Şimdi Ara

FIFA 17 [PC ANA KONU] (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.971
Cevap
32
Favori
131.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • momentum olmasa bu oyunda ortalama ve altı oyunculara oyun satamazlar sırf bilen kesim zevk alsın diye geri kalanları küstürmezler..
  • bu duruma zamanında bende çok takılırdım, sinirlenirdim, ekrana yumruk atasım gelirdi...Sonra oyuna bakış açımı ve odak noktamı değiştirdim...

    Peki ne mi yaptım...Oyunu maçı kazanma odaklı değil, rakipten daha iyi oynama odaklı oynuyorum, haliyle skor önemsizleşiyor...

    Örneğin oynadığın maçta full baskı yapmışsın 20+ şut çekmişsin, rakibini bunaltmışsın, rakipse geldiği tek pozisyonda gol bulmuş...Onun adına tek sevindirici

    taraf maçı kaybetmemiş olmak, aldığı keyif sıfır...Senin adına kötü taraf kazanılabilecekken beraberlikle yetinmek, ama iyi taraf maç boyu rakip kalede olmak...

    Sonuçta işin sonunda kupa yok, tek kazancımız aldığımız keyif. Bide böyle düşün.

    Not: Silver kadroları tavsiye ederim.İnanılmaz keyifli oluyorlar.
  • BAYOKAN84 kullanıcısına yanıt
    önereceğiniz silver kadro var mı?http://www.futhead.com/17/squads/7622744/ şimdiki kadrom bu. kıvırabilirsem futties clyne (seçilirse tabi), sol beke van aanholt, stopere de if 84 reid alacağım. öneriye göre silver olayına girerim. dizilim çok fark etmez.

    karşıda bailly'yi görünce triggerlanan başka kimse var mı? ben kara köpeği görür görmez çıldırıyorum ya. üst üste çok denk geldim aynı taktiğe, adamlar sanırım rb ile pres yaptırıp sadece bailly'yi seçiyor. orta sahayı geçtiğim an bailly tarafından kovalanıyorum. sanki bahçesine girdik hayvanın, elinde sopa varmış da "bir daha buraya gelme bkmakfdjsf" dermiş gibi kovalıyor.

    şu berba spini bir türlü yapamadım. neyi eksik veya yanlış yapıyorumdur var mı tahmin? koşarken sağ analog üst, sonra sağ veya sol değil mi? her seferinde alakasız bir hareket yapıyorum. bi de gabriel jesus'un 5 yıldızmış skill'i. top ona gelince random döndürüyorum bir şeyler yapıyorum sağ analogla o da ilginç hareketler yapıyor.

    goygoyu bırakayım da asıl sormak istediğim şeye geleyim. son bir aydır bir musibetle uğraşıyorum. oyun oynarken bir an donuyor sonra hızlıca oynatıyor arada olan yerleri. bir de kritik yerlerde başıma geldi hep. platform pc olunca hile midir diye düşünüyor insan. pc'den midir yoksa? mosnter abra a5 kullanıyorum. gtx950 ekran kartı. ayarları en düşüğe çekince de yapıyor ultraya getirince de. fps limiti koymazsam 150 fps alıyorum. fps'yi 60'a kilitliyorum sonra bunu yaşıyorum. mesela salıyorum ara pası fekir reis'e tam rt+lt yapıp çekip yazılacağım bu oluyor bir bakıyorum bailly azgını topu kapıp orta sahaya doğru koşuyor.




  • bamberg B kullanıcısına yanıt
    silver kadroların avantajı handicap'ı sana vermesi...senin takım rating olarak zayıf olunca oyunun yardımı sana oluyor genelde ve rakip mallaşıyor çoğu zaman...

    silver olarak süper lig, premier lig ve fransa liginden iyi kadrolar çıkıyor...özellikle fransa ligi orta saha bakımından çok bereketli...
  • fut a bağlanamıyor. bakım mı var serverlarda
  • BAYOKAN84 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında öyle bir mesaj yazmışsın ki içinden geçen şu evet oyun rezalet. momentum bok gibi artık kaçınılmaz zevk almaya bakıyorum. İşin özeti bu. Oyun çok saçmalaşmış durumda oynanır mı bu oyun bence oynanmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 18 toplu alım olacaksa şu an başlanması gerekiyor indirimlerden faydalanmak için. bilgisi olan var mı ? fifa 17 gibi böyle bir kampanya olacak mı dh 'de?
  • Maç yapmak isteyenler eklesin id: onurrrr_60
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak.
    Ben yıllardır PC platrormu üstünden pes oynuyorum ve sadece internet üstünden myclub modunu oynuyorum. (Fifa da ultimate team olarak geçen modun benzeri)
    PC platformunda önde olduğum ve kazanacağımın belli olduğu 5 maçtan minimum 2sinde adamlar hile açıyor oyun laga giriyor ve oyun ben bu maçı daha fazla oynatamam bağlantınız kötü deyip maçı hükümsüz bitiriyor. Pes buna yıllardır çare bulamadı.
    Benzer hile/script fifa nın pc platformunda var mı? Yok ise bu sene pes satın almayacağım fifa ya geçiş yapacağım.
    Fifa nın da pc platformunda hile varsa yapacak tek bir şey kalıyor o da playstation almak...
  • v1gor kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim 2 hile türü var:

    1 - Maçın başında 10-15 saniye oynayıp bağlantıyı kopartan hileciler: Maçınız oynanmamış sayılır fakat hileci maçı kazanmış görünür. FUT sezon modunda görülür genellikle.

    2 - 99 overall hilesi: Tüm oyuncuların güçleri 99'dur. Staminaları (yorulma) da aynı şekilde 90. dakikada bile 99'dur. Bu hileyi hafta sonu liginde kullanırlar.

    Önceki serilerde karşılaştığım(hile mi bilmiyorum): önde olan hileci (büyük ihtimal) torrent falan açıp bağlantıyı yavaşlatıyordu ve inanılmaz bir lag oluyordu. Öyle öyle oyun bitiyordu. Fakat bu sene alt-tab yasağı gelince bu kalktı sanırım. Masaüstüne dönünce oyun seni hükmen yenilmiş sayıyor artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 11 Ağustos 2017; 16:36:55 >
  • ................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedved55 -- 23 Ekim 2017; 18:36:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu sakin kafayla oynamak şart. 2-3 maç üst üste kaybedince ya ara vermek ya da sezon moduna geçmek lazım.

    Hafta sonu ligini üç güne yaymak en iyisi.
  • nedved55 kullanıcısına yanıt
    Dostum orası iyi oyuncuların mekanı, sezonla orayı karıştırma oraya gerçekten kaliteli adamlar geliyor.
  • ............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedved55 -- 23 Ekim 2017; 18:36:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA Sports'tan yapılan açıklama ile Xbox'a özel Legend oyuncu kartlarının FIFA 18 ile birlikte tarih olacağı, yerine ICONS isimli özel kartların geleceği duyuruldu. Hem de üç büyük platform olan PC, PS4 ve Xbox One'a! gerçekten güzel haber geldi :D
  • nickim : Hakani61 ekleyin lütfen fifa17 oynayanlar ve 18 oynayacaklar.Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Origin id: FIFAFIFAFIFA1900

    Online maç yapmak isteyenler ekleyebilirler.
  • fifa 17 transfer güncellemesi gelecek mi arkadaşlar bilen var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reverse_Flash

    fifa 17 transfer güncellemesi gelecek mi arkadaşlar bilen var mı ?

    Gelmeyecek
  • Arkadaşlar bende fifada ilk yarı bitince maçtan atıyor ne yapmam lazım oyunu repair yaptım olmadı yardım lütfen!
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.