Şimdi Ara

Fifa 20 online durduk yere çalışmamaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,


    fifa 20 divison rivals oynuyorum. dün birden hata vermeye başladı. forma seçme ekranına geldiğimde 0ms tepkime süresi oluyor ve 5-10 saniye sonra bağlantı koptu diyor. modemde ilgili tüm portları açtım. pc'ye format atıp yeniden kurdum. telefon internetinden denedim. olmuyor olmuyor. pandemide eve tıkılıp kaldık, bi zevkimiz var. o da gitti. yardım edebilecek biri var mı?


    Fifa 20 online durduk yere çalışmamaya başladı



  • aynı sorunu playstation da yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi? kablonet kullanıyorum ondan mı acaba dedim ama telefon internetinde de aynı. squad battles ve online season da sorunsuz oynanabiliyor ama division rivals da sıkıntı var.

  • EA forumda çoğu insan aynı problemden şikayet ediyor. bende yazdım ama EA oralı olmuyor. Twitter'da EA yetkilisiyle görüştüm, dedikleri yöntemler işe yaramıyor. sorunun genel olduğunu vurguladım, hata raporu ekle düzelteceklerdir dedi, hata raporu ekledim ama kimsenin umrunda değil. Sanırım fifa 21 almamız için muamele çekiyorlar ama hayatta almam. insanı aptal yerine koyuyorlar. para iadesi isteyeceğim.


    https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/can-t-join-division-rivals/m-p/9863857/highlight/false#M57077




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 17 Aralık 2020; 0:38:1 >




  • teknik servisin söylediği hiçbişey fayda etmedi. en son UO trace file gönderin bakalım dediler ama ondan da bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. rivals oynamayınca ne ultimate oynamanın ne transfer yapmanın bir anlamı kalmıyor.

  • Merhaba tekrar,


    Sorunun kaynağı sanırım kablonet. Bugün telefonu USB ile bilgisayara bağlayarak denediğimde division rivals çalıştı. Tekrar kablonete geçince aynı problem oldu. Tekrar telefona bağlayınca ilk etapta çalışmadı, komut satırından ipconfig/ flushdns komutunu kullanınca çalışmaya başladı.


    Sorun yaşayan arkadaşlar, sizde kablonet mi kullanıyorsunuz?

  • kablonet kullanıyorum fakat turkcell 4g ile de denedim olmadı.

  • turk telekom ile de denedim ilk seferinde 140 ms ping ile oldu ama sonra o da aynı sorunu verdi. diğer ülkelerden de aynı sorunu yaşayanlar var problemin sadece kablonet olduğunu sanmıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.