Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (4604. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: berkolo88 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
172.808
Cevap
787
Favori
6.105.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46024603460446054606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Twiterda gördüm denemek lazım bence bizde böyle yapabiliriz

    Talisca emre can görevini yapmak isteyenler kadro ismini 'home wins' yapsın maç seçimde kadro ismine bakın deplasman olan kendi kalesine gol atıp çıkıyor. Anlaşma bu. Bayağı kişi uyguluyor. Rt ler misiniz kolayca yapsın herkes uğraşmadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akgun17 A kullanıcısına yanıt
    Petit den memnun musunuz? Bende 10 maçlık kiralık denedim ama wl de maç kazanamadım petit oynarken.. acaba petit den mi yoksa momentum mu denk geldi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ottoman1933

    1-0 öndeyken futtan attı dakka 55
    mağlubiyet yazdı sacmalık nettim gitmediki😔😔😔
    resmen 20 olmasın diye uğrasıyor sistem
    😔😔😔

    Benm geçen gün 1-0 önde görürdüğüm maçta rakib beraberlik golünü atıp çıktı. Hakkımda gitti. Berabere olunca maç yapma hakkıda gidiyor ilginç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • paketlerden çok cacık oyuncular geldi
    pazarda hepsini toplasan 20k ancak satabildim
    kadromda 80 üstü oyuncu yok
    iki günde pazardan 40k coin kazandım iyi mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: josrdr

    Elimde satilamaz Marcelo var, Mendy i yapmaya deger mi?
    Sol bekte daha önce Alex Sandro(87), Marcelo(NIF) ve Ferland Mendy(Future Star) ile oynamıştım.
    Hepsinin iyi ve kötü olduğu yanlar var tabi. Bunlar içinde en az Marcelo'yu sevmiştim. Boyunun kısalığı çok büyük handikaptı hava toplarında. Alex Sandro en iyi 2-3 sol bekten biri zaten oyundaki
    Ferland Mendy ise özellikle pas kalitesi ile öne çıkıyordu

    Benjamin Mendy bu oyuncuların hepsinden bazı özelliklerin kombin yapılmış hali gibi geldi bana. Olumlu ve olumsuz gördüğüm özellikleri yazacak olursam

    + Hücuma katkısı çok iyi. Bu konuda Marcelo'dan aşağı yanı yok
    + Hava toplarında çok etkili. 1-2 istisna dışında neredeyse tüm hava toplarında kafayı vurdu
    + Pasları muazzam. Diğer Mendy ile yarışır bu konuda da
    + Agresifliği ve pozisyon alması da gayet iyi

    Olumsuzlar:

    -Defans oyuncum hiç yerinden ayrılmasın diyenler için arada handikap yaratabilir. Hücumu daha çok sevdiği için midir bilemem ama, ben Stay Back dediğim halde arada ileri çıktığını gördüm. Neyseki hızlı olduğu için bir şekilde bu açığını kapatıyor
    -Yorulduğu anlarda bi anda 87 lik değilde 84-85 lik gibi hissettiriyor. Gene de 90 dakikayı çıkarıyor bir şekilde

    Ben ağırlıklı satılamaz oyuncularla yapmıştım. O nedenle memnumum. Ama emin olamadığım satılamaz bir beke coins harcamam derseniz de sizin kararınız tabi :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: meryembetul54

    Petit den memnun musunuz? Bende 10 maçlık kiralık denedim ama wl de maç kazanamadım petit oynarken.. acaba petit den mi yoksa momentum mu denk geldi..
    Merhaba hocam. Daha önce o bölgede herhangi bir icon oyuncu ile oynamamıştım. Orada oynadığım en iyi oyuncular Kante ve Pogba idi.
    Petit bu oyuncuların her ikisinden karması gibi. Hatta bu iki oyuncuda olmayan farklı özellikleri de var

    Ben 15 maç falan yaptım. Defansif orta saha olarak oynatmama ve Gerida kal dememe rağmen, 5 maç 6 asist ile falan oynadı
    Hücum ve Defans özellikleri Yüksek/Yüksek olduğu için, hem hücumda hem de defansta gayet başarılı

    Yukarıda Mendy için yaptığım iyi ve kötü özellikleri Petit için de yapayım

    İyi özellikeleri:
    +Hem güçlü hem de fizik olarak orta sahayı çok iyi kapatıyor
    +Hızı o bölgede oynayan biri için fayet yeterli
    +Uzun boyunun da avantajıyla, hava toplarının çoğunu alıyor
    +Uzaktan şutları çok sert ve etkili. 2 kere 90'a taktı farklı maçlarda
    +Top sürmesi ve pasları da gayet başarılı
    +Maçın son dakikasında bile topu alıp deparla rakip sahaya geçebiliyor. Dayanıklılığı da bu anlamda başarılı

    Kötü özellikleri :
    -Maliyeti SBC görevinde çok fazla şey istiyor oyun. O kadar paketten gelen tek Walkout Cavani oldu. Gerisi hep boş

    Kendileri ile çok az maç deneyimim olmuştu Fut Draft'da. Ama gördüğüm kadarıyla bu bölgedeki en iyi oyuncular Gullit, Viera, Mattheus ve Ballack. Petit ise bu sıralamada 4 veya 5. sıraya girer diye düşünüyorum. Tabi atladığım biri varsa yazabilir arkadaşlar. Elinizde çok dandik satılamaz bir base ikon ve fazla miktarda satılamaz yüksek reyting oyuncu varsa yapılabilir. Ama ilerde Viera veya Gullit SBC gelirse onlara da saklanabilir .Tabi buna 11 görev isteyen EA, o oyunculara kim bilir ne ister bilinmez




  • gigok kullanıcısına yanıt
    öyle yapıyoruz güzel yöntem de yine türkler kaçıyor deplasman gelince her yerde rezil her yerde kurnaz zannediyorlar kendilerini,20 maç verdim 5 win ancak alabildim, 8 kişi de maça girmeden deplasman olduğu için çıktı bu kadar da adi insanlar var ona göre girin bu işe
  • Kobemir elit yapmis, kadronun degil oyuncunun becerileri en buyuk etken bu oyunda, bunu da gostermis oldu

    800k lik kadrom ile de altin 1 yapiyordum, 3m lik kadrom ile de

    Kendini gelistiremedikten sonra kadronun hicbir onemi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talisca ve diğer görevleri yaparken homewins kullanıyosanız psn: maytopcu olan kişi ahlaksız yalancının biridir, maç vermeyin ona, benim maçtan kaçtı, özür dileyeceğine küfür ediyor birde, iyice yozlaşıyoruz yazıklar olsun.. bunun gibi birçok adam var hepsini ifşa edeceğim denk geldikçe
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stormies

    öyle yapıyoruz güzel yöntem de yine türkler kaçıyor deplasman gelince her yerde rezil her yerde kurnaz zannediyorlar kendilerini,20 maç verdim 5 win ancak alabildim, 8 kişi de maça girmeden deplasman olduğu için çıktı bu kadar da adi insanlar var ona göre girin bu işe
    Ben de bu yöntemle yaptım talisca görevinin bir bölümünü. Ama ancak 4-5 kere bu şekilde kazanabildim, geri kalanında ya deplasman hemen çıktı ya da maça başlayıp yenmeye çalıştılar beni. Her tarafta saygısız tipler dolu yabancı da olsa türk de olsa.
  • Bağlantı da çok önemli. Alman / İngiltere den eşleşme yapınca kesin yeniliyorum. Ukrayna Yunanistan Türk Ortadoğu gelince maçlar iyi oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gigok kullanıcısına yanıt
    Ben öyle yaptım hem talisca hem emre canı bitirdim ama bu kurala uymayan şeref yoksunu insanlar var. Bu olayıda sağolsun oyundan bir arkadaş bende kadroda yazmadigi halde türküm diye maça girip kendi kalesine gol atmıştı. Maç sonu teşekkür ettim oda sistemi anlattı.
    Edit: aksuaslan58 👏 teşekkürler arkadaş buydu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akgun17

    Bu hafta 14 de 8 yapıp bıraktım. Devam etmeye zaman kalmadı maalesef. Gümüş oyuncularla maçlar vs derken WL ye ancak Pazar akşam başlayabildim.
    Maçların hepsini gece oynadım. İstisnasız neredeyse tüm rakipler full pres ile oynuyorlardı. Oyuncu yorulması özelliği ortadan mı kalktı da haberimiz yok ? Bir sn ayağımda top tutmaya göreyim, anında rakipten 3-4 oyuncu adamın yanında bitiyorlar. Hani bir rakip bunu yaptı olabilir diyeceğim de, neredeyse tüm rakiplerde aynı şey oldu.
    Bir de topu alıp ileri şişirenler türemiş. Adamın topla oynama % 30 ama ayağına her gelen topu ileri vuruyor rastgele. Top da hep kendi adamına gidiyor şaka gibi. Bu rakibi 2-2 den penaltılarla zor yendim % 70 topla oynama yapmama rağmen.

    Son bir not; oyunda forvet oyuncuları gerçekten çok önemli. Özellikle forvette ikonlar fark yaratıyor WL'de. Tüm kaynaklarımı Petit SBC sini yapmaya harcamıştım. O nedenle forvet vs için para kalmamıştı. Maç başlarken yedekten kanat oynayan Son'ı forvete alıyordum. Ama yok olmuyor. Bayağı etkisiz kalıyor böyle oyuncular. Geçen hafta Griezmann ile oynayıp güçsüz diye yakınıyordum. Griezmann bunların yanında çok daha iyi. Ama biraz para artarsa ilk hedefim Crespo'yu almak olacak. İyi forvet ve kanat oyuncuları hücum yapmayı çok etkiliyor gerçekten.
    Haklisön hocam. Ikon forvet bende istiyorum ama suan alamaacagim. Hos elimde flashback sturridge var. Totw cristiano ronaldo var. Ibra da var. Asil forvetim.sturridge. neden sturridge cunki kadrom premiere log kadrosu. Nedendir bilinmez ronaldoyu koyuyorum figo ile desteklk sturridgeden dsha az verim vrriyor dusunun. Bende karar aldim.prime ikon socratesi yapacagim. Muazzam gozukuyo ozellik olarak. Oyunnda moo pozisyonunda gozukuyor ama bitiricilik kontrol sut gucu uzaktan sut 99 olab bir oyincidan bahsediyoruz. Diriblingde 96. Yani anlayacaginiz bu adami alip santrafora cevirip rahatca oynayabikitim diye dusunuyorum. Aslinda potm aguero istiyorum kadromdan dolayida cok pahali ve imkansiz gibi birsey yaomasi. Ardindan hedefim prime ikon baggio olacak.

    Su karnaval haftalik gkrevkerini yapip Ordaki oyunculari sbclerde kullanacahim. Emre can ile taloscayi ayiracahim ama. Elimde ronaldo oldugu icin ozellikle emre cani kadroya koyup ikili olarak ronaldoyu denemeknistiyorum performansi yukselebilir cunku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son dakika golünden dolayı Kagawa'ya if gelme ihtimali var mıdır acaba?
  • Bisey sormak istiyorum surekli topla donerek oynayanlar nasil yapiyor ? Sadece l2 LT ile mi donuyorsunuz ? Calimda atamiyor ileride gecirmiyorum ama topu vermeden donuyor sonunda 2 li skistirip aliyorum ama sinir oldum. Cunku adam bana donukken tackle yapiyorum arada gecikme fln oluyor yada oyun bilerek yapiyor tam o anda adam arkasini donuyor normalde clean tackle olacakken penalti caliyor. Surekli sirtini donenlerden bahsediyorum son update den sonra bu cok artti.

    Hayir bi haltada yaramiyor ileri gidemiyor zaten bari hizli atak ya sut cek illa topu bekletip oyunun icine edecekler.
  • Yetenek tabiki de daha ön planda. Zaten çoğu şeyi artık çözmüşsen, sıradan bir premier lig kadrodu ile bile çok iyi galibiyetler alabiliyorsun. Ama orta seviye bir oyuncuyu kadro kalitesi daha çok etkiliyor bence.

    Örneğin ben Div 3'deyim. %60 civarında bir galibiyet oranım var. Ama iyi olduğumu düşünmüyorum. Kadromda bir bölgenin kötü olmasından daha çok etkileniyorum. Daha önce de yazmıştım, geçen haftalarda Mbappe, Griezmann gibi oyuncularla çok rahat atağa çıkarken, bu hafta 85 lik Mahrez ve CL Son ile hücumda hiç birşey yapamadım. Resmen oyunu diğer kanada yığmak ya da orta saha oyuncuları ile gol aramak zorunda kaldım. Çok iyi oyuncu olsam bundan daha az etkilenirdim.

    En büyük gelişim alanımın defansta olduğunu düşünüyorum. Orta sahada alan kapatırken, çoğu kişi yalancı koşular yapıyor.Deparla topu almaya geliyor gibi yapıp bi anda adamını geri çekiyor. Arada top ayağımda öylece bekliyorum. Ne yapıyor bu diye ?
    Üzerime koşarak geliyor, devam etse topu alacak, ben hareketsizce bekliyorum sonuçta. Ama nasıl bir alışkanlık olduysa artık, bana hiç bakmadan ezbere geri gidiyor. Mehter adımları gibi, 2 ileri 1 geri

    Dalga geçiyor gibi konuşuyorum ama maalesef gördüğüm en iyi savunma yöntemi bu. Ve ben bunu hala yapamıyorum :)




  • SePHiRoTHBJK S kullanıcısına yanıt
    Ben ikon yapma hakkımı Petit'de kullandım maalesef :) Ama yapmamış olsaydım bence de şu an en iyi tercih Sokrates gibi duruyor. Forvet hattını çok iyi bence. Böyle oyuncular varsa ikona çok da gerek yok yani Sokrates'i forvet arkası kendi mevkisinde kullanırsınız artık yaparsanız :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akgun17

    Ben ikon yapma hakkımı Petit'de kullandım maalesef :) Ama yapmamış olsaydım bence de şu an en iyi tercih Sokrates gibi duruyor. Forvet hattını çok iyi bence. Böyle oyuncular varsa ikona çok da gerek yok yani Sokrates'i forvet arkası kendi mevkisinde kullanırsınız artık yaparsanız :)
    Hocam iyi diyorsunuzda ben verim alamiuorum. Flashback oyunvularin etkisi ikeride dusuyor dendi ama benim Sturridge santraforda nefis oynuyor. Biraz kadro yapışiyla alakalı diyebilirim oyuncu verimleri. 4-3-3 iki mo bir moo lu taktikle oynuyorum sturridge'nin saginda ve solinda kantlarda yani potm sterling ve figo var. Forvet arkasi uefa yukseltme mikhitaryan. Iki on orta sahanin biri duz pogba ile fernandinho. Defans totw robertson potm vandijk futmas tiago silva ve flashback dani alves. Kale de gea. Yani neredeys full premiere lig kadrosu. Ben bazi maclarda forvet ronaldo ile basliyorum. Ancsk ronaldoyu koyunca kanatlarda sterlingin kimya 8e dusuyor. Ama.figo 10 sabit kaliyor. Ronaldoda 8 kimyads kaliyor... ancak takim genel kimya yine 100 sabit duruyor. Roaldo boyleyken bari kanatlarin verimi dusmesin kimyasi 10 kalsin diye de sterling yerine mane koyuyorum robertsondan dolayi. Veya pogba yerine ingiliz bir orta saha delle alli koyuyotum(sterlingde ingiliz oldugu icin oradsn tutuyo kimyalar dusmuyor) ama ronaldo 8 kalinca verimi dusuk. Normalde 8 kimya falan kotu demezsinde bir ara sunu farkettin. Ronaldo arkasina elimde allan var napolide oynayan onu koydum. Ronaldo kimya 10 oldu figo zaten 10 sterling ya da manede 10...allan 6 kimya ds kaldi sıritmadi ama ronaldo baya etkili oynadı. Iste o sebeple karnaval emre cani bi alayim deneyecegim. Italya ligi sbcsindende alan alacagim 86lık. O zaman takim gucu degisebilir diye dusunuyorum. Yoksa hakkisiniz kagit uzerinde forvet hatti iyi ama verim konusjnda suphelerim var. Birde bireysel kimya 8 olan ile 9 ya ds 10 olan arasinda oyun icinde bariz fark oluyor mu? Varsa cok enteresam ki tahminimce var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PC Platformunda kendi hesabımdaki coinsleri ücret karşılığı devrediyorum miktarı farketmeksizin ilgilenen arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilirler.
  • sürekli yeni kartlar çıkması sebebiyle çorba olan oyundan soğuyan bir tek ben değilimdir, değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 46024603460446054606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.