka yorumu olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlerde lpg takacaksanız zaten bozulacak ama 1 kereliğine gitseniz olur bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küsüratlı sallayalım da inandırıcı olsun demişler. koydukları 50 tl lik yağ 15 er liralık 3-4 filtre . toplamda 100 tl lik şey buda perakende fiyatlar.bayi çok daha ucuza alıyordur.bozulunca da kullanıcı hatası diyorlar zaten. mahkeme ile yaptırıyorsun zoraki.
  • Garantinin devamı için, yetkili servise gidilmeli.

    200TL nin üzerindeki her çıkabilecek masraf, zarar hanesine geçer.
  • Hocam 2103 makyajlı fiestam vardı geçen sene sattım.simdi araçta şöyle kronik bir sıkıntı var.bir müddet sonra direksiyonu tam tur çevirirken lakır kujur sesler gelmeye baslıyor.ilk kez olduğunda önemsememiştim sonrasında servise götürdüğümde bakım için direksiyondaki bir parçada sıkıntı olduğunu sürüş ve güvenlik açısından bir problem olmayacağını fakat garantiden gerekli işlemin yapılacağını bildirmekle beraber sıkıntının tekrar edebileceğini ve yine getirdiğiniz takdirde garantiden halledeceklerini söylemişlerdi.

    İlerde sizinde basınıza gelenilecek bişey 100-200₺ için bence garantinizi bozdurmayın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç 15.000 veya 1 sene hangisi dolarsa yetkili bakimlarina serviste girmek zorundadir.Aksi takdirde garanti buhar olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler toptan değeri anca 100 tl olan ürün için bu kadar fazla istemeleri zoruma gidiyor ama bu seferlik yaptıracağım mecbur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.