Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kadın milli takımları gelmiş
  • Bayan milli takımları oyunda olacak.Bu oyuncuları Ultimate Teamde kullanamıcaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek beklentim be a proda pas isteyince direk atma olayini kalkmasi hatta pesteki be a legend sisteminin aynisini getirsinler bu kadar sacma bi sistem olamaz pesteki gibi antrenmanlar falan olsun yedek kalalim hoca alsin bizi oyuna surekli oyunda olmayalim yetti artik bunlar yuzunden be a pro nun tadi cikmiyor. Arti olarak custom lobby 5v5 mac sistemi geri gelsin. Boyle buyuk bir sirket bunlari nasil dusunemiyor anlamiyorum .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu serverları düzeltsinler başka birşey istemiyorum ya. Lagsız rahat rahat oyun oynayabilelim yeter.
  • Birde anlmadigim bu be a pro sistemine ve custom lobinin kalkmasina kimsenin sesi cikmiyor herkes memnun o yuzdwn herkes ut oynuyo resmen oldurduler oyunu zaten amacta bu herkesi utye cekmek

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 11 gamerangerdaki o coklu maclarin tadini hicbir fifa oyununda alamadim ea duy sesimi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degaj ve aut atışı maksimum bastığın zaman rakip kaleye kadar gidebilmeli. Orta sahaya gelir gelmez kesiliyor.
  • bynlar süper olmuş video sunu ekliyelim :)

    https://www.youtube.com/watch?v=siVeBCaYeko



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 29 Mayıs 2015; 10:10:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antiknotlar

    Birde anlmadigim bu be a pro sistemine ve custom lobinin kalkmasina kimsenin sesi cikmiyor herkes memnun o yuzdwn herkes ut oynuyo resmen oldurduler oyunu zaten amacta bu herkesi utye cekmek

    Ut yi basli basina satsinlar aslinda buda bi mantik ......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 de gol çizgisi teknolojisini FIFA ya eklemişlerdi. 2016 da da baraj çizgisini eklerler diye düşünüyorum. Bıktırıp, X'e arka arkaya basacak kadar, hakemlerden köpük sıkma sahneleri görebiliriz. Yan hakemlere de yeni mimikler ekleneceği kanısındayım.

    Tabi bunlar çok önemli şeyler değil, hatta önemsiz şeyler. Bana göre oynanıştaki eksikliklerin giderilmesi daha önemli ve online müsabakalara çeşitlilik gelmesi.

    Mesela, yanımızda bulunan bir arkadaşımızla 2. gamepad'i çalıştırıp online Co-Op maçlar yapamıyoruz. Sadece FUT da oluyor. İyide ben FUT oynamıyorum, FUT da takım geliştirecek zamanım yok. Tek PS4 den Online Co-Op maç yapabilmek için neden FUT'u zorunlu tutuluyor. Bunun acilen serbest bırakılması lazım. Ben istersem yanımda 2.gamepad den oynayan arkadaşımla, istediğim takımı seçip online Co-Op mücadeleme devam edebilmeliyim.

    Diğer bir online eksik, topluluk ligi kurma yok. Eski PES ve FIFA serilerinde hem offline hem online topluluk ligi kurma vardı. Şuan maalesef yok.

    Belki arkadaş grubu olarak kocaman bir online lig kurmak istiyoruz ve bunun puanlamasının, avarajlarının ve cezalı oyuncular verilerinin oyun tarafından tutulmasını istiyoruz. Maalesef böyle bir özellik yok.




  • Ben anlamıyorum bu bayan oyuncuların girmesi insanları neden mutlu etti. Aksine sinirlendim yani bu nedir kardeşim neyine seviniyorsunuz , yenilik bile değil şu 5-10 maç atıp sıkılacağımız garanti bayan milli takımlarıyla. İlk video diye bu lanse edilir mi allah aşkın . Sinir bozucu
  • Enterasan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu her sene oyun, tfln, hatta os çıkarma işinden vazgeçilsin. çıkaracağı oyunun fifa 2015'in patch yemiş hali olacağını hepimiz biliyoruz. o yüzden sıfır heyecan ve sıfır beklenti oluşuyor. bir stadyum 20 küsür futbolcu ve bir top ile ilgili oyun yapmak neden bu kadar zor anlamış değilim. her yıl aynı oyunlar aynı muhabbetler.
  • Yok ayni oyun ayni muhabbetler degil....
    Yanliz momentum tavan yapmis iki oyun otnanmiyo kendinizi yirtip ikiye yarilin yirmi sut atin onbeş i kaleyi bulsun adam 3 4 sut cekip maci aliyo saticam heralde bu 15 i sinir bozuyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi optimizasyon yapsalar yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tbtk ediyorum problem konusunda super basarili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya daha önce bazı beklentilerimi yazdım ama ea yaptığı saçma güncellemelerle fifa 15in içine ederek beni oyundan, futboldan soğutmuş durumda. Bazı açılardan fikrim değişti. Pes 2016yı kesinlikle bu sene daha çok deneyeceğim, ancak yine de ikisi de beklentimi karşılamayacak gibime geliyor. Beklentim neredeyse yok gibi artık. Ne yapıp edip oyunun içine etmenin bir yolunu buluyorlar.

    İyi bir pc, iyi bir fiber bağlantı, oyunu alıp desteklemişiz vb kısaca oyunu adam gibi oynamak için ne gerekiyorsa yapmışız. Ancak saçma hatalar, buglar, momentum, o anki bağlantıdaki hatalar, hileciler...derken asıl amacı eğlenmek olan oyun eziyete dönüştü artık. Online modlarda, en çok da futta başıma gelen bazı olaylar artık çok bariz , yani çok abartılı artık kesinlikle müdehale var. Bazıları gibi sırf momentum ya da bağlantı sorunuyla açıkanacak bir durum değil bence.
    EA çok fena çuvalladı fifa 15te, özellikle pcde. Konsollara göre sundukları eksik içerikler, dinamiklerdeki farklılıklar bir yana 1.4 sürümünde güzel dengeli olan oyunu güncellemelerle bozduktan sonra çok fena soğudum, umudum da kalmadı neredeyse. Bayan futbolunun eklenmesi zerre heyecanlandırmadı beni. Kimin umurunda ki, şu lanet olasıca hilelere önlem almadıktan, sunucuları iyileştirip adam akıllı bir eşleştirme sistemi getirmedikten, oynanış dinamiklerindeki & core programlamasındaki temel sorunları çözmedikten sonra. 2 yeni özelliğe, animasyona tav olacak kadar yüzeysel bir oyuncu değilim. Herşey de grafik & animasyondan ibaret değil benim açımdan.
    Fifa 16 da böyle bozuk oynanışa sahip olursa, bazı temel sorunlar düzeltilmezse (hepsinin düzeltilmesini beklemiyorum ama en azından bazıları) kesinlikle oyunu almayacağım. Pes de bir ihtimal pcye yeni nesil gelirse daha çok şans verebilirim. Belki de artık hiç futbol oyunu oynamam o derece hayal kırıklığı yaşadım yani.

    Bu gidişle tek umudum 2K sports un futbola el atması olacak. Aslında çok uzun zamandır hayalini kurduğum birşey ama bu sefer daha fazla istiyorum. EA gözünü iyice para bürümüş, milleti sömürme peşinde. Konami yıllardır yerinde sayıyor. Oyun severleri düşünen, dikkate alan yok. Bunlara kaldıysak işimiz çok zor. Asıl amacı eğlenmek olan oyunlarda bu firmalar amacın dışına çıkıyorlar, insanların emeklerine vakitlerine yazık ediyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 15 Haziran 2015; 19:02:24 >




  • Bir daha fifaya hayatta para vermem. Oyun için ayarları ile zırt pırt oynayan bir gün yavaş bir gün hızlı oyuncuların özellikleri gerçekleri yansıtmıyor. En dandik oyuncu kral kesiliyor başımıza bug ve saçmalık dolu boyama ile satılan bir oyun haline geldi. nba 2k serisi gibi ne zaman gerçekçi yaparlar o zaman oynanır.
  • Şamp uefa ligi lisansları bi kaç yıl daha pesin elinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar FIFA 16 resmi Türkçe desteği geliyor! Kaynak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.