Şimdi Ara

FIFA 15 Kasma Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB ekran kartı ve diğer özellikleri yeterli bir bilgisayarım var. FIFA 15 demosu inanılmaz şekilde kasıyordu, en düşük ayarda bile oynanmaz haldeydi. Demoda bu sorunu yaşayıp oyunun tam sürümünde kasma sorunu çözülen var mı? Ben oyunu almak istiyorum ama demoda ki gibi kasma yaşarım çekincesiyle almıyorum. Bu konuda bilgisi, deneyimi olan var mı?



  • benimde en çok sorduğum soru bu,sonuçta para verip alıcaz oyunu.Ben demonun hem oynanış hem de kasma açısından oyundan farklı olacağını duydum ama bence 8gb ramı olanlar çok rahat oynar 4gb kasar.
  • Ramla alakası yok, var da 4 gb ram yeter oynamak için.
  • kardeş en önemli 2 unsur ekrankartı işlemci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arthas Litch King kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal benim gibi lenovo g500 kullanıyorsunuz diye tahmin ediyorum oyunu high ayarlarda 1366 çözünürlükte 2x aa ile oynuyorum tekrar pozisyonlar ve oyuna giriş ekranında ki hazırlık modu dışında kasma yaşamıyorum grafik ayarlarını performansta kullanıyorum.yağmurlu havalarda fps biraz düşük kalıyor onun dışında sorun hiç yok hocam.bende çok tereddüt etmiştim alırken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arthas Litch King

    Arkadaşlar NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB ekran kartı ve diğer özellikleri yeterli bir bilgisayarım var. FIFA 15 demosu inanılmaz şekilde kasıyordu, en düşük ayarda bile oynanmaz haldeydi. Demoda bu sorunu yaşayıp oyunun tam sürümünde kasma sorunu çözülen var mı? Ben oyunu almak istiyorum ama demoda ki gibi kasma yaşarım çekincesiyle almıyorum. Bu konuda bilgisi, deneyimi olan var mı?

    demoda en düşük ayarda bile oynanmıyorsa tam sürümde kasmaması mucize olur :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.