Şimdi Ara

Fikret Orman: 'Euroleague çağırsa da gitmeyeceğiz' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
13.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkiye'nin 2. Aziz'i falan degil. Kufurbaz veya kaba degil, tipki karakter olarak Aziz'e benzeyen Onder, Maho, Ilker gibi yoneticileri etrafina toplayip spor kamuoyunda teror estirmiyor, rakip kulup baskanlarina kufur etmiyor, tokatlamiyor, tehdit etmiyor, internet sitesinden hergun ergen cocuklar gibi ona buna satasan aciklamalar yaptirmiyor, "gitmeyecegim koltuga kazik cakacagim, beni sinirlendirmeyin 10 sene daha gitmem" demiyor, aksine gorev suresini kendisi sinirlandiriyor.

    Yeter artik su Aziz denen adama benzetildigi. Polemik yapan herkes Aziz'e benziyorsa, o zaman herkes 2. Aziz'dir. Tamam Fikret Orman'in herseyi mukemmel degil, yarattigi polemiklerin hepsini savunmuyoruz da bu Aziz'e benzetme olayi nedir kardesim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clouder -- 9 Haziran 2017; 12:0:26 >
  • Uefa Avrupa ligini kazanırsan 25 milyon lira civarı para kazanıyorsun.Takımı kurarken en kötü 150 milyon lira.E o zaman katılma turnuvaya...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birebir Aziz oluyor demedim ama kafasına göre "Takımı şuraya göndermem vs." gibi bireysel söylemelerinden ötürü benzemeye başladı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monamours

    Sorularımın saçma olup olmadığı cevaplayacak şahsın kim olduğuyla ilgili; örneğin sizin gibi bir fanatik için saçma gelebilir, sporu seven insanlar için gayet mantıklı gelebilir.

    Aslında sizin gibi fanatik ve birilerinin ağzından çıkanı haşa ayet-hadis görüp eleştiri kabul etmeyenlere cevap yazmak gerekmiyor ama kısaca şunları söyleyeceğim;

    Birinci cümlenizde zarar etme pahasına lokal ligde devam edilir, amaç sporcu yetiştirmektir, sponsorluklarla bu açık kapatılır diyorsunuz. Şu an BJK Basket takımında hangi genç oyuncuyu yetiştiriyorsunuz? Gerçekten takımın kadrosunu biliyor musunuz?

    Madem bütçe açığı sponsorluklarla kapatılıyor Euroleague de sponsorun varsa problem ne?

    Euroleague e çamur atmak; kedi ciğer ilişkisinden başka bir şey değil. "Türk kuruyemişçisinin ana sponsor olduğu bir organizasyon" bu nasıl bir eleştiri şekli? Organizasyonun çapını sponsorlorun kalibresi mi belirliyor? BJK nin formasında Kalde yazıyor diye mahalle takımı mı oldu?

    Türkiye'nin ikinci Aziz'i olma yolunda devam eden Fikret Orman'ın arkasında durmaya devam edin.

    Saçma sapan argüman mı? Başkanınızın söylediği cümleleri söyledim ben. Organizasyonu yapan, her şeyi kontrol edip, hakemleri, şampiyonu belirliyorsa aynı durum bütün organizasyonlarda geçerli olmaz mı?

    Olayın Fenerbahçe yada başka bir takımla alakası yok. Başarıyı kim hangi branşta kazanırsa kazansın takdir etmesini bilmek lazım.

    B
    Takimin kadrosunu tabiki biliyorum. En azindan Türk oyuncularin oynadigi bir kadro var. Kenan Sipahi, Sertac Sanli, Erkan Veyseloglu vs bunlar yetisen, süre alan oyuncular. Euroleague'i sadece 1 oyuncuyla, ona da süre vermeden alarak basketbol gelismiyor. A milli kadrosu aciklaninca anlarsin hangi takim sporcu yetistiriyoru.

    Madem bütçe açığı sponsorluklarla kapatılıyor Euroleague de sponsorun varsa problem ne?
    - ????? Bu ne simdi? Elma ile armut diyorum, sen yerel branslardaki sponsorla Euroleague'i karistirdin galiba. Kulübe sponsor olmak baska bir sey, organizasyona sponsor olmak baska bir sey.

    Organizasyonun capini elinde cetvelle ölcemezsin. Euroleague kendi capinda bir organizasyon. Bunu söylemeye calisiyoruz. FFP mevcut olmadigi icin de parayi basanin kazandigi bir organizasyon, bunu anlamak bu kadar mi zor? O zaman yiyorsa bassin parayi futbolda sampiyon olsun. Olabilir mi? Hayir cünkü FFP var.

    Besiktas formasinda Kalde yaziyor diye mahalle takimi olmak gibi sacma bir argüman nedir? Gerci o bile basketbola firmalarin nasil baktigi konusunda bir fikir verebilir. Ama anlayana.

    Basariyi takdir etmek baska bir sey, ama basarinin ne oldugunu ve ne kadar takdiri hakettigini de anlamak gerekiyor. Son yillarda Kadin basketbolu ve voleybolunun kazanmadigi kupa kalmadi , bu kadar yaygara koptu mu? Kopmadi. Sen takdir ettin mi?

    Sözün özü , fenerin kazandigi kupa önemli bir kupadir. Ama hepsi futboldaki sampiyonluk ve sampiyonlar liginin yaninda devede kulaktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariaven -- 9 Haziran 2017; 12:23:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pprodigyy

    Uefa Avrupa ligini kazanırsan 25 milyon lira civarı para kazanıyorsun.Takımı kurarken en kötü 150 milyon lira.E o zaman katılma turnuvaya...

    Uefa Avrupa Liginin para getirisinden baska yayin geliri, reklam, sponsorluk, bilet, vs.vs.vs. baska ek kalemleri de var. Bunlari basketbol ile kiyaslamak abesle istigal.
    Ki UEFA Avrupa ligi bile Sampiyonlar ligiin yaninda cok zayif kaliyor.
  • ariaven A kullanıcısına yanıt
    Kenan Sipahi Tofaş, Sertaç Şanlı Galatasaray, Erkan Veyseloğlu Fenerbahçe'de profesyonel basketbolcu olmuştur. Beşiktaş bu oyuncuları mı yetiştiriyor? Beşiktaş madem bu işi basketbolcu yetiştirmek için yapıyor, 2000 yılından bu yana altyapıdan yetiştirdiği bir tane Türk basketbolcu söyler misin? Bütün derdiniz Fenerbahçe olmuş, sanki BJK nin basket takımını bu 3 oyuncu sırtlıyor.

    Madem amatör branşlarda tek hedef sporcu yetiştirmek neden yabancı oynatıyorsun? Neden şampiyon olmak için uğraşıyorsun? İkinci lige de düşsen gençlerle oyna ki amacını gerçekleştir.

    Sponsorla organizasyonun kalibresini ölçmek ne kadar yanlışsa sponsorla takımın kalibresini belirlemek de o derece yanlış. Yani senin hatalı kıyas yaptığını söylüyorum.

    Parayı basanın kazandığı organizasyon derken NBA(GSW) de farklı bir senaryo yok açıkçası. Keza Şampiyonlar Liginde(Real Madrid) de...

    Ben bir sporsever olarak hangi branş olursa olsun ülkemize kupa kazandıran bütün takımlarımızı takip ve takdir ediyorum.

    Sözün özünde futbolla basketbolu kıyaslayıp elma ile armutu karıştırmışınız.

    Beşiktaş'ı şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum, büyük başarı. Lakin bu başarıyı başta başkanınız olmak üzere neden Fenerbahçe'nin Euroleague şampiyonluğuyla kıyasladığınızı anlayamıyorum.

    Ha bu arada Euroleague başkanı Bertomeu açıklama yapmış; Yalvarıyoruz Beşiktaş Basketbol gelsin, biz zararlarını karşılayacağız :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monamours -- 9 Haziran 2017; 13:49:39 >




  • Bu fenerliler hala ne sacmaliyor ya. Yok eurochallenge ne kadar kazandirmis yok ligde niye oynuyomusuz. Eurolig tiner kafasi yapmis bunlarda. Bjk basketbol subesi sponsor gelirleriyle yuruyor. Turk oyuncununda kimde yetistigi degil kimde sure aldigi onemli. Kadrosunda turk diye boby dixon oynatan takim taraftarini bunu anlamz. Kaldiki ornek vermek isteyen 100. Yilimizda bjk basketbol tek yabancisi olmadan ligde oynadi ve play offa katildi. Vakifbankin valeyboldaki sampiyonlugundan en ufak farki olmayan sacma basarinizi uzakta kutlayin. Kafa utulemeyin gunlerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anca siz ülkerspor anca siz 30 harca 1 kazan diye ağlayın.Fener ilklerin takımıdır.Bu arada 2 sene şampiyon oldunuz diye(hakkınız ona bir şey demiyorum ama) hemen böyle futbolun yıllardır dominesi gibi konuşmuşsunuz o çok gülünç.Şampiyonluk dediğni nedir ki yiğen biz 19 kere gs 20 kere siz bilmem kaç kere olmuşsunuz işte ama euroleague dendi mi sadece fenerbahçe oldu denilecek :)

    biz 2.euroleague kupamızı kaldırırken de siz burada ağlamaya devam edeceksin yok ülkerspor bunlar yok 30 harca 1 kazan haahha diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: junis

    Bir kere Basketbol izlenilecek bir spor dalı değil, her dakika hatta saniyesi sayı olan hiç bir zevki tadı olmayan basketbol izlenerek keyif alınmaz, ancak oynarsan keyif alırsın. İzleyen keyif alan elbette vardır ama sanki futbol ile kıyaslanacak bir spor dalıymış şu finali kazandık şu takımı yendik muahabbetleri hiç sarmıyor.

    Son 2 sezondur bu fenerlileri bir basketbol aşkı sardı onunla övünüp duruyorlar, doğrusu Aziz başkan fenerbahçe taraftarını basketbol ile çok güzel kekliyor.
    Ha milli başarı falan derseniz o hikayeyi de geçiniz, para basıp takımı full yabancı oyuncu ile doldurup kazıklandığın bir turnuvanın neresi başarı kardeşim.

    Fikret başkan çok güzel konuşmuş, hiç bir getirisi olmayan, ilginin çok az olduğu bir spor dalına ne diye yatırım yapsın ki, Basketbol'da başarı yakalasak ne olur yakalamasak ne zerre umrumuzda değil.



    lan olum yazık yeminlen ne diyeceğiniz şaşırmışsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 9 Haziran 2017; 14:17:37 >




  • konu ibretlik..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgür1616

    Avrupa ülkelerinin nüfusu belli Almanya , Fransa , İtalya İngiltere' yi çıkarttığımızda toplam bizim kadar yoklar bu ülkeleri temsil edicek takımlar yoktu , zaten basket ile ilgilendiği yok bir tek izlediyse ispanyollar izlemiştir . Bu Avrupa içindi asya ve afrikada ne kadar kişi izlemiştir bilemiyorum

    vay anasını satayım.Bu nasıl bir mantık lan ?

    Alman ingiltere fransa ingiltere çıkarırsak geriye hiç bir şey kalmıyormuş.Sen nerden biliyon kimin basket izleyip izlemediğini onu anlamadım ben?

    Ben fb'yi 3 senedir takip ediyorum ama euroleague finallerini 4-5 senedir izliyorum hep kendi takımım olmamasına rağmen?Nasıl saçma bir mantıktır bu ya




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BATE41

    Fenerliler hesap yaparken sadece kazanılan seneye bakarak hesap yapıyorlar. Bunun birde kazanılmayan seneleri var. O senelerde - nin çok fazla olmaması lazım.

    sen cska'ların baskoniaların,pana'ların ya da futbolda ki takımların şampiyon olana kadar veya bazı uzun seneler şampiyon olamadıklarına rağmen ne kadar para harcadıklarını hiç para bilmiyorsun galiba.Çapulcu takımlar yarışın içinde kalamaz.Para harcamadan para da kazanamazsın neyin kafası bu?
  • 30 harcayıp 1 alıyor mantığı çok saçma değil mi ?

    Mesela geçen sene real madrid 90m ye yakın para harcadı şl yi kazandı.

    12.7 Katılma parası

    Gruplarda 5 galibiyet 7.5m euro
    1 beraberlik 500 bin euro
    toplam 8 m euro

    son 16 parası 6m euro
    çeyrek final parası 6.5m euro
    yarı final 7.5m euro
    finale kalmak 11m euro
    kazanmak 15m euro

    Yani 66.7m Euro kazanmış.

    90küsür para harcayıp 66.7m kazanınca Şampiyonlar ligi vasıfsız bir kupa mı oldu ?

    dünya üzerinde artık harcadığından fazlasını kazandıran bir kupa yok uyanın artık :)
    Taraftarlar, biletler ile bu açık kapatılıyor artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: froce1903

    Bu fenerliler hala ne sacmaliyor ya. Yok eurochallenge ne kadar kazandirmis yok ligde niye oynuyomusuz. Eurolig tiner kafasi yapmis bunlarda. Bjk basketbol subesi sponsor gelirleriyle yuruyor. Turk oyuncununda kimde yetistigi degil kimde sure aldigi onemli. Kadrosunda turk diye boby dixon oynatan takim taraftarini bunu anlamz. Kaldiki ornek vermek isteyen 100. Yilimizda bjk basketbol tek yabancisi olmadan ligde oynadi ve play offa katildi. Vakifbankin valeyboldaki sampiyonlugundan en ufak farki olmayan sacma basarinizi uzakta kutlayin. Kafa utulemeyin gunlerdir.

    ağla.Günlerdir kendi şampiyonluğunuz yerine fenerin şampiyonluğunu gündeme getiren sizler ve sizin başkanınız biz değil :) Biz de yarı yarıya sponsorlar karşılıyor zaten diğer yarısı da klüpten.Eh tabi büyük takımlar büyük bütçeler,küçük takımlar küçük bütçeler yapacak bişi yok :)




  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    la git basketle ilgilenen mi var ben şu fener taraftarının haline gülüyorum yoksa konuyla hiç bir işim yok. Basket kupasıymış.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Kimin umrunda eurolig baskan da bunu soyledi alindiginiz icin gunlerdir konusuluyor catlasanizda patlasanizda hic bir deger olmayan bir kupa kazandiniz. Kimsenin de umrunda degil. Hatta fb taraftarininda umrunda degil. Umrunda oldugunu soyleyen kac kisi

    1 fb nin tum eurolig maclarini izledi mi

    2 fb nin kac turkiye ligi macini izledi

    3 omrunde kac kez eurolig finali izledi

    Once bu sorulari sorsun kendine sonra futbolda

    1 bu sezon avrupa liginde kac fb maci izledi

    2 kac lig macini izledi

    3 hayatinda kac tane sampiyonlar ligi finali izledi

    Bunlari cevaplasin zaten neyin onemli oldugu gercegini kesfeder.

    Bu arada hep eurolige bu paralari ayirin hep sampiyon olun futbolda da 3 yilda 0 cekmeye devam edin. Aziz yildirimin dedigi gibi fb futbol takimi olarak bakarsan basarisiziz spor kulubu olarak bakarsan basariliyiz. Sirf sunu soyleyebilmek icin aldiginiz formalarin falan parasini baskete yatirip devre arasi karavaev aliniyor. Boyle devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu adam aşırı kibir ve güç zehirlenmesi yaşamaya başladı.çok değil ama elbet tokat yiyecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: froce1903

    Kimin umrunda eurolig baskan da bunu soyledi alindiginiz icin gunlerdir konusuluyor catlasanizda patlasanizda hic bir deger olmayan bir kupa kazandiniz. Kimsenin de umrunda degil. Hatta fb taraftarininda umrunda degil. Umrunda oldugunu soyleyen kac kisi

    1 fb nin tum eurolig maclarini izledi mi

    2 fb nin kac turkiye ligi macini izledi

    3 omrunde kac kez eurolig finali izledi

    Once bu sorulari sorsun kendine sonra futbolda

    1 bu sezon avrupa liginde kac fb maci izledi

    2 kac lig macini izledi

    3 hayatinda kac tane sampiyonlar ligi finali izledi

    Bunlari cevaplasin zaten neyin onemli oldugu gercegini kesfeder.

    Bu arada hep eurolige bu paralari ayirin hep sampiyon olun futbolda da 3 yilda 0 cekmeye devam edin. Aziz yildirimin dedigi gibi fb futbol takimi olarak bakarsan basarisiziz spor kulubu olarak bakarsan basariliyiz. Sirf sunu soyleyebilmek icin aldiginiz formalarin falan parasini baskete yatirip devre arasi karavaev aliniyor. Boyle devam

    Bu kupaya değersiz demek ile benim IQ seviyem tek haneli sayılarda demek arasında fark yok.




  • Spoderman kullanıcısına yanıt
    Adam ligden de para kazanıyor
    Hem futbolla ,basketi karıştırma

    Realin basketi ne kadar kazanmış onu bul lig+kupa

    Fener ne yapmış 30m bütçe 3 milyon gelir ,türkiye ligi 3 milyon gider 0 tl kazanç diyor........
  • quote:

    Orijinalden alıntı: froce1903

    Kimin umrunda eurolig baskan da bunu soyledi alindiginiz icin gunlerdir konusuluyor catlasanizda patlasanizda hic bir deger olmayan bir kupa kazandiniz. Kimsenin de umrunda degil. Hatta fb taraftarininda umrunda degil. Umrunda oldugunu soyleyen kac kisi

    1 fb nin tum eurolig maclarini izledi mi

    2 fb nin kac turkiye ligi macini izledi

    3 omrunde kac kez eurolig finali izledi

    Once bu sorulari sorsun kendine sonra futbolda

    1 bu sezon avrupa liginde kac fb maci izledi

    2 kac lig macini izledi

    3 hayatinda kac tane sampiyonlar ligi finali izledi

    Bunlari cevaplasin zaten neyin onemli oldugu gercegini kesfeder.

    Bu arada hep eurolige bu paralari ayirin hep sampiyon olun futbolda da 3 yilda 0 cekmeye devam edin. Aziz yildirimin dedigi gibi fb futbol takimi olarak bakarsan basarisiziz spor kulubu olarak bakarsan basariliyiz. Sirf sunu soyleyebilmek icin aldiginiz formalarin falan parasini baskete yatirip devre arasi karavaev aliniyor. Boyle devam

    ağlamaya devam :) üzülme abisi , vikipedi'ye yaz basketbol nedir nasıl oynanır kurallarını falan oku seneye tekrar görüşürüz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 9 Haziran 2017; 15:8:40 >




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.