Şimdi Ara

FIFA 16 Kariyer hikayeleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
14.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sliders ayarlarında farklar göremedim cpu yine deli gibi pas çeviriyor her atağı tehlikeli oluyor
    topu almak için savaşıyoruz hızı slowa çekmekte çok yavaşlattı oyunu default en iyisi galiba
  • Şu türkiye kupasi çok mu zor aacma sapan bir kupa bile koysalar olur. Maille falan sey yapsak eklemezler mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam umarım bende denk gelirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun felaket zorlasmis ben world class ile fifa 15 te hull city i 6. Bitirmiştim hemde Premier ligte fakat bu oyunda 2.ligten başlamama rağmen (hull city gerçekte düştü suan 2.ligte) ve kadromda Ndoye dışında herkes aynı olmasına rağmen 3 mağlubiyet 1 beraberlikle oynuyorum. Neyse dicegim odur ki ben profesyonele alıyorum ayarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe'den Uygar'ı kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar, kariyer modunda çok etkili oynuyor. Üstelik henüz 20 yaşında falan, gelişime de açık... Hazırlık turnuvasının yıldızıydı, ligtede fırsat buldukça oynatıyorum.

    Mesela bugün Avrupa Ligi maçı öncesi Eskişehirspor'u kendi sahamda ağırladım. Öncelikle bir özet geçiyim; ilk maç Antalyaspor'u 2-1 zar zor kazanmıştım. İkinci maçımda da daha iyi bir oyunla Trabzon'u 2-0 yenmiştim, tam oyunu çözdüm tamam yenilmem ben derken Gaziantep deplasmanında mağlubiyetten zor kurtuldum. Skor 3-2 bitti yendim ama öldüm öldüm dirildim. 2 kere yenik duruma düşmeme rağmen son anlarda galibiyeti yakalamıştım. Ama bugün Eskişehir'i kendi sahamda 8-1 yendim. İlk yarı Van Persie 3 gol birden attı, Vitor Pereira'ya selam olsun adamı ilk 11 oynatınca defansın korkulu rüyası oluyor Herneyse, hafta içi Avrupa Ligi maçım olduğu için rotasyon yaptım, Uygar'ı oyuna aldım. Maçın 8-1'e gitmesinin en büyük sebebidir, forvet arkası inanılmaz bir performans gösterdi. 2 gol 2 asist yaptı, çok etkili oynuyor. Overall 60'larda falan ama bakmayın siz ona, belli ki çok hızlı gelişecek. Bu arada Gaziantep'ten Muhammet Demir de oldukça etkili, devre arasında takviye yapabilirim. Ama devre arası için şimdilik ilk hedefim kiralık Markovic yerine Feghouli'yi almak. Markovic de çok iyi bu arada ama 30 milyon Euro fiyatı var, illa ki Liverpool satmak istemeyecek veya zorlayacak. O kadar parayı gerçekte bir türlü alamadığımız Robben ya da Feghouli'yi almak için zorlayacağım. Başlangıçta kadrodan memnun olduğum için transfer de yapmadım, 40 milyon euro'yu aşkın transfer bütçesi duruyor şuan. Devre arasında yeni bir yıldız alırım, kulüp benden Avrupa Ligi'nde kupa bekliyor

    FUT falan hikaye, Türkiye Ligi'nde kariyer modu ciddi anlamda sarıyor. Acaip eğlenceli ! Keşke Avrupa'dan veya başka takımlardan teknik direktörlük teklifi daha sık gelse.




  • Danny Santos kullanıcısına yanıt
    Bende dün slider ayarlarını yaptım word class a aldım ingiltere 2. ligi qpr ile oynamama rağmen 4 maç 0-0 . bende aldım proya o kadar iyi oyuncu değilmişim demekki :)
  • katılıyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap -- 29 Eylül 2015; 8:48:10 >
  • Fenerbahçe ile kariyer yapmak istedim ama beş hafta ancak dayanabildim. Süper ligi çok zevksiz yapmışlar. İngiltere dördüncü lig külüplerinden Portsmouth ile kariyer yapmak istedim. Sebebi EA'nin bu yıl bu kulübe özellikle özen göstermesiydi.

    Öncelikle kadroyu baştan sona yeniledim. Potansiyelli ve genç futbolculardan oluşan bir kadro kurdum ve şuan Football League Championship' e yükselmiş bulunuyorum. Tüm oyuncularım 6-10 değer arasında gelişti ve lig sonunda Premier lig'e çıkarsam güçlü rakiplere karşı ayakta durabilecek bir kadrom oluştu şimdiden.

    İki sezon içinde transfer ettiğim oyuncular. Hepsinin gerçek yüzleride vardır özellikle oluşturulmuş bir kadro. Ve antreman modu ile bir futbolcuyu potensiyelinin çok çok üzerinde geliştirebilirsiniz.

    Oyuncular:

    Freddie Woodman - Kaleci
    Paulo Gazzaniga - Kaleci
    Paddy McNair - Defans
    Tyias Browning - Defans
    Andreas Christensen - Defans
    Janoi Donacien - Defans
    Ryan Inniss - Defans
    Angelino lb - Sol Bek
    Brendan Galloway - Sol Bek
    Bradley Garmston - Sol Bek
    DeAndre Yedlin - Sol Bek
    Ruben Loftus-Cheek - Orta Saha Orta
    Ryan Ledson - Orta Saha Orta
    Matthew Grimes - Orta Saha Orta
    Daniel Johnson - Orta Saha Orta
    Jay Fulton - Orta Saha Orta
    Adam King - Orta Saha Orta
    Andreas Pereira - Orta Ofans
    Jake Hesketh - Orta Ofans
    Kekuta Manneh - Sol Kanat
    Brandon Barker - Sol Kanat
    Serge Gnabry - Sağ Kanat
    Reise Allassani - Sağ Kanat
    Lloyd Isgrove - Sağ ve Sol Kanat
    Adam Armstrong - Forvet
    Thierry Ambrose - Forvet
    Chuba Akpom - Forvet

    Ve Kariyer ilk sezondan görüntüler :

     FIFA 16 Kariyer hikayeleri


     FIFA 16 Kariyer hikayeleri


     FIFA 16 Kariyer hikayeleri


     FIFA 16 Kariyer hikayeleri


     FIFA 16 Kariyer hikayeleri


     FIFA 16 Kariyer hikayeleri




  • fifa 14 de bize gore 4.ligten aldıgım porsmuth ile yine aynı yola koyuldum fifa 16 da porsmuth ile yardırıyorum efsanevi zorlukta yavaş ta oynuyorum .Muthiş bir kapışma var yukarıda şu an için 4 puan farkla 3. durumdayımilk 3 direkt ust lige cıkıyor bakalım fena gitmiyoruz şimdilik. :)
  • selamiozdmr2 kullanıcısına yanıt
    HHocam hangi zorlukta oynuyorsun?
  • Efsanevi kardeşim buda geçen aldığım efsanevi yenilgim


     FIFA 16 Kariyer hikayeleri




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selamiozdmr2

    Efsanevi kardeşim buda geçen aldığım efsanevi yenilgim


     FIFA 16 Kariyer hikayeleri


    Hocam footvall championship league de nasil geçiyor maçlar? Ben o ligte sıkışıp kaldım polonyayi yari finale çıkardım aveupada ama yok o ligte cok kaybediyorum :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunun anasini aglatti ea artikteni slayder setting gerekecek gibi biraz modifiye ettim bakalim ise yarayacak mi? Oyun çöp oldu şu yeni gelen update ten sonra!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slayer filanda pra etmedi yapy zeka ucmus oyuncular firildak gibi biz istedigimi kadar pas hizini 30 ps hatasini 70 yaplim cacik olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe ile ilk sezonda Maxwell Cornet (SNT) Victor Andreda (SĞO) Stojanovic (SĞB) ve Bentaleb (MO) i scoutlarımın verdiği raporlara güvenerek aldım kendim ise Emre Can ı(MDO) aldım Bentaleb biraz tuzluydu 9m€ verdim ama faydası dokundu Cornet 18 Andrade 19 Emre Can 20 Bentaleb 20 Stojanovic 19 yaşlarında. Lig sorun olmadı RVP sağolsun 30u aşkın gol attı 2-3 maçı sim yaptım o maçlarda farka gittik takım oturmuştu.
    Avrupada Napoli,Augsburg be Kopenhag ile aynı gruba düştüm ilk 3 maçım 1-1 bitti 4231 oynuyordum ve pek üretken değildim 442 ye geçtim diğer 3 maçımı kazandım ve gruptan 12 puanla lider çıktım.
    Devre arasında Victor Andreda ve Maxwell Corneti kiralık yolladım 1 yıllık. Feghouli nin sözleşmesi bitiyormuş oyunda 32m€ değeri var 83 overall ve 25 yaşında gerçekte de ilgilendiğimiz için hemen kaptım sezon sonunda takıma katılacak. Cornet gitti tek forvet kaldı 442 de güzel performans sergiliyordum hemen Angel Correa yı aldım çok yetenekli 20 yaşında Arjantili oyuncu herkese tavsiye ederim 11m€ ödedim.
    İlk turda Malmö ile oynadım zorlu bir gruptan 3. olarak çıkmıştı ve sezon sonunda İsveç ligini şampiyon olarak tamamlamışlardı ama zorlanmadım 2. turda Basel i ilk maç 8-1 yendim o da kolay oldu çeyrek finalde Bordeux ile karşılaştım önceki turda Beşiktaşı elemişti onları da rahat geçtim yarı finalde Lazio ile karşılaştım Liverpoolu elemişlerdi ve Serie A da çok iyiydiler formdaydılar ilk maç çok zorlandım deplasmanda 2. yarıda gelen gollerle 3-3 berabere kaldım evimde çok pozisyon verdim son 5 dakikada 2 gol buldum 4-1 kazandım ve finale çıktım
    Finaldeki rakibim ise Arsenal idi B.Dortmundu elemişlerdi ve EPL yi liderin 3 puan gerisinde bitirdiler bu maçta çok çok zorlandım 1-0 öne geçtiler Josef ile uzaktan güzel bir gol buldum ve 1-1 yaptım 2. yarıda 2-3 pozisyon dışında hiç varlık gösteremedim son dakikalarda RVP ile golü buldum ve 2-1 kazanarak Avrupa Liginde şampiyonluğa uzandım.
    Yaz transfer döneminde Ba ve Fabiano takımlarına döndüler Ba B.Alvesin sözleşmesini uzatmadım Çinemre de sakattı bir tek Kjaer vardı stoperde hemen John Stonesu aldım 30m€ bayıldım ama genç ve 80 üstü overalli var sonra Jason Denayeri aldım Cityden 7m€ ödedim ona da Feghouli takıma katıldı beleşe almıştım devre arasında Salihi 6m€ Josefi 8m€ Volkan Şen i 6.5m€ ya sattım RVP 87 overalldi ama yaşlıydı overallinin gittikçe düşecekti o yuzden RVP+13m€ ile Romelu Lukaku'yu kadroma kattım 22 yaşında 81 overall RVP gibi sadece pivot değil komple forvet Drogba nın küçüğü. Orta sahaya Bentaleb+20m€ ya Tielemans'ı aldım 80 overall 20 yaşında ve Çok Özel Yetenekleri Var yazısını görünce dayanamadım. Ortada 3 oyuncum vardı rotasyon oyuncum yoktu Pecnik aldım bedava ve Lawal aldım Eskişehirden 5m€ ya solbekte Caner in yedeği yoktu bir tane kiralık aldım adını hatırlamıyorum kaleye para kalmadı Volkan 82 overall ama yaşlı onu da seneye hallederim dedim ve yeni sezona başladım.
    Barcelonaya süper kupada 3-1 kaybettim çok kaçırdım ligde 3te 3 ile gidiyorum takım iyi ilk 11 şöyle


    --------------------------Volkan---------------------------
    Stojanovic-----Stones-----Kjaer-----Caner
    Feghouli--Tielemans-Emre Can(Ozan)--Nani
    ------------------Correa---------Lukaku------------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Willian Borges da Silva -- 10 Ekim 2015; 21:44:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Danny Santos


    quote:

    Orijinalden alıntı: selamiozdmr2

    Efsanevi kardeşim buda geçen aldığım efsanevi yenilgim


     FIFA 16 Kariyer hikayeleri


    Hocam footvall championship league de nasil geçiyor maçlar? Ben o ligte sıkışıp kaldım polonyayi yari finale çıkardım aveupada ama yok o ligte cok kaybediyorum :D

    Kariyer gitti ama baştan yine aynı Portsmouthla başladım yine Championschipe yükseldim. Bu sefer daha profesyonelce ilerliyorum ama lig çok zor Premier ligi düşünemiyorum :) oyunu güzel yapanda bu zorluğu bence başka lige yönelme devam et burda




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Playstation 5

    Fenerbahçe ile ilk sezonda Maxwell Cornet (SNT) Victor Andreda (SĞO) Stojanovic (SĞB) ve Bentaleb (MO) i scoutlarımın verdiği raporlara güvenerek aldım kendim ise Emre Can ı(MDO) aldım Bentaleb biraz tuzluydu 9m€ verdim ama faydası dokundu Cornet 18 Andrade 19 Emre Can 20 Bentaleb 20 Stojanovic 19 yaşlarında. Lig sorun olmadı RVP sağolsun 30u aşkın gol attı 2-3 maçı sim yaptım o maçlarda farka gittik takım oturmuştu.
    Avrupada Napoli,Augsburg be Kopenhag ile aynı gruba düştüm ilk 3 maçım 1-1 bitti 4231 oynuyordum ve pek üretken değildim 442 ye geçtim diğer 3 maçımı kazandım ve gruptan 12 puanla lider çıktım.
    Devre arasında Victor Andreda ve Maxwell Corneti kiralık yolladım 1 yıllık. Feghouli nin sözleşmesi bitiyormuş oyunda 32m€ değeri var 83 overall ve 25 yaşında gerçekte de ilgilendiğimiz için hemen kaptım sezon sonunda takıma katılacak. Cornet gitti tek forvet kaldı 442 de güzel performans sergiliyordum hemen Angel Correa yı aldım çok yetenekli 20 yaşında Arjantili oyuncu herkese tavsiye ederim 11m€ ödedim.
    İlk turda Malmö ile oynadım zorlu bir gruptan 3. olarak çıkmıştı ve sezon sonunda İsveç ligini şampiyon olarak tamamlamışlardı ama zorlanmadım 2. turda Basel i ilk maç 8-1 yendim o da kolay oldu çeyrek finalde Bordeux ile karşılaştım önceki turda Beşiktaşı elemişti onları da rahat geçtim yarı finalde Lazio ile karşılaştım Liverpoolu elemişlerdi ve Serie A da çok iyiydiler formdaydılar ilk maç çok zorlandım deplasmanda 2. yarıda gelen gollerle 3-3 berabere kaldım evimde çok pozisyon verdim son 5 dakikada 2 gol buldum 4-1 kazandım ve finale çıktım
    Finaldeki rakibim ise Arsenal idi B.Dortmundu elemişlerdi ve EPL yi liderin 3 puan gerisinde bitirdiler bu maçta çok çok zorlandım 1-0 öne geçtiler Josef ile uzaktan güzel bir gol buldum ve 1-1 yaptım 2. yarıda 2-3 pozisyon dışında hiç varlık gösteremedim son dakikalarda RVP ile golü buldum ve 2-1 kazanarak Avrupa Liginde şampiyonluğa uzandım.
    Yaz transfer döneminde Ba ve Fabiano takımlarına döndüler Ba B.Alvesin sözleşmesini uzatmadım Çinemre de sakattı bir tek Kjaer vardı stoperde hemen John Stonesu aldım 30m€ bayıldım ama genç ve 80 üstü overalli var sonra Jason Denayeri aldım Cityden 7m€ ödedim ona da Feghouli takıma katıldı beleşe almıştım devre arasında Salihi 6m€ Josefi 8m€ Volkan Şen i 6.5m€ ya sattım RVP 87 overalldi ama yaşlıydı overallinin gittikçe düşecekti o yuzden RVP+13m€ ile Romelu Lukaku'yu kadroma kattım 22 yaşında 81 overall RVP gibi sadece pivot değil komple forvet Drogba nın küçüğü. Orta sahaya Bentaleb+20m€ ya Tielemans'ı aldım 80 overall 20 yaşında ve Çok Özel Yetenekleri Var yazısını görünce dayanamadım. Ortada 3 oyuncum vardı rotasyon oyuncum yoktu Pecnik aldım bedava ve Lawal aldım Eskişehirden 5m€ ya solbekte Caner in yedeği yoktu bir tane kiralık aldım adını hatırlamıyorum kaleye para kalmadı Volkan 82 overall ama yaşlı onu da seneye hallederim dedim ve yeni sezona başladım.
    Barcelonaya süper kupada 3-1 kaybettim çok kaçırdım ligde 3te 3 ile gidiyorum takım iyi ilk 11 şöyle


    --------------------------Volkan---------------------------
    Stojanovic-----Stones-----Kjaer-----Caner
    Feghouli--Tielemans-Emre Can(Ozan)--Nani
    ------------------Correa---------Lukaku------------



    kardeş çok iyi dayanmışşın ben Türkiye ligine yarım sezon anca dayanabildim çok ruhsuzdu ve tekele aldım ligi her gelene 4-5 salladım. Portsmouthu aldım 4.lig takımı suan 2.ligdeyim acayip bi zorluk bi heyecan var :) denemeni öneririm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DembaBa9

    Slayer filanda pra etmedi yapy zeka ucmus oyuncular firildak gibi biz istedigimi kadar pas hizini 30 ps hatasini 70 yaplim cacik olmuyor

    ilk başlarda bende baya küfür ettim ea ye ama alıştım :) şuan ortalama maçlarımın %60-70 ini kazanıyorum hoşuma gidiyor böyle zorluk çünkü 90 dk maçı garantiye alamıyorusun 2-0 da 3-2 yenildiğim maçlar oldu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selamiozdmr2

    quote:

    Orijinalden alıntı: Danny Santos


    quote:

    Orijinalden alıntı: selamiozdmr2

    Efsanevi kardeşim buda geçen aldığım efsanevi yenilgim


     FIFA 16 Kariyer hikayeleri


    Hocam footvall championship league de nasil geçiyor maçlar? Ben o ligte sıkışıp kaldım polonyayi yari finale çıkardım aveupada ama yok o ligte cok kaybediyorum :D

    Kariyer gitti ama baştan yine aynı Portsmouthla başladım yine Championschipe yükseldim. Bu sefer daha profesyonelce ilerliyorum ama lig çok zor Premier ligi düşünemiyorum :) oyunu güzel yapanda bu zorluğu bence başka lige yönelme devam et burda

    Kaldim zaten o ligte kısır döngüye girdim :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Harddisk bozulduğu için oyunum gitti. Yeniden kariyer başlattım bugün ve tabiki yeniden Portsmouth ile. Yine aynı oyuncuları transfer ettim ve yeni keşfettiğim çok iyi 10 adet oyuncu buldum. Amacım hızlıca Sky Bet Championship'e yükselip kariyerime kaldığım yerden devam etmek.

    İlk sezonu lider bitirdim üst lige yükseldim.


     FIFA 16 Kariyer hikayeleri


    İlk sezonda transfer ettiğim oyuncular. Ödediğim en yüksek bonservis Kekuta Menneh'a 1.8 m sterlin. (Diğer Fifa serilerinden Kariyerde finansal destek bonusum var ve sezon öncesi turnuvayı kazandım ayrıca sattığım oyunculardan da gelen gelirle transfer bütcem 6 m sterlin maaş bütçem 82 bin sterlin)


     FIFA 16 Kariyer hikayeleri


    Oyuncuların sezon sonu gelişimleri.(Antreman moduyla gelişimde Fifa rekoru kırdım galiba :zipla: )


     FIFA 16 Kariyer hikayeleri

     FIFA 16 Kariyer hikayeleri

     FIFA 16 Kariyer hikayeleri

     FIFA 16 Kariyer hikayeleri

     FIFA 16 Kariyer hikayeleri



    Sezon içinde aldığım en farklı galibiyet


     FIFA 16 Kariyer hikayeleri



    Yeni sezon bütçem ve transfer listemdeki oyuncular

     FIFA 16 Kariyer hikayeleri

     FIFA 16 Kariyer hikayeleri

     FIFA 16 Kariyer hikayeleri

     FIFA 16 Kariyer hikayeleri


    Sky Bet Championship'te görüşmek üzere :)

    Etiketlediğim arkadaşlar kusura bakmasın forumda yeniyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamiozdmr2 -- 11 Ekim 2015; 23:39:04 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.