Şimdi Ara

FIFA ULTIMATE TEAM-- Nasıl Oynuyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Allahım çıldıracağım etrafı kırıp dökeceğim yeter artık. Şu oyunu nasıl oynuyorsunuz ?

    Sezonlarda 1.klasmana sadece 6 mağlubiyet ile gelmiş 1.klasman kupasını ise toplamda 8 mağlubiyet alarak kaldırmış biriyim. Çok iyi oynadığımı iddia etmiyorum ama sene 2014'ten beri düzenli şekilde gerek arkadaşlarla dışarıda,gerek evde online, gerekse de orada burada yakaladığım turnuvalarda FIFA oynarım. Yani Fifa'nın türlü saçmalıklarına artık alışmış biriyim ve teknik detaylar haricinde ıncığını cıncığını bilirim. O kadar zaman oynadıktan sonra ilk defa 2 hafta önce "ulan ben neden hiç FUT oynamıyorum ?" diye düşündüm. Her şeyin başladığı nokta da burası oldu. Elimden geldiğince iyi bir kadro kurdum. Başladım "Rivals" denilen zırvalığa. Kadrom kimya açısından ve diğer açılardan pek iyi olmadığı için ve oyunu da pek ciddiye almadığım için "Sezon 5" ile başladım ve aynı gece bir sürü maç atıp "Sezon 4" e yükseldim. Buraya kadar her şey mükemmel. Sezon 4'te sürekli olarak karşıma Ronaldinholu, Ronaldolu, Bestli,Hagili vs. kadrolar geldi. Tabii pek çok çoğunu ezip geçtim ama bazılarına da kadromun gücü yetmedi. Zira adamların özel kart Ronaldo'su normalde etkili olmayacak alakasız bir özel yetenek hareketi ile benim Christiensen'imi yerlerde süründürüyor, kalelerindeki 91'lik özel kart Oblak kaleye gitmeden görüntü durdurulsa direkt gol yazılacak topları kurtarıp takımları ipten alıyor, param yetmediği için aldığım düz altın kart forvetler ters ayak ile bomboş pozisyonda topu dağlara taşlara vururken adamların forvetleri imkansız açılardan ters ayakla goller atıyor.


    Yaşadığım tüm bu olaylar beni artık sinir krizlerine sevkediyor. Hatta öyle ki bu durumlar maç sırasında defalarca rahatsız eden abim ile tartışmama, odamdaki televizyonun önünden geçen anneme bağırmama, maç ortasında 5-6 defa arayıp birazdan arayacağım mesajı attıktan sonra tekrar arayıp gol yememe sebep olan sevgilime telefonu açıp küfretmeme sebep oldu. Hepsinin daha sonraları gönlünü almak ile uğraşmak ise tüm maçlardan daha zor oldu. En sonunda lanet olsun oyununuza da, size de dedim ve bu akşam 7.30 sıralarında oynamayı bıraktım. Merakım şu ki, sizler nasıl oluyor da böyle oyuncular alıyorsunuz ? Çünkü 2 hafta yatıp kalkıp oynayan, coin desteği kullanan ben bile o kadar uğraşa ancak dandik bir kadro kurabildim. Sizler nasıl oluyor da benim 1-2 yıl para biriktirsem anca alabileceğim Ronaldoları alıp bir de yanına Inzaghileri, Lukakuları koyabiliyorsunuz ? Bunun yolu yöntemi nedir ? Araştırdım ama rehberler vs. çok karışık ne olur bir yol gösterin artık.







  • ben ekrana konan sinek yüzünden gol yemiştim, sinek yarım saat aklımdan çıkmadı, maçı oynuyorum ama aklımda hala o sinek var böyle, ekrana boş boş bakıyorum falan, yedik kafayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.