Şimdi Ara

FİFA 13- Görüşlerim ve Sorunlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze merhaba. Oyun hakkında bazı problemlerim olmasına rağmen oyunu çok beğendim. Açıkcası uzun bir süredir pes oynayan biriydim. Okuduklarım sonucu Fifa yükeldim uzun bir aradan sonra. Unutmuştum tamamen aslında oynamamamın bir sebebide yoktu kıyaslama falan yaptığımdan değil. Fifa hakkında size gördüğüm bazı farklar ve yaşadığım bi kaç problemi paylaşıcam yardımcı olursanız çok sevinirim.

    OYUN HAKKINDA YORUM

    Oyunu yükledikten sonra grafik ayarları oyun settings vs ile biraz uğraştıktan sonra sonunda hallettim fakat sorun oyunla ilgili değil benim menüleri tanımamamdan kaynaklanıyor belirtiyim gördüğüm çoğu insan benim gibi uğraşıp bulmaya çalışmıyor direk oyunda buda yok şuda yok diye bulamadıklara şeye salııyor forum bu gibi çöplüklerle dolmuş bu yüzdende oyunla ilgili görüşler okumak imkansız gibi birşey bu yüzden ayrı bir konu açtım HATAM OLDUYSA AFFOLA. Oyuna ilk girdiğimde dikkatimi çeken şey gerçekçilik oldu direk açıkcası Pes'e göre farkı anladım oyuncular daha gerçekçi koşuyor,top kontrol ediyor,şut çekiyor vs.. oyunda menü seçeneği çok iyi online seçenekler skills bölümü çok iyi olmuş. Oyunda settings den bütün ayarları yapabilmek oyunu kendimize göre ayarlayabilmekde gerçekten güzeldi. İnternette gördüğüm kadarıyla malesef insanlar araştırmadan uğraşmadan direk kötülüyorlar. Oyunda tuş ayarları için kötü şeyler söylensede ben çok kolay yaptım gamepad le oyunuyorum ve 2dk sürmedi Fifa yı 98 den beri oynamamış biri olarak. Onun dışında rakiplerin çok organize geldiği Barcelona gibi oyandığı gol attığı söyleniyor o da doru açıkcası 10 maçımın 8'i +7 bitti :D ; ama onunda çözümü basit CPU ve USER Settings den ufak tefek ayarlamalarla size en uygun seçeneği bulabiliyorsunuz. Taktik menüde oyuncuların yerlerini istediğimiz gibi ayarlayamama ve oyuncunun yeri dışında oynatılırken gücü kaça düştüğünü göstermemesi kötü olmuş yada ben göremedim varsada.
    Oyunda pas olayı pes e göre biraz farklı oynanışta paslar otomatik olarak oynarken istediğiniz yere pas atma olasılığınız düşük fakat Asisted olayını kapatıncada istediğiniz ara pasları atamıyorsunuz. Kornerler ve Frikickler biraz daha zor ve komplike olmuş Pes'e göre. Falso çok etkiliyor. Kafa ile gol atmak daha zor gibi.

    Oyunda çaprazdan çekilen her şutun gol olması ceza sahası dışından vurulan topların %80 gol olması durumu var bunlara ayarlardan hallediliyor ama her şutun yerden gitmesini çözemedim. 1.sezonum biticek ama havadan 90 a güzel bir gol atamadım. 90'ı geçtim 70 e de yok :) garip değil mi? bilen varsa söylesin çözümü.

    En beğendiğim olay ise otomatik savunma olmaması yıllardır kıl olduğum konuydu uğraşmadan 2 tuşla otomatik savunma yapanlar bu süper olmuş fifa da ama maçlar +7 bitiyor hep orası ayrı =) mükemmel gerçekçilikte olduğunu düşünüyorum. Bazıları BUG diye bi kaç paylaşımını da okudum dorusu baya vardı. Ama baktığımda %80'i gerçek hayatta da yaşanan şeylerdi bunları ben gülerek izledim oyundada olsa gülerdim benim bildiğim BUG sürekli tekrar eden oyun dışı değişik şeylerdir ama gördüğüm kadarıyla adamlar oyun boyunca en fazla 2 kere yaşadıkları kendi kalesine kalecinin gol atması vs durumları BUG diye koymuşlar bu neyin kafasıdır anlamadım.

    OYUN İÇİN PROBLEMLERİM

    Maç sırasında her oyuncu değişikliğinde 10sn civarı oyuncuyu gösteriyor ve geçemiyorum. Sanki zaman geçirmeye çalışan bir takımda oyuncunun değişikliği görmemiş gibi numara yapmasına benziyor ama her seferinde oluyor.. Yine maç sırasında gol sevinci sahaya çıkma hakemle ilgili yakın çekimlerde takılma yaşıyorum ve oyun sırasında da ayarları çok düşürmeme rağmen takılma değil de sanki ekran kayması gibi bi efekt rahatsız edici sürekli.. Oyunu açıkcası akıcı bir şekilde oynayamıyorum. bu ekran kayması için SYNC açıncada oyun takılmaya başlıyor. Şu an oyunu Düşük seviye görüntü kalitesi- 60fps ve SYNC le altındaki seçenek kapalı MX gibi bişe vardı onuda OFF oynuyorum.


    SİSTEMİM

    Intel Core 2Duo 2.26 GHz
    3GB Ram
    ATI Radeon HD 3400 ekran kartı sanırım 1GB



    Oyunda Grafik ayarlarını takılmadan oynamak için nasıl yapmam gerekir FPS-SYNC vs..

    Sistemim kötümü yoksa bu oyunu takılmadan oynamak için yardımcı olursanız çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuhenesya -- 24 Ekim 2012; 14:05:59 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.