Şimdi Ara

Fifa 10 Virtual pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam!! beyler ben benim pro adami bi türlü yükseltemiyorum ada 72 de kaldi bunun bi iyi yöntemi yokmu acaba??



  • Al bakalım hacı emmi

    quote:

    van_hoijdonk Oyuncunuzu geliştirmenin en kolay yolunu açıklıyorum. Sıkı durun, ben böyle 70 maç yaparak geliştirdim adamı hiç oynamadan.


    Öncelikle custom taktik yaparak, takımınızın defansını 5 kişi yapıyorsunuz. Olabildiğince geriye almalısınız tüm adamları. Sonra 2 tane kanada ama rwb gibi yerleştireceksiniz, orta saha oyuncusu olmayacak. 2 tane lm-rm şeklinde yerleştireceksiniz ve tek forvet koyacaksınız.

    Taktik bir nevi 5-2-2-1 ama herkes geride bir tek santrafor ileride kalacak.


    Sonra be a pro maça girip, adamınız hangi takımda onu alacaksınız rakibe de ingiltere 2. liginden kısacası en güçsüz görebildiğinizi alın, amatör yapın 4 dakikalık maç olsun. Sonra maç başlangıç ekranında adamınızı forvete koyun, ilerdeki tek kişi sizin adamınız.
    Gelelim rakibin ayarlarına, edit teams'ten rakibe alacağınız takımın default taktiğini 5 orta saha 5 forvet şeklinde değiştirin, orta sahadan geride kimsesi kalmasın kaleciden başka. 0-5-5 gibi. Ben mesela accelington mu nedir o takıma yapmıştım.

    Buraya dikkat!

    Maç ekranına geliyorsunuz. Oyuncu seçiminde kendi adamınızı değil örneğin lm yaptığımız adamı seçiyorsunuz. Ben anelkayı koyar kanada onu seçerdim. Dolayısıyla sizin adamınızı cpu oynatıyor. Sonra gir maça hiç oynama, onlar kendi haline oynasın, ortalama 4-5 gol ile bitecektir her maç. Ben maçı açıp tv'ye geçiyorum, ara sıra x2e basarak 2. devreyi başlatıyorum, maç bittikten sonra rematch deyin devam edin.

    Oynamanıza bile gerek yok, önemli olan taktikleri ayarlamak, ve kendi adamınızı forvete koyup onu seçmemek! Seçerseniz bir işe yaramaz.


    Telif hakkı uzunçelebiye aittir. Ahmet akşam paran hazır

    Fatihto yalnız burda ahmet sonradan düzeltme yaptı, amatörde olmuyo en az semi pro yapman lazım yoksa puan vermiyor. Bu önemli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 29 Aralık 2009; 17:01:22 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.