Şimdi Ara

FIFA 20 Cdkeys-Bilgilendirme Uygun Siteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
7.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FIFA 20 Cdkeys-Bilgilendirme Uygun Siteler


    FIFA, her geçen yıl inanılmaz bir gelişim gösteriyor ve bizi şaşırtmaya devam ediyor. Her seferinde "bunun üzerine nasıl çıkacaklar?" diye düşünüyor ama yine her seferinde EA Sports’u takdir ediyoruz. Yapılan son güncellemelerle artık hemen hemen "gol atma bug'ı" diye bir şey kalmadı. Uzaktan şutlar da biraz köreltildi ve oynanış daha gerçekçi hale geldi.
    Yine de bizim FIFA 20’den beklentimiz büyük. Belki grafik ve oynanış açısından olması da bazı modlara gelecek yenilirler oyunu daha da keyifli hale gelir. O zaman 27 Eylül 2019’da çıkması öngörülen FIFA 20 için şimdiden istek listemizi hazırlayalım.
    https://www.youtube.com/watch?v=9E4HMgh7ZsE&feature=youtu.be

    Belirleyici Anlar
    Belirleyici Anlar, maçın sonucunu etkileyecek anlar üzerinde daha fazla kontrole sahip olmanızı sağlıyor. Hücum bölgesindeki Soğukkanlı Bitiricilik, savunma hattındaki Kontrollü Müdahale, yeni Slalom Dribling ve Duran Top Yenilemesi ile maçların önemli anlarındaki etkiniz artacak.


    FIFA 20 Cdkeys-Bilgilendirme Uygun Siteler

    Slalom Dribling: Yeni slalom dribling mekaniği, her zamankinden daha çevik hareket etme kabiliyeti vererek rakiplerinizi hızınızla veya becerinizle ekarte etmenizi sağlayıp hücum opsiyonlarına yeni bir boyut katıyor.
    Kontrollü Müdahale: Aktif Temas Sistemiyle birlikte kullanıcı kontrollü savunma, çeşitli yeni müdahale animasyonlarıyla daha avantajlı ve yüksek getirili olacak. Müdahale ne kadar temiz olursa, topu kontrol etme şansı o kadar yüksek olacak.
    Duran Top Yenilemesi: Yenilenen sistem, her zamankinden daha ödüllendirici olan beceri odaklı bitiricilik yeteneğiyle direkt serbest vuruşlarda ve penaltılarda size daha çok fırsat veriyor.
    Soğukkanlı Bitiricilik: Büyük ölçüde yenilenen temel şut unsurları size daha istikrarlı ve net bir bitiricilik sunuyor. Bu sayede, özgün bitiricilik tekniklerini daha çok ödüllendiren ve voleli ortalar gibi zor pozisyonlarda risk/kazanç unsurunu vurgulayan, gerçek hayata paralel bir şut deneyimi ortaya çıkıyor.
    Top Fiziği
    Yeni Top Fiziği Sistemi, oyun mekaniğinin gerçekçiliğini bir üst seviyeye çıkararak yeni şut açıları, daha gerçekçi müdahale etkileşimleri ve fizik odaklı davranışlar yaratıyor.

    Top Odaklı Hareket: Yenilenen hareket sistemi, topun daha gerçekçi dönmesini ve sekmesini sağlayarak gerçek hayata her zamankinden daha yakın bir futbol deneyimi oluşturuyor.
    Yeni Şut Açıları: Yeni top hareketi sistemiyle birlikte, topun altına girilen teknik şutlardan ölü yaprak vuruşlarına, yön değiştirerek giden duran toplara ve gelişine yüksek şutlara kadar çok sayıda gerçekçi şut açısı oluşuyor.


    Çıkış Tarihi:27 Eylül 2019

    Sistem Gereksinimleri:
    FIFA 20 Minimum PC Teknik Özellikleri:

    İS: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit
    İşlemci: AMD Phenom II X4 965, Intel Core i3-2100 veya dengi
    Bellek: 8GB
    Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7850 2GB, NVIDIA GTX 660 2GB veya dengi
    Sabit Disk: En az 50 GB boş alan
    Online Bağlantı Gereksinimleri: En az 512kbps internet hızı. Yüklemek ve oynamak için internet bağlantısı gerekir.

    FIFA 20 Önerilen PC Teknik Özellikleri:

    İS: Windows 10 - 64-Bit
    İşlemci: AMD Athlon X4 870K, Intel i3 6300T veya dengi
    Bellek: 8GB
    Ekran Kartı: AMD Radeon R9 270X, NVIDIA GeForce GTX 670 veya dengi
    Sabit Disk: En az 50 GB boş alan
    Online Bağlantı Gereksinimleri: Geniş bantlı bağlantı önerilir. Yüklemek ve oynamak için internet bağlantısı gerekir.


    Tüm platformlar için geliştirilen FIFA 20, 27 Eylül‘de oyuncularla buluşacak. 5 Ağustos tarihine kadar ön sipariş olarak satın alan oyuncular ise ise;


    ● 3 Gün Erken Erişim Fırsatı 24 Eylül’de oynamaya başlayın
    ● 24 Adet Kadar Nadir Altın Paketine sahip olabilecek.
    ● Kiralık İkon Oyuncu Seçimi şansını elde edecek.
    ● Özel Sürüm FUT Formaları kazanabileceksiniz
    ● FUT 20 Dikkat Çekenler Oyuncu Ögesi sizlerin olacak.


    Güncel Fiyatlar: Anlık Takip Güncel Fiyat Listesi
    Origin: 59.99£

    Cdkeys: 34.99£

    Durmaplay: 297.23 TL

    Gamesatiş: 294,12 TL

    Bursabg: 299.00 TL

    G2Play : 42.29£

    Kinguin 43,64£

    Gamivo: 48.10£
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • FİFA serilerin de Momentum ( Sciprt ) vardır Özellikle Online rekabetçi oyun seçeneklerin de. Türkçe anlatımı ise şöyle 300 TL - 400 TL arasında para vererek FİFA ya sahip oluyorsunuz her yıl acaba nasıl oyunumu , oyun içinde ki vizyonumu geliştiririm daha kaliteli , daha keyifli futbol oyunu deneyimini yaşarım diye !!!!!!

    Sonuç BU EASPORTS un MOMENTUM ( Sciprt ) i sayesinde KÜFÜRBAZ OLUP , FUTBOLDAN , OYUNDAN soğuyorsunuz !!!

    Ben yıllarca online modlarında kendimi nasıl geliştiririm diye araştırıp vaktimi, kafamı bu oyuna yoruyorsam... MADEM BU OYUNDA 300 - 400 TL FİYAT bandında !!!
    Sadece ben degil benim gibi yüzbinlerce insan var dünya genelinde O ZAMAN FİFA yı YENİ SATIN ALMIŞ aman EZİLMESİN aman bir daha ki sene de oyunu alsın diye !!!

    Kazancagım , kazanacakları, kazanacagı galibiyetleri HAK EDENE VERMEYEN HIRSIZ EASPORTS UN FİFA 20 SİNİ SATIN ALMIYORUM !!!

    Adam fifa ya yeeni başlamış tactical defans nedir bilmez tackle nezaman yapılır bilmez 10 tane gol yemesi lazımken MAÇLAR BENİM YÜZDE YÜZ G0L 4-5 ŞUTUMUN DİREKT den dönmesiyle 1-0 anca veya 2-2 skorlarla bitiyor.

    TAM BİR REZİLLİK.... BİR FİFA OYUNCUSU BENDEN İYİYSE KAZANSIN !!! BEN KÖTÜYSEM KAYBEDEYİM !!! SORUN YOK !!!

    YILLARCA FİFA 2000 in den beri FİFA 19 A Kadar ORJİNAL OYNADIM ULTİMATE TEAM de paket açıyorum HER PAKET Mİ ÇÖP ÇIKAR ÇÖP ÇÖP ADAM FİFA 19 da orjinal almış :))) TOTY RONALDO ÇIKARTIYOR!!! BRAVOOOOOO

    Ve bu adam RONALDONUN HAKKINI VERİYOR........................................................

    Size bir gerçek örnek vereyim sokakta mahalle de çocuk kavga eder örnek ben kavga etmeyi bilmeedigim zamanlar DAYAK YEDİM !!!
    Ama el yumrugu yiye yiye YUMRUK ATMASINI ÖGRENDİM günü geldi beni dövenleri kavga etmesini bildigim için tek hamle de yere serdim....

    KAYBEDE KAYBEDE KAZANMAYI ÖGRENİRSİN !!!

    Haysiyetsiz EASPORTS VE ÇALIŞANLARI FİFA SERİSİNİ YAPAN TASARLAYAN !!! HIRSIZLAR BU YAZDIKLARIM SİZE GELSİN

    FİFA 20 SATIN ALMIYORUM !!! FİFA 20 SATIN ALMAYI DÜŞÜNENLERE YAZIK PARANIZLA REZİL OLMAYIN... E SPORCULAR BİLE OYUNU BIRAKIYOR !!!

    FİFA 19 UN LANSMANINA ÇAGIRDIKLARI TWİTCH YAYINCILARI BİLE RAGE ATIYOR OYUNA !!!

    TAVSİYEM FİFA ya VERECEGİNİZ PARAYA BAŞKA oyunlar alın !!!

    DÜNYA GENELİNDE Kİ İNSANLARIN PİSKOLOJİSİ İLE OYNAYAN HIRSIZLARA !! ONURSUZ HAYSİYETSİZ EMEK HIRSIZLARINA PARANIZI KAPTIRMAYIN...

    Bunların GERÇEK HAYATDA Kİ HIRSIZLARDAN FARKI YOK !!! BUNLAR EN BÜYÜK YALANCI !!! MOMENTUM SCİPRT YOK DERLER GOOGLE DA LİSANSINI BİLE ALMIŞLAR !!!

    BUNLARI ŞİKAYET EDERLER MAHKEMEYE ÇIKARLAR NEDERLER ? KİNDER SUPRİSE YUMURTAYI BİLİRSİNİZ HAKİM BEY DERLER !!! İNTERNET DEN ARAŞTIRA BİLİRSİNİZ...

    ARANIZ DA ebebeyn çocuk yetiştiren insalar da varsa LÜTFEN ÇOCUKLARINIZI BU OYUNDAN UZAK TUTUN !!! GELİŞİMİ VE PİSKOLOJİSİ BOZULUR !!!


    HER PLATFORM DA BUNLARI YAZACAGIM !!!!! İNSANLAR PLAYSTATİON larını kırıyor parçalıyor....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 30 Haziran 2019; 5:27:23 >




  • Fifa oyun serilerinde halihazırda şüpheli olan momentum sistemi Fifa 20’ de fazlasıyla devam edecek gibi görünüyor. Tam anlamıyla yetenek ve taktik bilgisi olmayan oyuncuları iyi bir oyun çıkarması amacıyla desteklemek için her zaman varolacağını söyleyen EA sunucu çalışanı Mark tarafından deşifre edildi. Hatta bir çok Reddit kullanıcısı bu konununda Redditte tekrar tartışmaya açılıp Belçika ve Hollanda ülkelerinde olduğu gibi hem kumar ortamının(para ile satın alınarak harcanan pointler) hem de momentum gizliliğinin kaldırılması için loca yapılması için tavsiyede bulundu. Bilindiği üzere Fifa dünya şampiyonu Kurt Fenech’ in eleştirilerinden sonra EA tarafından banlanması hem Reddit hem de YouTube tarafından tepki görmüştü. Daha ilginç olan ise Konami Kurt Fenech’ e kendi oyunlarından 3’ üncü ve 4’ üncü reklam oyunculuğu ve 5 yıl boyunca ücretsiz erişim imkanı vererek EA’ e tepkisini göstermiş oldu. EA ise 2019 yılında banlanma sistemini 3 aşamalı olarak değiştirdiğini duyurdu. Önce bilgilendirme sonra 1 ve 2 hafta erişim engeli ve 3 tamamen oyundan yasaklama. Ancak fiyatların yüksek olması ve etkin bir takım kurmak için zorlanan kullanıcılar hile ve trainer kullanımını fazlasıyla arttırdı. Fifa’ yı satın alırken tekrar düşünün. Sevgilerle..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • merhaba arakdaşlar fifa 20 pc de oynanır mı hile var mı hala futta ona göre alıcam teşekkürler
  • bende ps4 den geçtim fifa 19da takılıyorum gayet düzgün gibi.

    alttab yaptıgın an maçtan atıyor zaten
  • Pre-order key mevcuttur. ilgilene varsa linkten inceleyebilir.
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-fifa-20-pre-order-origin-kodu-260-tl--139695337#139695337
  • oynanmaz bence. ultimate team'de pazar fiyatları çok yüksek, oyuncu sayısı hala çok az. hile konusuna gelirsek draft'da hile halen devam etmekte. bağlantı kopararak maç kazanma ve kondisyon düşmeme hilesinin olduğuna adım kadar eminim. wl ve rivals'da çok yaşanmıyor ama sanırım ban riskinin en yüksek olduğu modlar olduğu içindir..
  • PC tarafında bu sene forum çok ilgisiz ps4 konusuna yazıyor herkes. Burayı da yukarı taşıyalım da belki görüp buraya yazarlar.

    Oyunun çıkış tarihleri :

    EA ACCESS sahipleri 19 EYLÜL'den itibaren Fifa 20'yi 10 saat oynayabilecekler.

    Champions ve Ultimate sürüm sahipleri 24 Eylül'de oyunu normal çıkış tarihinden 3 gün önce oynamaya başlayabilecekler.

    Oyunun normal çıkış süresi ise 27 Eylül. Bu tarihte standart sürüm sahipleri de oyuna erişebilecek.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    PC İçin gün itibariyle standart sürüm fiyatları;

    Bursagb 278,88 tl
    Dplay 286,86 tl
    Ttnet Playstore 328 tl sepet ekranında eniskirazoglu indirim koduyla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerrjo1 -- 12 Eylül 2019; 9:40:57 >
  • Arkadaşlar 350 liraya Origin Premier Access alınabiliyor. Bir ton oyun var onun yanında, bir ton avantajı var. Gidip 290 lira vermeyin tek oyuna.
  • Bu yöntem de epey mantıklı görünüyor hocam. Vpn ile farklı ülkeden alıyorsunuz sanırım. Hangi ülke daha avantajlı ? Türkiye € üzerinden fiyatlandırma aldığından neredeyse 2 katı rakama geliyor.

    Ve evet ban riski de oluyor değil mi haliyle ? VPN ile farklı ülkeden satın aldığımız için. Ocak ortasında ban yemeyelim vpnle ucuza satın alınca. Tabi ultimate team kadrosu kuracağımızdan o da telef olur.

    Kimse %100 ban yememe garantisi veremeyeceğinden ötürü de standart key alıp düz adam olmak bahtsız bedevi olmaktan iyidir.

    Herkes ban yer demiyorum ama gelmez gelmez bizim başımıza gelir.
  • Kesinlikle 350TL ye Origin Acess Premier almak daha mantıklı. Oyunu 8-10 gün önce oynamak, farklı farklı oyunlar olsun. Her şekilde avantaj. Ukrayna üzerinden alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerrjo1

    Bu yöntem de epey mantıklı görünüyor hocam. Vpn ile farklı ülkeden alıyorsunuz sanırım. Hangi ülke daha avantajlı ? Türkiye € üzerinden fiyatlandırma aldığından neredeyse 2 katı rakama geliyor.

    Ve evet ban riski de oluyor değil mi haliyle ? VPN ile farklı ülkeden satın aldığımız için. Ocak ortasında ban yemeyelim vpnle ucuza satın alınca. Tabi ultimate team kadrosu kuracağımızdan o da telef olur.

    Kimse %100 ban yememe garantisi veremeyeceğinden ötürü de standart key alıp düz adam olmak bahtsız bedevi olmaktan iyidir.

    Herkes ban yer demiyorum ama gelmez gelmez bizim başımıza gelir.
    Ban riski yok. Sorarlarsa iş nedeniyle gidip geliyorum dersiniz. 3 yıldır bu şekilde kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Ukrayna üzerinden alabilirsiniz arkadaşın da dediği gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu sene ya fifa ya pes alacağım da karar veremedim. Hangisi daha iyi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tst-

    Ban riski yok. Sorarlarsa iş nedeniyle gidip geliyorum dersiniz. 3 yıldır bu şekilde kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Ukrayna üzerinden alabilirsiniz arkadaşın da dediği gibi.

    Alıntıları Göster
    Hocam ben de 2 senedir Fifa'yı kore vpnle alıyorum. Ama direk oyunu alıyordum şimdi bu origin accsess anladığım kadarıyla 1 yıllık bir şey. 1 yıl sonra da fifa benim olacak mı ? Yoksa 1 yıl sonra yalan mı oluyor
  • Sadece origin access üyeliği alarak Fifa 20 oynayamazsınız. Oyunu satın almanız gerekiyor oyunu oynayabilmek için. Haziran ayından önce origin accesse açılmaz Fifa 20 içeriği.
  • WrathChild kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla aboneliğinizi devam ettirdiğiniz sürece oyunlara erişebiliyorsunuz.

    Fakat origin access ile premier access farklı şeyler. Çıktığı gibi oynamak istiyorsanız premier access almanız lazım. Origin access ancak yaza doğru fifa 20'ye erişimi açar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerrjo1 -- 14 Eylül 2019; 14:39:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WrathChild

    Hocam ben de 2 senedir Fifa'yı kore vpnle alıyorum. Ama direk oyunu alıyordum şimdi bu origin accsess anladığım kadarıyla 1 yıllık bir şey. 1 yıl sonra da fifa benim olacak mı ? Yoksa 1 yıl sonra yalan mı oluyor

    Alıntıları Göster
    Üyeliğin devam ettikçe oynayabiliyorsun. 1 yıllık alırsan 1 yıl yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AgentZero3

    Sadece origin access üyeliği alarak Fifa 20 oynayamazsınız. Oyunu satın almanız gerekiyor oyunu oynayabilmek için. Haziran ayından önce origin accesse açılmaz Fifa 20 içeriği.
    Origin Access'den bahsetmiyorum ben, Origin Premier Access'den bahsediyorum. Oyunu 1 hafta önceden indirip oynayabiliyorsunuz Premier Access ile. Ayrıyeten satın almanıza da gerek yok.
  • ++++ nasıl alacağıma hala karar veremedim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.