Şimdi Ara

/// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\ (750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.055
Cevap
91
Favori
462.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BaŞKumandaN

    Bugün başıma geldi. Futta 2 maçı da almışken maç tam bittiginde baglantım koptu. Kazanacagım maçı kaybettim. Hile yaptılar galiba. sizdede oldumu.



    ps4 te olmuyor kopma herhalde pc de oynuyorsun ps4 te ultra lagda adamı hasta ediyorlar genellikle bunlar kritik maçlarda geliyor ve bilerek yapıyorlar çıkalım deyince hayır diyor hep bu tipler anlaşmalı çıkış yapmak isteyince
  • apaci0834 A kullanıcısına yanıt
    Sony amcanın değil Devlet babanın kazığı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • er7an kullanıcısına yanıt
    Valla zamanında rus psn den endo psn den tr kredi kartı ve banka kartı ile alış veriş yapıyorduk. Sonra bir baktık aaaa daha alamıyoruz devlet mi dedi kapat diye ? Yok devlet deseydi amazon vs gibi yabancı alt yapılı sitelerden gift kart alırken gayet rahat alıyoruz hatta banka komisyonda alıyor bazen devleti suçlarken mantıklı olalım. Bu konuda değil de bir çok konuda sayfa sayfa şikayet yazılır ama bu yapılan sony tr nin yediği cacık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apaci0834 A kullanıcısına yanıt
    ne anlattın şimdi sen burda ?



    arkadaşım sony tr psn , Türkiye de resmi sanal satış mağazasıdır. Diğer psn ler ile arasındaki farklar devletin aldığı vergilerden kaynaklı.



    psn usa neden ucuz geliyor bize kıyas yaptığında veya endonezya ?



    işte bu vergi farklarından , anlaması çok mu zor bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apaci0834

    Malesef dediğin gibi hocam 180 TL alabileceğim oyunu Sony Türkiye amcanın kazığı ile gidip 269 TL vermemiz gerekecek. Kredi kartlarımız yurt dışı alış verişine açık ama iş psn e gelince engel var. Biz ne zaman güzel yer bulsak (Endonezya, Rusya vs) bir güç gidip kesti şimdi hiç alış veriş yapamıyoruz. Ancak gidip gift kart alacaksın oda zaten 3 5 lira için değmiyor. Valla şu konuda Playstation bizim hakkımızı çok yiyor. Bilmiyorum Xbox bu konuda nasıl. Belkide Xbox'ı biraz araştırma zamanı gelmişti güzel ise farklılık yaşarız

    hocam america psnden gift card felan kaç paraya geliyor ?
  • er7an kullanıcısına yanıt
    Yazılandan ne anlamak istediğine bağlı anlatmak istediğim.



    Eğer sen fiyatlar diğer ülkede ile farkımızı soruyorsan dediğin doğru onların para birimi bizim ülkemizde değeri fazla.



    Ama



    Türkiye kartlarının diğer ülke psnlerinde geçmemesi devletin parmağı değildir bence.



    Laf çarpmak değil amacım. Keşke sony bana dese ki kardeşim tr psn den alırsan bu fiyat işine gelirse ama kredi kartın yurt dışına açıksa banka komisyon ne alır ben karismam sana bağlı istersen al desin. Ben şimdi oyun alacağım en uygun diyelim ki us psn de ama kredi kartını kabul etmiyor ama gidip amazon dan ya da ne bileyim başka gift kart satan yurt dışı sitesinden alip kullanabiliyorum. Yani ortada bir saçmalık var hocam. Şuan hindistan psn de tr dil mevcut olan fifa 18 181 182 tl civarında alamıyorum. Gift kartını satan yerde yok. Hani para çok önemli ise ya her ülkenin gift kartı olsun ya da bırak banka 3 5 10 neyse komisyon alsın bizde her store üzerinden oyun alalım. Aslında tek çözüm sabit fiyat olacak abi. Tek store olacak bitti gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Marco van Basten. kullanıcısına yanıt
    Gift kart satan sitelere bakıp dolar kurunu hesaplamak lazım hocam. Uygun satan siteler varsa bilmiyorum arkadaşlar aydınlatırsa daha uygun olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, kariyer modunda galatasaray ile şampiyonlar ligi şampiyonu oldum



    her tur atladığımda bir sonraki transfer dönemi bütçeme eklenecek miktarlar yazıyordu



    yeni sezona başladım ve transfer bütçesinde bir değişiklik göremedim, sonra mı gelecek veya benim mi bir şey yapmam lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apaci0834

    Gift kart satan sitelere bakıp dolar kurunu hesaplamak lazım hocam. Uygun satan siteler varsa bilmiyorum arkadaşlar aydınlatırsa daha uygun olur.

    yok hocam sen rusya endonezya felan dedinya oyuzden şe ettim . araldan felan almıyosan 30-40 oynuyor en fazla
  • Marco van Basten. kullanıcısına yanıt
    Rusya psn için plati.ru vardı

    offgamers.com amazon buralardan gift kart bakmak lazım bayadır girip bakmadım o yüzden bende yanlış şeetmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 dir başıma geliyor.fifa ut da maça girerken konuk oyuncu olarak üçgene basıp arkadaşta giriyordu beraber aynı takımda maç yapabiliyorduk ama suanda girmeye calistigimizda konuk oyuncu icin plus satin alma ekrani geliyor ve iki kisi maca giremiyoruz nasil duzeltebiliriz basina gelen oldumu acil yardil lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilginiz olsun Fifa17 Endonezya Psn de 15 TL - 58 140 Rp
  • güncel transfer sezonu ile ilgili bir güncelleme vs geldi mi ? yoksa fifa 18 de mi olacak ?
  • Herkese merhaba arkadaşlar

    2018 İçin Pro Club takımı kurduk.3 kişiyiz yaş ortalaması 27-30-29.

    2 Arkadaş daha alacağız orta saha oynayabilecek gerektiğinde defansa yardım edecek +25 yaş ve üzeri.

    Paslı oynamayı seven,oyunu abartmadan yerinde efendice oynayacak aile ortamı kuracağız.

    İletişim: 0553 465 18 97 Gökay
  • FIFA 17 içinden FIFA18i almaya calısıyorum fakat sürekli girdiğim hesabımla 17ye giriş yaptıgımda (hem kendi ps4'ümde hem de başla ps4'lerde) şu hatayı alıyorum. Oyuna girer girmez hatayı veriyor. Live chate'de bağlanamıyorum kimse yok. Yardımcı olacak var mı ?

    Türkçesi : EA sunucuları ile bağlantın kesildi. EA Sunucularına giriş yapana kadar hiçbir online özelliği kullanamayacaksın.


    İngilizcesi: You have lost your connection to the EA Servers. You will be unable to access any online features until you sign in to the ea servers
  • FTaze kullanıcısına yanıt
    Fifayı satın almayı denediğiniz hesapta plus mevcut mu? Aklıma direkt bu ihtimal geldi. Emin olmamakla birlikte fifayı satın almaya çalıştığınız hesapta plus yoksa online özelliklere bu yüzden erişmiyor olabilir. Normlde başka bir hesapta plus olup o ana hesap yapılınca yeterli oluyor oyunu online oynamak için ama storedan falan birşey almaya gelince iş değişiyor bildiğim kadarıyla.

    Kesin böyledir demiyorum, bir deneyin isterseniz.

    Live chat e çalışma saatleri içerisinde bağlanabilirsiniz sadece. Tr saatiyle 9:00 - 22:00 olması lazım Geç vakit bağlanmaya çalışırsanız herhangi bir yetkili chat e gelmeyecektir.
  • Tabi tabi yıllardır kullandığım hesap ve plus var. PSN ya da diğer online oyunlarda online kullanabiliyorum ayrıca aynı hesap ile ınternet üzerinden FIFA18 Webapp'a bağlanabiliyorum. Eğer ban gibi bir durum olsaydı Web app'a da bağlanamazdmı.

    90dklık live chat bekleyişim biraz sonra bitecek. Umarım bağlanırım birine. Belki hesap kilitlenmiştir bilemeyiz. Bir sorayım çözüm ne olacak acaba.
  • FTaze kullanıcısına yanıt
    Anladım o zaman plus ihtimalini kesin eleyebiliriz.

    90dklık bekleyişim dediniz de aklıma birşey daha geldi. Tuhaf gelebilir ama başıma geldiği için biliyorum, chat e bağlanacağınız sırada kullandığınız tarayıcıda reklam engelleyici eklentisi aktif mi?
    Bu yüzden 90 dk değil 1 gün uğraştığım olmuştu zamanında. Reklam engelleyiici eklentiden kaynaklanma ihtimali çok sonradan aklıma gelmişti. Mesela chromedasınız, internet explorer, opera vb ile reklam engelleyici aktif olmayacak şekilde tekrar deneyiniz.
  • Yok zaten ****er kullanmayan bir tarayıcıda kullandım dediğiniz gibi. Çünkü eski zamanlarda **** kullandıgım için chat acılmıyordu.

    Chate bağlandım. Arkadaşlarımız durumu çözmeye calısıyor. vs vs diye zırvaladı.
  • Merhaba Fifa 17 için en güncel kadrolara nasıl ulaşabiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.