Şimdi Ara

FIFA 18 Kariyer Modu ''Teknik Direktörlük Teklifleri''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
13.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese hayırlı ramazanlar, iyi forumlar arkadaşlar.
    FIFA 18 ile bir kaç kariyer oynadım Valencia, Everton gibi fakat bu kulüplerde en fazla 2 sezon oynayıp kariyeri silmiştim.
    Şu anda Hamburg ile oynuyorum 3. sezona geçtim ve diğer takımlardan teknik direktörlük teklifi hiç gelmedi daha doğrusu hiç bir kariyer modu ilerlememde böyle bir teklif gelmedi. Hamburg'u ilk sezon lig şampiyonu ve yerel kupa şampiyonu yaptım ikinci sezonda lig şampiyonu ve şampiyonlar liginde gruptan çıktıktan sonra Barcelona'ya elendim. Yönetim beklentilerini hemen hemen tam yaptım ve reytingim de 85-95 arası değişiyor. Kısacası Almanya liginde kupalarım var ama avrupada gruptan çıkmaktan başka başarım yok. Hamburg ile başladığımda hedefler ligde tutunmaktı. İtalya, İspanya, Türkiye, Belçika gibi milli takımlardan ve diğer bir çok milli takımdan teklif gelmesine rağmen kulüplerden bir hocalık teklifi gelmedi. Uzun soluklu kariyer oynayan ve ligde avrupada başarılar yakalamış tecrübeli arkadaşlara sormak istedim sizce başka bir kulüpten teklif alır mıyım? Alırsam hangi başarıya neye göre? Tahminimce sadece 1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu alsamda diğer büyük takımlardan bir teklif gelmez herhalde?







  • Dostum genelde teklifler kulüplerden gelmiyor sen iş ara kısmına girip oradan sana sunulan belli kulüplere sen teklif ediyorsun onlar kabul ederse gidiyorsun bana biraz saçma gelsede sistem bu şekilde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Çesut Mevik-

    Dostum genelde teklifler kulüplerden gelmiyor sen iş ara kısmına girip oradan sana sunulan belli kulüplere sen teklif ediyorsun onlar kabul ederse gidiyorsun bana biraz saçma gelsede sistem bu şekilde
    Başka kulüplerden teklif geliyor fakat gerçekten zor geliyor. O potansiyel işler kısmından kendimiz başvuru yaptığımızda değerlendirip uygun görürlerse bize sözleşme teklif ediyorlar fakat denedim ben onu sezon sonu manchester unitede gittim ve önceki hoca başarısız olmuş takıma katılır katılmaz beklentileri yerine getirmedin deyip reytingimi 50 düzeyine düşürdüler. Sezon başı transfer döneminde de potansiyel işlerde hiç bir takım olmuyor ya sezon ortası ya sezon sonu gitmek gerekiyor o zamanda sezon başı takımı kurma ve beklentileri karşılama yönünden eksik kalıyoruz. Bu yüzden iş başvurusu yapmaktansa istenerek gitmek daha makul geldi bana fakat teklifte kolay gelmiyor Araştırdım ve gördümde başka kulüplerden başvuru yapmadan direk teklif alanlar var. Cevap için teşekkürler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.