Şimdi Ara

Dersimiz filistin: Türk Ordusuna Ve Türklere İhanet Listesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
11
Favori
22.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ayzeb A kullanıcısına yanıt

    Filistin cephesinde bizimle Papua Yeni Gineliler savaştı sanırım, fitne sokmuşlarda bilmem ne olmuşta. Oğlum açık açık söyleyin lan rahat olun, ölenler Türk olunca bir sıkıntı yok diye. 14 bin tane askerimiz sanırım Papua Yeni Gine de Papua Yeni Ginelilerle savaşırken esir düştü, onu geçtim yüz binlerce askerimizi bu hain kansızlar şehit etti. Yetmedi, evlerine dönmeye çalışan perişan haldeki askerlerimizi bile şehit ettiler.


    O meşhur oyunlara konu olan hicaz demiryolu ve trenlerimiz, Osmanlı tren yoluyla askerlini bölgeden tahliye etmeye çalışırken bunlar trenleri durdurup içindeki askerlimizi şehit ediyorlardı. Düşün malup olmuş bir ordu geri çekiliyor, çöllerde aç susuz ama bu soysuzlara kan yetmiyor yine Müslüman kardeşlerini şehit etmeye devam ediyorlar. Bugün hala bunun tiyatro gösterisini yapan bu halk, hainlikleri ve bizi arkadan vurdular söylemleri burdan çıkmıştır. filistinliler Osmanlı yı her zaman bir işgalci olarak gördü ve buldukları her fırsatta bize karşı oldular.


    Lawrence iyi dedin, kendi günlüğünde yazmış. Arapların Türk lere yaptıklarını görünce kendimden utandım diye, daha ne yazacaktı adam. Adam arapların yaptığını resmen fitne ile özetledi 😅


    Halifelik filan demişsin, ulan 4 yıl 10 ay 23 gün İstanbul işgal altında kaldı. O zaman Halifelik kalkmamıştı, Vahdettin Cihad ilan etti çağrı yaptı kim halifeliği sallayıpta yardıma geldi. Türk’ler dinden çıktı İngilizlerde dine girdikleri için dimi İngilizlerle bizi vurdular. Oğlum tezlerinizde bir garip, atarken biraz destekli sallayın. Hainleri savunucaz diye götünüz başınız ayrı oynamasın.


    İsrail yanlısı olsam ne fark eder, İsrailleri oraya kim yerleştirdi peki İngilizler. O zaman ingilizlerde fitne sokmuş İsraillilerin arasına kandırmış 🤣 İsraillerin neden o bölgeye geldiğini bile düşünmekten acizsin, diğer ülkelerin istemediği için bir bölümü zaten ordan toprak almaya başlamıştı. Sonra Hitlerde yahudilere karşı soykırıma başlayınca, ölümden kaçanlar oralara gitti. Sonrada bu toprak sorunu olayı çıktı, milyonlarca ölen yahudiyi düşünürsek o zaman onlar daha mazlum bir halk oluyor.


    Sen neden bahsediyorsun, ne kadar seviyorsunuz arap güzellmesini.

    Bunlar iyi bir şey olsaydı zaten Allah bunlara peygamberler kitaplar göndermezdi…


    Hamas saldırdığında sevinç çığlıkları atıp, bebeklerin kafasını kesen ve gencecik bir kıza önce tecavüz edip sonra öldürüp, pickuplar üzerinde çırıl çıplak bir vaziyette gezdirenlerle aynı tarafta olmadık.

    İsrail bombaladığında babasının kucağında can vermiş suçsuz günahsız sübyanlar ve insanlar üzerinden siyaset yapanlarla da aynı tarafta değiliz.


    Ben ve benim gibi düşünen kimse herhangi bir tarafı tutmuyoruz, tuttuğumuz savunduğumuz tek şey savaşların iyi bir şey olmadığı ve bu savaşın kaybedeninin masum sivil insanlar olduğudur.

    Üzüldüğümüz tek şey ordaki masum ve sivil insanlar, 2 tarafın elinde de masum insanların kanı var.

    Problem şu; biz bunlara sizler gibi çanak tutmuyoruz, sizler gibi sırf ümmet, arap kardeşimiz diye kimsenin yaptığını meşru görmedik, göremeyiz.


    Türk’lerin Yahudilerle hiçbir zaman sorunu olmadı, Osmanlı İmparatorluğu topraklarındaki Yahudiler dünyada en rahat, en refah edenlerdir.

    Hitler den kaçan Yahudilere de yine Türkiye kucak açmış ve korumuştur, bu nedenlerle bizi sever ve sayarlar.

    Tek problem günümüzdeki Filistin’dir, bunca şeye rağmen arapların ümmet İsraillilerin düşman olarak görülmesini anlayamamışımdır.

    Yok siyonist, yok Bop vs her ülkenin belli hedefleri vardır, bizde kızıl elma diyoruz yani çok farklı şeyler değil.


    Abd yanı başımızdaki pkk ya tırlar dolusu silah gönderirken sesiniz çıkmadı, onlarca şehit verirken sesiniz çıkmadı. Işid Türkmenleri öldürürken sesiniz çıkmadı, Çin Doğu Türkistandaki Türkmenlere yapmadığını bırakmazken sesiniz çıkmadı.

    Tabii ölenler, ızdırap çekenler arap olmayınca tabii sizin için değersiz oluyor.


    Bizim tarafımız ve duruşumuz belli, biz 100 yıldır Atatürk ün izindeyiz ve bir kere bile olsun bizi yanıltmadı hamdolsun.


    Tarafını kontrol etmesi gereken sizlersiniz…




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 16 Ekim 2023; 18:4:58 >




  • ayzeb A kullanıcısına yanıt

    Fitne ile ilgili bilgiler bu tezin tam olarak neresinde yazıyor, bulamadım, sayfa numarası ve paragraf söyler misin ?

  • cok bilgi varmış burda
  • lextor L kullanıcısına yanıt

    Evet bütün araplar haindir Kur'an da bile defalarca uyarılmışlardır. Ganimet olmazsa sefere çıkmayız diye peygambere isyan etmislerdir başka sorunuz varsa cevaplıyalım . Ey araplar Öbür tarafta bahane uydurmayın diye size Kur'an ve peygamber yolladık diye ayet var. Düşün Allah ne kadar hain ve ikiyüzlü olduklarını biliyor belki yola gelirler diye son peygamberi onlara yolluyor. Daha şimdiden ülkenin içinde her türlü pisliği yapanlar araplar sen 3. cihan harbinde senin yanında savaşacak sanıyorsun.Bol bol balık yiyin sezon bitmeden belliki fosfora ihtiyacınız var.

  • UzmanAga kullanıcısına yanıt

    Yorumumda bir tane arap sevici ifade gösterin. Bir tane. Irkçılık en büyük hastalıktır. İnsana insan gözüyle bakmak elzem. Bütün araplar, bütün İngilizler. Ya arkadaş hiç mi iyi olamaz bu "insanlar" içinde? Neden hep genelleme?


    Şuan Arap geri zekalılar sizin yaptığınız gibi Türkler şöyle dinsiz şöyle pis onlar Müslüman değil diye ortalıkta geziyor. Bütün Türkler. Kürdistanda (Kuzey Irak) yaşayan şerefsizler bütün türklerin suriye, Lübnan ırakta insan katlettiği iddiasında bulunuyor. Bu hoş mu sence?


    Son olarak Kuran'da en çok İsrailoğulları için uyarı yapılır. Bunu biliyorsundur ama hatırlatmak istedim.


    Ayrıca terbiyeli olmanızı istirham ediyorum. Fikriniz varsa güzelce belirtin. Alışmışsınız hakaret edip ben haklıyımcılığa. Terbiyesizlik başka bir şey değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 15 Ekim 2023; 11:38:0 >
  • lextor L kullanıcısına yanıt

    Arapların içinde iyileri olsaydı Allah vaad ettiği gibi İslamiyet için savaşacak başka bir kavim yollamazdı.Kur'an israiloğullarına yollanmamıştır ayetlerde hitap edilirken Ey araplar veya Ey bedeviler şeklinde geçmektedir.Lütfen daha fazla mesaj yazmayın nasıl bir zihniyete sahip olduğunuzu az çok tahmin edebiliyorum.

  • UzmanAga kullanıcısına yanıt

    He tamam ondan. Ben cahilim bir tek sen her şeyi biliyorsun. Saygısız.

  • Araştırmanız için teşekkür ederim. Bu tarihi bilgidir. Türk Devleti şu anda daha da zayıf olsa yine bize ihanet edecek dost ülkeler çoktur.


    Biz zamanında Rusya ile 50 yıldan fazla savaştık. Şimdi dostuz.


    ABD, ne zaman bilmiyorum, ama zayıflasın, başta Kaliforniya ve Teksas başta ihanet edip kendi devletlerini kuracaklardır. Ben buna şaşırmıyorum. Bu devletlerin ve insanların menfaat doğasında var.


    Zamanında Filistinliler Osmanlıya ihanet etmeselerdi çok daha iyi olacaktı. Onlar da belki sandılar ki, kendi devletimizi kurar özgür oluruz bal bla... Batı'yı dost bilenler, bu kazığı mutlaka yiyeceklerdir.


    Ben batı düşmanı değilim, ama onların menfaat için kendi değerlerini bile ezeceklerini biliyorum. Bugün AB'de olan da bu işte.

  • filistin Türkiye’nin ara buluculuğunu kabul etmedi.
    (Tarih değişmiyor 😅)
  • Toprak satarak ülke satilmis olmaz. Her yabanci ulkede toprak satin alan oraya kendi devletini ilan edemez. Tapusuz toprak satisida alani o topragin sahibi yapmaz. Kacinin tapusu var?

    Su toprak satin alarak devlet kurdular masali artik komik geliyor. Balfour Deklarasyonu ile Israilin ilk adimi atildi, toorak satin alrak degil. Satilan topraklarin ulkeye orani %3 bile degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 28 Ekim 2023; 13:29:6 >
  • Dersimiz filistin: Türk Ordusuna Ve Türklere İhanet Listesi
    Dersimiz filistin: Türk Ordusuna Ve Türklere İhanet Listesi


    Dersimiz filistin: Türk Ordusuna Ve Türklere İhanet Listesi


    Dersimiz filistin: Türk Ordusuna Ve Türklere İhanet Listesi


    Dersimiz filistin: Türk Ordusuna Ve Türklere İhanet Listesi




  • Tarih bu hançeri yazdı. Toprak satışlarını yazdığı gibi.
  • Biri de türk ordusunda şehit olan filistinlileri koymuş. Sanki osmanlıda gönüllü askerlik mi vardı? Son zamanları zorunluydu. Seve seve veya başka şekilde o askerliği yapacaksın. Gelme de göreyim.


    Osmanlı ordusundaki firarları, karşı tarafa geçenleri, baştan isyankar olanları bir de osmanlı ordusunda savaşanları karşılaştırın bakalım öyle konuşalım.

    Şu filistinlileri bize bir türlü kabul ettiremediniz. Diğer arap halkları bile sevmiyor ki yalnız kaldılar. Ne ürdünlüsü ne suriyelisi kimse bunları takmıyor.

  • B-veritas kullanıcısına yanıt
    Arapların bu kadar ihanetine ragmen din adu altında din kardeşi, ümmet, müslüman kardeş olarak bunları görmek ve bunlara kendi ırklarından daha fazla sahiplenmek beni hayrete düşürüyor, bizi kendinden görmedikleri halde sınırsız tüm dünyayı karşımıza alacak şekilde mücadele etmek abesle iştigaldir, tabiki bir savaşta ölen mazlumların yanında olursun ama bu senin ülken için değilde seni istemeyen bir topluluk için asla olmamalı , bu dava bizim davamız değil araplar ile yahudilerin davası bize düşen ateşkesi sağlamak için mücadele etmek araplar için yanıp tutuşmak değil, şurada sıralanan birkaç madde bile ülkemizde savaş olsa hiç bir arap ülkesinin yanımızda olmayacağı hatta karşımızda olacağı gerçeği, yahudilere bukadar ölümüne sevsek şuan türkiye amerikadan sonra güçlenen bi devlet olurdu, bu arap sevdamız yüzünden hep bataktayız, şuraya savaş olsa bizi destekleyecek ülkeleride sıralamak lazım, ön görülen devletler sırayla azerbaycan, katar, turkmenistan,pakistan,macaristan, ukrayna, bosna-hersek, kosova bi elin parmaklarını geçmiyor...




  • İsrail Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılını kutladı.


    filistin ve diğer arap ülkelerinden kutlamadı mesajı gelmedi.

    (28 Ekim 2023 Ak Parti ve Mhp filistin destek mitingi yaptı)


    Dersimiz filistin: Türk Ordusuna Ve Türklere İhanet Listesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 30 Ekim 2023; 11:37:58 >
  • Rte ‘hamas terör örgütü değildir’ dedi.

    hamas ak parti hükümetinin İsrail ile arabulucu olmasını kabul etmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 30 Ekim 2023; 11:43:51 >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt

    Osmanlı askeri yapısını dönemlere ayırarak incelemek daha doğru bir yöntem olur.


    Osmanlı askeri yapısının temelini her zaman Türk soylu askerler oluşturur, küçük yaşta asker olarak yetiştirilmek üzere ailelerinden alınan gayri müslümlerde olmaktadır.

    Modernleşme döneminde ise yan birlikler olarak çeşitli milletler para karşılığından orduya dahil edilmek istense de savaş ve çatışmalarda bu birliklerin başarı gösterememesi ve çoğunun savaşmak istemeyip kaçması ve saf değiştirmesi nedeniyle mağlubiyetleri hızlandırmıştır.


    Saydığın şehirlerde Osmanlı toprağı olduğuna göre buralardan askerlerin olması son derece doğaldır, ki o şehirlerde de bir çok Türk kökenli aile yaşamaktaydı.

    İran, Irak, Suriye ve çeşitli ülkelerde Türkmenlerin gelip savaşması gibi düşünebilirsin, onlarda şehit olduğunda Türkiye yazmayacak.


    Ayrıca askerlerin Türk olmadığını da bu ekran görüntüleri kanıtı olamaz, zaten araplar Türk leri bu kadar çok sevseydi İngiliz ler ile birlikte olmazlardı.

    araplar gayrimüslümlerden çok arap olmadığı halde müslüman olanları kendileri için tehdit gördüler, bu nedenle İngiliz ler ile güle oynaya Osmanlı'ya yapmadıkları ihanet kalmadı.

    Şimdi ben bu ekran görüntüleriyle ne anlatmak istediğini anlamadım :)

    arapları bu kadar seviyorsan sende gidip onlar için savaşabilirsin, şehitlik mertbesine erişirsen olanlarda listeye Türkiye yazarlar mı acaba ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 30 Ekim 2023; 12:6:56 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.