Şimdi Ara

filbox modül aldım. izlenimlerim: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Filbox modül aldım, Prismcube Ruby cihazımda sorunsuz olarak kullanıyorum.

    Sinema kanallarının tamamı HD, SD yayınları yok. Hoş aslında benim ihtiyacım da yok SD yayınlara ama herkeste HD olmadığını gözönüne alırsak bu duruma dikkat çekmek istedim. Ayrıca sesler sadece 2 kanal Stereo olarak sunuluyor, DTS falan yok ki bu da son derece olumsuz bir durum bana göre.

    Cihazla alakalı mıdır bilmiyorum ama her seferinde DVB Altyazı seçeneği aktif oluyor. Eğer elle kapatmazsanız her zaman altyazı görünüyor ki bu durum da rahatsız edici.

    Belgesel kanalları var, doğrudur ama HD olmadıktan sonra beş para etmez. Kimse kusura bakmasın ama tek kelimeyle berbat bir görüntü kalitesi var o çok övülen ViaSat belgesel kanallarının. Gerçi ViaSat'ın bu belgesel kanallarının HD yayınları da yok galiba. Bu durumda ileride falan filboxta HD olmalarına imkan yok gibi gözüküyor.

    DS gibi radyo kanalları da yok, kanal sayısı ciddi anlamda yetersiz. Ben sırf filmler için aldım.

    Merak edenler için söyleyeyim. Prismcube Ruby cihazımı aldım yanıma ve bu yayınların bölge bayilerine gittim. Filbox modül almadan evvel uyumunu ve görüntü alınıp alınamadığını test etme şansım oldu satıcıda ama aynı şeyi DS modül için söyleyemeyeceğim maalesef. Ellerinde aktivasyonu yapılmış bir modül yoktu. Ama aktivasyonu yapılmamış da olsa en azından cihaza takınca modülü görecek mi diye test etme şansım oldu. Cihaz sorunsuz bir şekilde DS modülü gördü, hatta CAS ayarlarında kartın neredeyse tüm bilgilerine erişebildim. Ama dediğim gibi aktivasyonu yapılmadığından görüntü alabilme şansım olmadı. Belki birilerine yardımı olur bu bilgilerin.




  • Filbox modül aldım, tv nin modül girişi var ama dahili uydusu olmadığı için kullanamazmışım, bunu belirtmemişlerdi, filbox teknik bu şekilde görüntü alamazsınız dedi, kullandığım uydununda cart okuyucusu var ama modül girişi yok😞

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozdess O kullanıcısına yanıt
    Kutuyla değiştir hocam humax versinler...zaten tv de receiver olmazsa nasıl çalıştırsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.