Şimdi Ara

FIFA 23 Canlı Form Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,


    Uzun bir aradan sonra tekrar fifa oynamaya başladım. Birkaç senedir oynamıyordum. PS5'te FIFA 22 ile başladım ama kısa bir süre sonra FIFA 23 çıktı ve geçiş yaptım. Her iki oyunda da çözemediğim bir şey var, belki cevabı çok basit bir sorudur ancak canlı form özelliğini olması gerektiği gibi kullanamıyorum.


    Oyunu indirdim, önce Fenerbahçe'nin ilk 11'ini kontrol ettim. Ardından ayarlardan en son kadro güncellemelerini indirdim. Haliyle kadro ve dizilim değişti. Fakat kick-off modunda canlı form özelliğini aktif etmeye çalıştığımda oyuncuların puanları değişiyor ama haftadan haftaya dizilim ilk 11 ve dizilim asla değişmiyor. Sadece oyuncu puanlarında değişme oluyor.


    Örneğin, Beşiktaş'tan Rachid Ghezzal uzun süredir sakat. Canlı formu açtığımda hala 11'de başlıyor. Ve başlangıç ​​11'i ve dizilimi Beşiktaş'ın son 11'i ve dizilimi ile aynı değil. Bu özellikten anladığım şuydu; etkinleştirdiğimde, ilk 11'i ve dizilimi en son oyuna göre düzenlemesi ve o maçın performansına göre oyuncu puanlarını ayarlaması gerekiyordu.


    PS5 alalı 3 hafta oldu. Canlı formu ne zaman etkinleştirsem, oyuncu puanlarını değiştiriyor ama ilk 11 ve dizilim hep aynı. Bathshuayi 3 hafta önce kadro güncellemesi yapıp canlı formu aktive ettiğimde 77'den 75'e düştü, adam son maçta 3 gol 1 asist yaptı ve aktif olduğunda hala 75 olarak gözüküyor. Oyuncu puan değişimleri de ilk günkü ile hep aynı, onlarda da bir değişiklik yok. Bu durum diğer tüm oyuncular için de geçerli. Sanki takılı kalmış gibi. Takım dizilişi ve ilk 11'ler yapılan son maçla hiç bağdaşmıyor, ve hiçbir zaman değişmiyor.


    Yaşadığım sorunu tam olarak aktarabildim mi bilmiyorum. Bu konuda yapılacak bir şey varsa lütfen bana bildirin. Belki bazı temel şeyleri kaçırıyorum uzun süredir oynamadığım için. Herkese şimdiden teşekkürler.








  • up up up

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.