Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (905. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
545.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler zor yenilirim ps4 fifa 15 kendine güvenen buyursun Cemreabay2568

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç 2-2 adam birden sinir krizi geçirdi herhalde.


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yaklasik 3-4 gundur sezon modda yaptigim maclarda oynanisin degistigini hissediyorum. Lig 3 te oynarken su an lig 7 deyim. Ve mac kazanamiyorum. Sut sayim 16-20 kaleyi bulan sut sayisi 2-3.. Bu durumun dikkatini cektigi baska arkadaslar varmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemreabay

    Beyler zor yenilirim ps4 fifa 15 kendine güvenen buyursun Cemreabay2568

    Metinefe10 ekle gözünü sevim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geectigimiz gun fifa serverına baglanamadım bir kac saat, simdide baglanıyor, oyuncu buluyor ancak sonra nat ile biten nwtwork hatasını veriyor. cozumu nedir*
  • Arkadaşlar online modda pc ile xbox eşleşebiliyor mu bir bilginiz var mıdır?
    Benim arkadaşım xbox360dan oynuyor FİFA15'i ben ise PC'de oynuyorum. Beraber online girme şansımız nedir bilgisi olan var mıdır?<
  • Fifa 15 e güncelleme bekleyen arkadaslar bosuna beklemeyin artik güncelleme gelmez. Ya 16 alacaksiniz yada son güncelleme ile idare ediceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    Hocam selam, sen bu sorunu çözebildin mi?
    bilgi verirsen sevinirim.
  • jigsaw79 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen bu sorunu çözebildin mi?
  • fifa16 cikti diye online oyuncu sayisi çok fazla dusermi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamak isteyen varsa eklesin, enesalp96

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA 16 biraz ucuzlamasını bekleyenlerdenim ben de. Son maçlarımı yaparken attığım harika golü dayanamadım attım bakın bakalım sizce güzel mi? :D
  • gduman G kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar fifa 15 ile 16 arasında büyük fark var mı?

    200tl param yok da.

    birde pes den iyi mi bu çok övdükleri pes 2016 demoyu sevmedim. eski pesciyim.
  • Bu oyun yüzünden sinir stres sahibi bir insan oldum. Futbolun F'sini bilmeyen adama bile yeniliyorum. Adam 3metre önünde ki kendi adamına havadan ara pas atıyor. Eli ona alışmış. Radarı kullanmadığından adım gibi eminim ama adam orta sahadan bir pas atıyor aman Allah'ım. Bu kadar iyi bir zamanla mı olur ? Ben 10 şut çekmişim kaleciyle 50 defa karşı karşıya kamışım adam kornerden o lanet pepe ile bir kafa çakıyor çatala 90+ ' da etmediğim küfür kalmıyor oyuna. Tamam İbrahimovic çok iyi şutlar atabilen oyuncu ama arkadaş Plasesi onca defansa rağmen çatala gidiyor. Hemde her defasında yeter ki top sağ ayağındayken kaleyi görsün. Adamı perdeliyorum top önüne düşüyor. Prese basıyorum topa girmiyor yanından geçiyor. Geri çekiyorum önünü kapatayım diye bu sefer ceza sahası dışından yapıştırıyor adam. Arkadaş ben neden atamıyorum. Rooney'e arkadan yetişip ayak sokup alıyor. Daha bir kez, bilemedin iki kez arkadan ayak sokup veya omuz atıp top alabildim. Messi Neymar robben saymıyorum bile tutabilene aşk olsun. bir kaç aydır diyorum ki "alışırım herhalde ben beceremiyorum." Alakası yok hala 13 yaşında ki çocuk orta sahadan ara pası atıp Bale'i gayette güzel kaçırıp kaleci ile karşı karşıya bırakabiliyor. Frikik atarken pas ile barajdan sektirip Benzemanın önüne düşüp, benzema 3 defans oyuncusunun arasından kaleye dönüp golü attığında kolu nasıl televizyona fırlatmadım hala şaşkınım. Sıyırıyorum beyler bu oyun sayesinde :))

    Edit: Bu mesajın ardından bir oyun daha attım ve PSG geldi İbrahimovic ceza sahasının hemen önünden vurup çatala 2 gol daha astı. Takım diye bişey yok pas diye bişey yok adamın tek taktiği ceza zahası yakınlarında topu İbrahimovic ile buluşturmak. Çünkü biliyor adamın vurduğu giriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris707 -- 11 Ekim 2015; 15:21:24 >




  • baris707 B kullanıcısına yanıt
    kadro güncelleme geldi mi? pes 2015e göre nasıl oyun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro güncelleme gelmedi sanırım. Geçmişte hep pes oynadım wining serisi oynadım. Fifa da çok sinir krizi geçirsem de Fifa'nın atmosferi çok iyi. Futbol oynadığını hissediyorsun. Bir de Fifa oyuncu sayısı Pes'e göre çok daha fazla. Online oynamak istersen fifa 15 al derim. Çünkü hala fifa 12 oynayan adam var ps3'te :)

    yun arıyorsa Pes2015 ve Fifa 15 Satıyorum. Konuya ilan verdim az önce. Bilginiz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris707 -- 21 Ekim 2015; 8:24:20 >
  • arkadaşlar bende PC FİFA 2015 var uzun zamandır oynamadım dün internete bağladım ama kadro güncelleme yapamadım hala eski kadrolar var pes de veri yükleme diye bi bölüm var FİFA da böyle bir bölüm bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olubilir mi??



  • Lazar Markovic'ten İNANILMAZ bir gol

    90+2 'de gelen galibiyet
  • Hala pro clubta aktif takım varsa katılmak isterim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 2 hafta önce 2.el ps4 ve fifa 15 birlikte aldım.35 yaşındayım bu güne kadar bütün pes serilerini orjinal kutulu aldım.ps1 ps2 ps3 de oynadım.en son pes 15 te ps3 ü sattım.sadede gelelim neyse yav arkadaş ben 96 dan beri futbol oyunu ounamamışım. Pesi hep ssvunmuştum fifa oynamadığım için.adamlar yapmış abi hayalindeki oyun fifaymış. (Fifa bu kadar öveceğim aklımın ucundan geçmezdi)ilk başlar zor geliyordu bu ne abi dedim.şimdi bağımlısı oldum.fifa 15 i bu kadar beğendiysem 16 nasıldır kimbilir.ucuzlasada alsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.