Şimdi Ara

Fifa Origin-Steam Turkiye Magazasi Actirma İstegi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Belki beni 3-4 yil oncesinden hatirlayanlariniz olur. Yabanci firmalarla yada Turk firmalarla konusup fiyati uygun duzeye cekip toplu alim yapmaya calisiyordum. Uzun yillardir da foruma girmiyordum ve bi kac gundur girdigimde farkettim ki cogu arkadas fiyat konusunda hakli olarak sorun yasiyor.

    Origin EA Play Pro ile ilgili bi kac arkadas tam legal olmasa da yontemler sunmus. Kesinlikle kullanip kullanmamak size kalmis fakat suan ki kurdan dolayi kullanan arkadaslari anlayabiliyorum. Bunu artik vpn, Rusya’dan alinan kodla vs cozmek yerine Origin live chat ve formunda yazarak dile getirmemiz gerektigini dusunuyorum. Her sene banlanacak miyim? Param geri yatar mi? İllegalden sorun cikarir mi? gibi sorunlardan kurtulmak istiyorum. Ayrica hatirlatmak isterim ki cogu arkadas ucretsiz ve tehdite acik vpn kullaniyor ki bu kotu amacla baskalari tarafindan kullanilabilir. Tabi ki basiniza cok gelecek bi durum degil fakat ucretsiz vpnlerin pek cogunda risk oldugunu yine de unutmayalim.

    Eger forumda Turkiye’nin kendine ait bir Store’u olmasi ya da en azindan Irl uzerinden Euro olarak degil de Rusya uzerinden Ruble olarak yapilmasini isteyebiliriz. Sansimizi denemekten zarar gelecegini sanmiyorum. Steam bunu cok guzel yapiyor fakat Origin-Ea bunu ne yazik ki yapmiyor.

    Origin Forum zaten cok aktif degil ve developerlar genelde cevap veriyor. Birbirimize destek cikarsak olmamasi icin sebep gormuyorum.

    Hatta EA bunu yaparsa artik para birimini tam cevirmek yerine diger cogu firma gibi steam uzerinden de (20$ lik oyunu 160 yerine 50tl ye satmalari gibi) oyunun daha ucuza satilmasini saglayabiliriz. Genelde 50$ olan oyun 150-250tl civarina satiliyor Steam uzerinden.

    Sonuc olarak desteklerinizi (Origin foruma İngilizce yazarak) bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çok büyük bir topluluk olmadıkça mümkün değil bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pc de türk oyuncu kitlesi de azımsanmayacak düzeyde var ama o topluluğu bir araya getirmek sıkıntı zaten
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Turk pc fifa oyuncu sayisi belki de diger ulkelerde ki pc fifa oyuncu sayisindan daha fazladir cunku oyun konsolu ve oyunlarinin fiyatlarindan pc oyuncusu daha fazla. Yapilacak islem gercekten cok basit bisey aslinda fakat dediginiz gibi cogunluk oldugumuzu gosterecek sekilde gruplasamiyoruz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.