Şimdi Ara

FİLBOX PLATFORMU NİYE YENİ KANAL EKLEMİYOR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ciddi ciddi merak ediyorum, problemleri nedir, niye bir kanal ekleme cabası yok. 3 Yıldır piyasadalar 10-15 kanalla yerinde sayıp duruyorlar. Nat. geo. kanalları bile yok . Bu kanalları olmayan tek platform, analog kablo tv bile bu kanalları eklemişti. Devletin digital kablo tv sinde bile sürüsü var.

    Her uydu ile ilgili sitede reklamları var, reklam cabası kadar kanal ekleme cabası yok.

    finans krizimi var, böyle 3-5 kanalla günü kurtalalım mı diye derdi var?

    Bak digiturk yeni paket sistemiyle çok abone kaybedecek, tam fırsatı işte ekle bir kaç kanla uygun kampanya ile kap müşteriyi.

    Müşterilerini yeni kanal ekle diye niye yalvartıyorsunuz.

    yeter ayıp ya, yazık...



  • Fazladan masraf çıkarmak istemiyorlar sanırım. Yani hiç olmazsa eurosport 2 yi ekle. Saran ın yeni kanalı s sport tv yi ekle. Reklama gerek bile yok nba premier lig formula1 motogp gibi şeyler için zaten gelirler. Digiturk dsmart turkcelltv de bile var. Yani bu gibi kanallar olmadıktan sonra18 ay verelim 119 tl ye müşteriyi kaçırmayalım dersiniz. Eldeki müşteri ile nereye kadar ilerlenebilir ki. Filbox ne yazılki çok kötü yönetiliyor.
  • daha bugün modülünü aldık. şu an için kanal eksikliği dışında bir problem görmedim.
  • Filbox'ın sahibi oflaz media.http://oflazmedia.com/ diğer alt kuruluşları ise multi chanel developers. Siteleri isehttp://www.mcd.com.tr/

    Şimdi açıklamak istediğim sinematv zaten oflaz media ya ait. Yani Filbox sinema kanalları için fazladan bir ücret ödemiyor. Geriye ne kalıyor belgesel kanalları ve eurosports.

    Gelelim asıl meseleye. Bakıyoruzhttp://www.mcd.com.tr/license_channels_tr.asp lisanslı kanalların bulunduğu sitesine eurosports 1 ve 2 var. Filboxta ise sadece eurosport 1 var. Şirketin lisanslı kanalı olmasına rağmen nedense eurosports 2 bir türlü eklenmiyor, eklememekte ısrar ediyorlar. Hatta sadece bu değil extra hiç bir kanal eklenmiyor. Tamam filbox tahhutsüz kapatmak için uğraşmak yok bişey yok ama bir kaç kanal ekleyin ya. Ortalama aylık 12-13 liraya geliyor tamam uygun ama Dsmart'ın bile aile spor paketi (içerisinde extra olarak Net geo kanalları, ssports tv, nba tv, eurosports 2, smart spor cs) 29 lira. Tamam 2 katına gelior ancak izlenecek bir sürü içerikle birlikte. Eğer fiyatı düşük geliyorsa filbox'a başka paketler ile birlikte satabilir. Yani dsmart digiturk gibi şirketlere bir kuruş para vermek istemiyorum ama filbox elime başka bir seçenek sunmuyor ne yazık ki. Umarım burada yazılanları okuyabilirler.




  • Kanal manal eklemeyi felan geçtik artık,yapmalari gereken mevcut kanallari adam gibi bir frekansa tasiyip guclu sinyal gondermek
  • İşte bu yüzden hep kaybetmeye mahkum bir platformdur Filbox birader ekleyin platformunuza Nat geo, 24 kitchen, H2 (History channel 2 - history'nin gerçek tarih içerikli belgesel kanalı), Bbc earth, Eurosport 2, Travel Channel, Fashion tv HD, Boomerang HD kanallarını sadece modü olarak sürün piyasaya yapın fiyatını yıllık abonelik olarak 250 tl ondan sonra görün diğer platformların çöküşünü..



    İyi güzel hoş ama bunu yapamazlar malesef çünkü rekabet kurumu diye parası olanlara hizmet eden taraflı bir kurum var bu ülkede..



    Neyse şimdilik şu yukarıdaki huzur bozucu şeyleri yazmaya gerek yok..



    Biz gelelim Filbox'a.. Birader platformunuzda bir tane bile özel çizgi film kanalı yok oysa onun için yazdım Boomerang HD kanalını çünkü Cartoon Network HD yazsaydım okuduklarında bu adam kafayı yemiş derlerdi muhtamelen.. Çünkü evrensel düşünceye sahip değiller sadece maddesel düşünceyle hareket ediyorlar oysa ne kadar ekmek o kadar köfte ;)



    Hadi kabuğumuzdan çıkıp alışılmışın dışına sınırları yırtıp daha çok farklılık yaratmak için Hbo, Freeform (amerikada yayın yapan eski adıyla Abc family şimdiki adıyla Freeform olan eğlence kanalı) kanallarını getirsinler diyelim :) tamam biliyorum bu çok komik oldu :)



    insanlar saçma sapan işe yaramaz sansürlerle dolu platformların açtığı kendi sinema ve dizi kanallarına para falan ödemiyor en azından ben ödemek istemiyorum..



    platform dediğin sansürsüz yayın yapacak birader ben para ödeyerek sansürlü yayın izlemek istemiyorum fiyatı 1 kuruş olsa dahi ben sansürlü yayına o 1 kuruşu bile ödemem abone olanlara para ödeyen bir sistem yapsalar dahi yine abone olmam..



    Platformlara özel sitem; "Benim beynim değerli birader ! Benim gözlerim değerli ! Birilerinin ideolojisine destek olmak o birilerinin seviyesine gelmek benim karakterime ve kalıbıma ters birader"



    Esen Kalın,




  • Bu paraya bu hizmet diyorlar diyeceğim ama dsmart falan da hemen hemen aynı paraya denk geliyor ve çok daha iyi
  • f/p oranı çok iyi falan deniliyor, arkadaş performans diye bişey yok ki. 3, 5 kanalla bir kutu veyahut modül satılıyor. Biss olmayan düz uydu alıcılı tv ve receiverlarla anca mücadele edebilir. Kutu yazılımı da çok stabil değil, yeni bir kanal eklenirse (turksat üzerinde yeni bir kanal eklenirse örnek, tv8,5 hd kanalı gibi, yoksa filboxun kanal eklediği görülmüş duyulmuş iş değildir.) merkezden sinyal yenileme fişi çıkart tak, kanal arama yap falan anca ekleniyor. Ölme eşeğim ölme. f/p oranı iyi ise tivbu uydu 5 tl ve dsmart full paket 15-20 tl ne demeli.

    Bu rakiplerin ile mücadele edemeyeceksen platform diye ortaya çıkmayacaksın. Yemin ederim filbox kutuyu aldığım için pişmanım. Reklamlarına bakıp tamam istediğim gibi bir yapı geliyor demiştim, yanılmışım. Platformu yönetimi değişmediği sürece bu platformda gelecek görmüyorum. Çünkü şu anki yönetimin ne maddi nede manevi olarak bir platform işletebilecek kapasitede görmüyorum.

    Ülke olarak ileride daha medenileşmiş olursak en azından paralı platformlarda sansür saçmalığı kalkar. Yakın vadede imkansız, uzun vadede büyük ihtimal sansürün boyutu oldukça azalacaktır.




  • dsmart full paket 15-20? Mega paket 45 lira dsmartta. Ki o da tam full degil. Ek paketler var ayrica.
  • D smarta yeni üye olursan o fiyata, ikinci sene başlıyor dediğim fiyatlara teklif ediyorlar. Bakın dsmart teklif konularına anlarsınız.

    Yani diyeceğim f/p oranında da çok iyi değil. Sorun fiyatta değil performansda. insan fiyatı ucuz olunca aylık fatura derdi olmayınca oh be diyor da. Lakin hiçbir yenilik olmaması ve daha kötüsü hiçbir somut adım atılma niyeti olmaması insana koyuyor.

    Dediğim gibi filbox yönetimi için tv platformu oluşturmak hem maddi hem manevi olarak çok zor. Ya kuvvetli ortak bulacaklar yada yok olup gidecekler.
  • Filbox ilk olarak sinema kanalları için anlaşma yapmadığı hangi film şirketleri varsa onlarla yeni anlaşmalar yapmalı.

    Nedir bu anlaşmalar, üstüne basa basa diyorum 1. Hakkı olup olmaması önemli değil, zaten alan almış onları alanlar, sen platform olarak 2. 3. 4. Hangisi boştaysa al o filmler belki biraz geçte olsa yayınla. Zengin görünmesinin yanı sıra, tekrar verirken daha geniş seçeneğin olur, her filmi de yayınlamış olursun. Birçok filmin hiç var olmamasından 100 kat daha iyidir.



    Bir diğer konu ise hbb tv olayı. Hbb tvden filbox aboneleri filbox hemen'e ulaşabilmeli. Tek tek her smart tvye ayrı uygulama yapana kadar hbbtv den bu sorun her tv kullanıcısı için rahatça çözülür. Buna geldi mi şu ina geldi mi sorunu da olmaz.
  • 3-5 kanalla platform diye ortaya çıkılsın, ne güzel dünya. Yakında kutu depoya, digiturke de elveda, gelsin tivibu ya hoşgeldin diyelim.
  • Eurosport 2 gelsın yeter.Eylulde bıtıyor yenılerım buyuk ıhtımal fılbox hemen falan cok kullanıslı yeterkı eurosport2 gelsın
  • Bilmiyorum ama platform ömrü uzun olmayacak gibi geliyor. Uzatmayacağım 2 küsür sene şaka gibi bir tek penthouse tv yi ekleyen platform için (ki yapacak çok şeyi olmasına rağmen) üyeliğimi uzatmam onların bu yaptıklarını tasdik etmektir. filbox hemen uygulaması web i bile anca bu sene içinde çıkacak, ölme eşeğim ölme...

    Filbox yayına başladığı zaman dünyada gönderilen keşif aracı jüpitere vardı. Bunlar daha kendini geliştirecek.
  • An itibariyle müşteri temsilcisinden RTÜK kararıyla çıkarıldığını öğrendiğim kanal, çok daha alenisi internette olan birşeyi kanal vasıtasıyla izlemiyordum ancak şifreli yayına bile tahammülü olmayan bir ülkede yaşamaya başladık. İnternette çok daha mide bulandırıcı görsellere çok rahat ulaşırken, ancak para verilerek izlenebilen şeye sansür uygulamak berbat bir durum. Kaldı ki artık bu devirde herkesin elinin altında çok daha fazlası olan bedava birşey varken sırf bu kanal için para verdiğini sanmıyorum, platformların ticari kaygı gütmesi normal karşılanabilir ama RTÜK tarafından zaten kolaylıkla izlenemeyen birşeye yasak getirmek abes bir durum.

    Bu arada 8-9 ay önce üyeliğimi yenilemem için telefon trafiği başladığında bana yeni yılda yeni kanallarımız gelecek fiyatlar artacak, şimdiden abone olun fırsattan yararlanın dediler bende bir an için boş bulundum, tamam güzel kanallar var lakin çok ama çok az 4-5 taş gibi kanal olsa o fiyata bulunmaz nimet olurdu. Kabul ettim ve yılbaşında gele gele sadece bir tane erotik kanal geldi. Bu müşteriyi yanıltmaktan başks birşey değil, ayrıca diyorlar ki talep olursa ona göre yeni kanal eklenecek, atıyorum 50 bin abone varsa misal FX kanalı için 5 milyon talep mi bekliyorlar? FX, Foxcrime, Foxlife, BBC Earth vs. gibi gibi kanallar eklensin 100 TL değil 250 TL'yi gözüm kapalı veririm yeniletmek için; ama tamamen aldatmacayla yenilenen aboneliğim, her ne kadar sempatim olsada Filbox'a kolay kolay yenilenmeyecek bundan böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsur -- 20 Haziran 2017; 18:43:18 >




  • RTÜK ün yetkisinin çok fazla olduğu aşikar. Şifrelinin şifrelesine bile karışması komedi ve belli bir mantığa oturtmak güç. (Esasında kolay ironi yapıyorum). Uzun vade de sansürün azalacağını düşünüyorum ama oldukça uzun vade de.

    Filbox a gelince, filbox müşteri hizmetlerinde arkadaşlar bişey bilmiyorlar, tepe yönetim onlara ne söyle diyorlarsa onu söylüyorlar. 2 ay öncesi kadar kanal çalışmamız yok diyorlardı, milletten tepki geldi şimdi kanal çalışmamız var diyorlar yersen tabii. Mesela Türk filmi kanalı istiyorum diyorum, mt çalışmamız var diyor, es 2 diyoruz çalışmamız var diyor, bbcearth diyoruz çalışlmamız var diyor....

    Filbox bayisinin geçen sene dediği şeylerin bir tanesi bile olmadı.

    119 tl 15 ay için para değil diyerek uzatan arkadaşlar, en çok kötülüğü siz yapıyorsunuz. Uzattıkça bunlarda kendini geliştirmeyi düşünmüyor.




  • Penthouse kaldirilmis bugun telefonuma gelen sms ile ogrendim, yarin obur gun kafalarina gore animal tv ya da discovery'leri de kaldirirsa sasirmam. Parasini pesin odeyip satin aldigim hizmeti ne hakla kaldiriyorlar anlamis degilim. Sacmalik!
  • aylık 8 liralık platform,kimse yeni kanal beklemesin,fazla bile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 23 Haziran 2017; 18:53:22 >
  • Yıl 2015 ekim müşteri hizmetleri ile görüşmemde yeni kanal var mı diye sorduğumda, kanal ekleme çalışmalarımız devam etmekte , yakın zamanda yeni kanallarımız gelecektir demişti.2017 Haziran son günleri ve yeni eklenmiş kanal sayısı sıfır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Yanılmıyorsam 2015 Nisan-2017 Temmuz arası eklenen yeni kanal sıfır adet. (Penthouse tv eklendi çıkarıldı).

    Pes be arkadaşım pes. üyeliği zaten uzatmayacağım, cidden merak ediyorum. Müşteriyi salla takmıyorsunuz da kendinizde sıkılmadınız mı,bir yenilik yapalım bir şey ekleyelim falan filan.
  • 1.5 sene önce ilk çıktıklarında 15 aylık aldım. 2-3 ay sonra aradım neden yeni kanal eklenmiyor diye aradım. Çalışmalarımız sürüyor, hangi kanalları istiyorsunuz falan dediler. Söyledim şunlar falan. Tamam not aldık dediler. Bundan sonra 1 sene boyunca hiçbir kanal eklemediler, sosyal medyada baktım sürekli eklenecek çalışmalarımız sürüyor diye milleti kandırıyorlar. Mevcut üyeleri de ucuz tekliflerle kandırmaya çalışıyorlar.

    5 para etmez bir platform, kesinlikle tavsiye etmiyorum.

    Yukarıda yazdıklarımı, geçen gün yeni paket teklifi için aradılar. Telefonda da söyledim, üçkağıtçı, sadece yeni üye düşünen, üye elde ettikten sonra bir şey yapmayan beş para etmez bir firmasınız dedim. Telefondaki kişi bir şey diyemedi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.