Şimdi Ara

Fifa 14 şut atma . deneyimliler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şut atma özürlüyüm ya . Abartısız bir maçta 5-6 kere kaleciyle karşı karşıya gelecek pozisyon üretiyorum ama atamıyorum . Ne yapmam gerek yardım eder misiniz . Orta ayarda basıyorum kareye yön veriyorum ya kaleci kurtarıyor ya üstüne gidiyor ya da direkte patlıyor . Antreman çalışma vs var mı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir çok yöntem var.

    -Eğer kaleci açıldıysa aşırtma atabilirsin.
    -Sol veya sağdan kaleye doğru gidiyorsan plase bırakabilirsin. (R1+)
    -Kaleciye yaklaştığında yön vererek çok hızlı bir şeklide 2x bas. (Ceza sahası içinde olman lazım)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Visee

    Bir çok yöntem var.

    -Eğer kaleci açıldıysa aşırtma atabilirsin.
    -Sol veya sağdan kaleye doğru gidiyorsan plase bırakabilirsin. (R1+)
    -Kaleciye yaklaştığında yön vererek çok hızlı bir şeklide 2x bas. (Ceza sahası içinde olman lazım)

    Online oynadim bugun kaleciyle karsiya karsiya kaldiklarimi atsam yeter artar bana
    Cildirdim konu actim . Yarin deniyecegim bu kombinasyonlari . Yön vermeyle ilgili birsey var mi peki ? Sağa ya da sola + ileri tuduna basili tutarak sutu cekiyorum . Herhangi sikinti yok degil mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zaten yön vermek zorundasın yoksa dümdüz gider. Ceza sahası dışından köşeye yön vererek vursan zaten gol olur. Böyle gol atmak basit. Ama tabi iyi vuran bir oyuncu olması daha yararlı olur.(uzaktan şut çekerken) Long shots en az 80 olmalı ki gol oranı yükselsin ve futbolcunun hangi ayağını kullandığına dikkat et. Ben her zaman forvet hangi ayağı kullanıyor diye kontrol ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Visee

    Zaten yön vermek zorundasın yoksa dümdüz gider. Ceza sahası dışından köşeye yön vererek vursan zaten gol olur. Böyle gol atmak basit. Ama tabi iyi vuran bir oyuncu olması daha yararlı olur.(uzaktan şut çekerken) Long shots en az 80 olmalı ki gol oranı yükselsin ve futbolcunun hangi ayağını kullandığına dikkat et. Ben her zaman forvet hangi ayağı kullanıyor diye kontrol ederim

    Nasil gorebilirim hangi ayagini kullandigini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3 kullanıyorsan takımın kadrosunda oyuncuya gel ve R3 e bas. Orada özellikleri mevcut. R1 ve L1 ile sayfa değiştir ve yaşının, boyunun, ülkesinin, zayıf ayak derecesinin olduğu sayfa da Foot : Right/Left yazar. Right ise Sağ ayak, Left ise Sol ayaktır.

    R3= (Sağ analoga bastığında olur)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Visee

    PS3 kullanıyorsan takımın kadrosunda oyuncuya gel ve R3 e bas. Orada özellikleri mevcut. R1 ve L1 ile sayfa değiştir ve yaşının, boyunun, ülkesinin, zayıf ayak derecesinin olduğu sayfa da Foot : Right/Left yazar. Right ise Sağ ayak, Left ise Sol ayaktır.

    R3= (Sağ analoga bastığında olur)

    Tamamdir eyv :) bunlari deniyeyim sonra yine yazarim buraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buqra_ B kullanıcısına yanıt
    Bu konudan ben de çok çektim dostum. Ama şunu söyleyebilirim ki tecrübeyle doğru orantılı. Ben şimdi sana ne kadar desem şöle at böle at diye, pozisyonuna adamına kalecisine göre değişecek durum. Misal Joe Hart resmen kaplan abi oyunda. Uzaktan atman mümkün değil zaten. Kornerler desen her topu çıkıp yumrukluyor falan. Neyse ama temel bir kaç taktik vereyim sana. Kaleciyle karşı karşıya kaldığın zaman oyuncunu mümkün olduğunca kaleciye yaklaşana kadar çapraz tut(geldiğin kanadı arkana alarak yani soldan giriosan sağa doğru içeri kat et). kaleciye yaklaşınca yapıştır ama fazla yaklaşma çok da uzaktan vurma. Dediğim gibi o biraz tecrübeyle ilgili burda tarif edilecek bir şey değil. Bir de aşırtma atarken yerde giden topun dibine girerken L1'e basılı tuttuktan sonra şuta biraz fazla bas. Ama olur da savunma arkasına havadan top attın top sekiyor ve baktın kaleci açılıyor, bu durumda L1 den sonra şutun şiddeti daha az olsun(en çok attığım gol tarzı). Seken topu kaldırmak için daha az şiddet uygulamak gerekiyor çok daha mantıklı olmuş aslında. R2 ile plase, L2 ile abanma da başka seçenekler tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirseriii -- 27 Aralık 2013; 13:54:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirseriii

    Bu konudan ben de çok çektim dostum. Ama şunu söyleyebilirim ki tecrübeyle doğru orantılı. Ben şimdi sana ne kadar desem şöle at böle at diye, pozisyonuna adamına kalecisine göre değişecek durum. Misal Joe Hart resmen kaplan abi oyunda. Uzaktan atman mümkün değil zaten. Kornerler desen her topu çıkıp yumrukluyor falan. Neyse ama temel bir kaç taktik vereyim sana. Kaleciyle karşı karşıya kaldığın zaman oyuncunu mümkün olduğunca kaleciye yaklaşana kadar çapraz tut(geldiğin kanadı arkana alarak yani soldan giriosan sağa doğru içeri kat et). kaleciye yaklaşınca yapıştır ama fazla yaklaşma çok da uzaktan vurma. Dediğim gibi o biraz tecrübeyle ilgili burda tarif edilecek bir şey değil. Bir de aşırtma atarken yerde giden topun dibine girerken R1'e basılı tuttuktan sonra şuta biraz fazla bas. Ama olur da savunma arkasına havadan top attın top sekiyor ve baktın kaleci açılıyor, bu durumda R1 den sonra şutun şiddeti daha az olsun(en çok attığım gol tarzı). Seken topu kaldırmak için daha az şiddet uygulamak gerekiyor çok daha mantıklı olmuş aslında. R2 ile plase, L2 ile abanma da başka seçenekler tabi.

    R2 ve l2 yi yeni duydum :) aynen tecrube gerekli . 2 sene oynamadim ps . Onceden pes oynuyordum . Fifa cok daha guzel geldi pese gore . Ancak sut ozurlulugum onceden beri var . Soylediklerinizi deneyecegim yazarim sonucu :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • buqra_ B kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin. Bu arada aşırtmaya demin R1 yazmışım onu L1 olarak düzelttim ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.