Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (3912. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
172.674
Cevap
785
Favori
6.100.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39103911391239133914
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraqka

    Buyur birader. Ben oynuyorum. tamamla lafını. isteyen istediği ligi kurar ve oynar. ne var bunda? serie a f/p açısından iyi bir lig. premier ligdeki kalaslara coins vermeye gerek yok. bpl de iyi herifler de zaten 100-500 k arası
    Ozur dilerim BuraQ abi. Serie A bence de dunyanin en iyi ligi ve oyunculari harika bende İtalya kurucam Buraq abi tavsiyen var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

    İkisini de yaparım Önce tekme tokat yanımda olsa giresim var tabii Adamın videolarına bakın W / L sayısı abartılacak gibi değil. Bu şekilde vurdurmadığın sürece bi nane beceremez belli.

    Alıntıları Göster
    Dostum ya Tekkz i tanimiyorsun ya da sen dunya standartlarinin uzerinde bir oyuncusun suan 90-0 sekilde ilerliyor Wl de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    tavsiyem şark kurnazlığı yan hesap olayını bırakıp transfer ban yememen. o zaman istediğin ligi kurarsın da oynarsın da redd aga. tabi başla ligi kurana sövmemek kaydıyla :D
  • Sb ödülleri çöp çıktı bu sefer. Alexis vidal elle tutulur 1 tek 85'lik. Gerisi çöp. Pepe reina keli verdi diğer paketten :(. Hunter kartı verdi ama 5k ediyor futbolcu kartından daha iyi bence .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScRyedd

    Dostum ya Tekkz i tanimiyorsun ya da sen dunya standartlarinin uzerinde bir oyuncusun suan 90-0 sekilde ilerliyor Wl de.

    Alıntıları Göster
    Olsun ben yine de ikisini de yapabileceğimi düşünüyorum

    Adam gibi oynasınlar.




  • İtalya ligi EPL ye göre daha avantajlı bence. Bende İtalya ligi ile oynuyorum. Savunma oyuncuları üst düzey, orta düzey ve başlangıç kadroları için daha güçlü. Orta sahaları oyuncuları oldukça iyi. Uyruk çeşitliliğinden dolayı da hybird kadrolar kurmaya uygun. Tek sıkıntı Ronaldo dışında net bir forvet yok. O yüzden tercih edilmesi daha fazla oluyor.

    Özellikle çoğu kişi otomatik savunma oynadığı için İtalya seçiyor. Savunmanda Chiellini, Manolas, Benatia, Skriniar, Coulibaly vs varsa zaten adamlar direk yiyiyor seni. EPL de o seviyede agresif stoper çok fazla yok.
  • Immobile deneyebilirsin st için. Yanına hızlı adam arıyorsan mertens deneyebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraqka

    Immobile deneyebilirsin st için. Yanına hızlı adam arıyorsan mertens deneyebilirsin.
    4231 Dar oynuyorum. Ortada Roberto Baggio var, Sağında Mertens, solunda Zielinski oynuyor. Tek forvet oynadığım için pas özelliğinin iyi olması gerekiyor. İcardi den onu alamadım. Yakalayınca atıyor, kafa ile atıyor evet ok ama pas oyununda yok adam. İtalya da baktım pas özelliği Ronaldo dışında iyi olan adam yok. O yüzden Vieri için para kasıyorum. Hedefim 86 Vieri almak. Zaten oyunu oynama amacım, Roberto Baggio ve Vieri gibi iki efsanem ile oynamak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScRyedd

    Dostum ya Tekkz i tanimiyorsun ya da sen dunya standartlarinin uzerinde bir oyuncusun suan 90-0 sekilde ilerliyor Wl de.

    Alıntıları Göster
    Bide adamın top 2 olduğu kadroyla videosu var kanalında şahsen ben o kadroyla maksimum elit 2 olurum. Kadrosu da öyle ikon dolu değil. Hani kadro ve başarı oranına bakınca kesinlikle dünyadaki en iyi 5 oyuncu arasına girer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu kadroyla oynuyorum boş yerde eriksen var maç içinde 4-2-3-1e dönüyorum. İtalya liginde oynuyodum hücum yapamadığımı farkettikten sonra bu kadroya döndüm dediğiniz gibi italya savunması çok iyi italya savunmasıyla bpl hücumunu karıştıran bi kadro öneririm herkese



    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 05mete05

    Ben bu kadroyla oynuyorum boş yerde eriksen var maç içinde 4-2-3-1e dönüyorum. İtalya liginde oynuyodum hücum yapamadığımı farkettikten sonra bu kadroya döndüm dediğiniz gibi italya savunması çok iyi italya savunmasıyla bpl hücumunu karıştıran bi kadro öneririm herkese



    Benim hücum ile sıkıntım yok aslında. Roberto Baggio sağolsun akıyor adam. Tek sıkıntım İtalyan forvetlerin pas özelliğinin düşük olması. İcardi ile Baggio ya da Mertens ile ikiye bir tek pas oyunu yapamıyorum. Bende bu oyunları Baggio-Mertens üzerinden yapıp, İcardi ye atması için bırakıyorum. Buda oyunumu zorluyor biraz ama çokta şikayetçi değilim. İcardi kornerden attıkları ile pas oyununda yapamadığı ilaveyi kapatıyor




  • baggionun hangi kartı var hocam ? ben de hagiyi aldım daha önce litmanen vardı memnundum ama yavas diye dğeiştirdim. forvete lukaku cıktı senin sorunu çözmüş oldum. sağda mertens solda dybala oynuyor ama dybala yerine okoca ya da zola almayı düşünüyorum. piresi almıstım memnun kalmadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReiSeM

    baggionun hangi kartı var hocam ? ben de hagiyi aldım daha önce litmanen vardı memnundum ama yavas diye dğeiştirdim. forvete lukaku cıktı senin sorunu çözmüş oldum. sağda mertens solda dybala oynuyor ama dybala yerine okoca ya da zola almayı düşünüyorum. piresi almıstım memnun kalmadım
    Ooo dostum tam Baggio luk olmuşsun sen

    91 lik kartı var bende. İnanılmaz memnunum. Aşırı hızlı ve topla beraber giderken de inanılmaz süratli gidiyor. Pasları zaten uzun-kısa hepsi efsane. Her pası geçiyor. Her maç özellikle kontrol ediyorum %90 küsür pas isabeti ile bitiriyor genelde. Ceza sahası içinden şutları sol ayak, sağ ayak muazzam. Tek bir sıkıntısı var o da uzaktan şutları epey zayıf. Zaten takımına da bakınca uzaktan şut atma işini de başkaları yapabilir. Mesela ben o işi Mertense veriyorum. Dybala da atar sende. Benim de şimdi hedefim Sol tarafa onu almak. Muazzam bir kart. Duran topları felan da adrese teslim atıyor kornerde. Staminası da çok problem olmuyor. Eğer maç uzatmaya gitmezse 90dk full performans çok rahat oynuyor ama uzatmalara giderse maçın, Baggio yu sahada göremeyebilirsin. 835K ya aldım ben şu anda 920K seviyelerinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 22 Ekim 2018; 12:5:22 >




  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt


    ben şansımı yinede deneyeceğim. Ölümüz gold 2 eder.
  • cinematique kullanıcısına yanıt
    Skriniar Manolas tandemi yapıp ortaya Saviç aldım. Memnunum valla.



    Şimdilik devam böyle.



    İtalya ligi benim gibi sabırlı oynayıp topun arkasında kalanlar için iyi bir seçim bence. Defans iyi. Çok iconlu adamı gömdüm :) Ama hücum için kısıtlı baya. En azından başlangıç seviyesinde. İleride Dybala, Icardı, Cr7 falan girince işin içine bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA

    https://store.donanimhaber.com/6d/17/bc/6d17bcd2f605ed72596f7400780de55c.jpg

    Dün akşam bu kadroyu kurdum fiyatlar düşmüşken sanırım Bid ile aldığım için 900 K falan tuttu. Kadro baya hoşuma gitti. Bu hafta Gold 1 olarak bitirdim paketlerden bir şey gelirse Varane - Marcelo yapmaya çalışacağım.

    Diğer hesapta da 1000 e yakın 83-84-85 var ve depoda Pepe ve Veratti var bolca ama ulaşamıyorum. Sanırım 83-84 leri zararına satacağım artık çünkü şu an hiç satış yapamıyorum her promoda milletin elindeki 83 84 artıyor.

    83 84 isteyen bir sbc gelse adam akıllı pazarda 20-25 milyon oyuncu olur.




  • Merhaba arkadaşlar, kadro için bir öneriniz var mıdır? Cuadrado yerine kimi alabilirim, çok etkisiz geliyor maç içerisinde ve rahatsız oluyorum. Dybalayı sağ kanat oynatmak mantıklı mıdır yoksa sağ kanatı iconla mı tamamlamalıyım? Bir de Insigne yerine Fut Takas fırsatlarından gelen El Şaravi nasıl olur? Insigne biraz küçük adam ve hava topu oynadığım için oyun stilimi bozuyor

    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • ibrhmshn İ kullanıcısına yanıt
    Maç içerisinde 4231 geçip CAM bir adamı oynatabilirsin.Hamsik mesela İnsigne Hamsik Mertens yapabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrhmshn

    Merhaba arkadaşlar, kadro için bir öneriniz var mıdır? Cuadrado yerine kimi alabilirim, çok etkisiz geliyor maç içerisinde ve rahatsız oluyorum. Dybalayı sağ kanat oynatmak mantıklı mıdır yoksa sağ kanatı iconla mı tamamlamalıyım? Bir de Insigne yerine Fut Takas fırsatlarından gelen El Şaravi nasıl olur? Insigne biraz küçük adam ve hava topu oynadığım için oyun stilimi bozuyor

    Sağ tarafa UCL Verdi yi alırım ben olsam. Sol tarafa da Perisic. Maç içinde 4231 dara dönersin. Sola Verdi geçer, Sağda Perisic, ortada Mertens. Perisic kafa da vurur, şutta atar. İkinci yarı da Verdi yerine İnsigne girer arada. vs vs.




  • ibrhmshn İ kullanıcısına yanıt
    Ortada Matuidiyi denediniz mi hocam ben çok memnunum hızı özellikle şutları şaşırtıcı derecede iyi. Sol açık olarak Insignie, Perisic, El Shaarawy 81 ve Costayi denedim. Costa Insignieden daha seri ama pleselerde ve gol vuruslarinda Insignie diyebilirim El Shaarawy çok etkili buldum 86sini yapmayi düşünüyorum. Sağ açık olarak Verdiyi beğendim ters ayak serilik vs gayet yeterli şimdi If Susoyu deniyorum. Sandro ve Dybala bekliyorum

    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 39103911391239133914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.