Şimdi Ara

Film indirme siteleri (2024): En iyi filmler bu sitelerde ve ücretsiz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Online film izlemek, internet bağlantısının iyi olmadığı durumlarda keyif yerine tam bir işkencedir. 4K, Full HD ve hatta 720p kaliteyi bile seçseniz takılmalar, donmalar yüzünden evde sinema keyfiniz yarıda kesilebilir. Yalnızca evdeyken değil, tatilde, uçakta, gezide süre geçirmek için film izlemek isteyebilir ancak internet yavaş olduğundan izlemeyi bitirmek zorunda kalabilirsiniz. Çözüm, film indirmek. Filmi bilgisayara veya telefona indirerek daha sonra internetsiz izleme keyfi yaşayabilirsiniz. Peki, hangi siteden film indirilir? Film indirmek için hangi programı kullanmayalım? 2024 için en iyi film indirme siteleri ve programları burada bulabilirsiniz.




    En iyi film indirme siteleri (ücretsiz) 🍿



    ücretsiz film indirme siteleri
    Güvenilir ve bedava film indirme sitelerini bu listede bulabilirsiniz. Hollywood, Kore filmleri, Bollywood, Çin filmleri, Türk yapımı filmler ve fazlası dahil dünyanın her yerinden filmleri ücretsiz olarak izleyebileceğiniz harika siteler var. Peki, ücretsiz film nereden indirilir? İşte güncel en iyi film indirme siteleri ⬇️




    • FMovies

    • TubiTV

    • PopcornFlix

    • Internet Archive

    • Crackle

    • WatchSeries

    • Movies4U

    • My Download Tube

    • Open Culture

    • FZMovies

    • MoviesFoundOnline

    • YouTube

    • MegaShare




    1️⃣ FMovies



    FMovies - ücretsiz film indirme sitesi
    FMovies, internetten film izlemek isteyenlere tavsiye edeceğimiz en iyi bedava film indirme sitelerinden biri. Yeni filmleri bedava indirip izleyebileceğiniz en iyi sitelerden biri diyebiliriz. Film sitesi, reklamlar içeriyor; bu nedenle girmeden önce reklam engelleyiciyi etkinleştirmenizi tavsiye ederiz. Gerilim ve korku filmleri, aksiyon, bilim kurgu, polisiye, savaş, tarih gibi çeşitli kategorilerde en iyi filmler yayınlanıyor. Arama çubuğundan veya kategorilerden istediğiniz filmi bulabilirsiniz.





    2️⃣ TubiTV



    TubiTV - bedava film indirme sitesi
    TubiTV, yabancı en iyi film indirme sitesi denildiğinde akla ilk gelen sitelerden biri. Filmleri orijinal dilinde izlemeyi seviyorsanız bu siteye kesinlikle göz atmalısınız. Site, aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce farklı film içeriyor. Web sitesi, tüm ülkelerde tamamen yasal ancak Türkiye’de açık değil. Çeşitli türden yeni filmlerin yanı sıra eski filmleri de bulabileceğiniz siteye VPN programı kullanarak erişebilirsiniz.





    3️⃣ Internet Archive



    Internet Archive - film indir ücretsiz
    Internet Archive film indirebileceğiniz en popüler sitelerden biri. Filmlerin yanı sıra kitap, resim ve başka dijital içerik formatlarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu dijital kitaplık oldukça büyük ve kapsamlı. İzlemek istediğiniz filmi aratıp kolayca indirin. Kategorilere göre film araması yapabilirsiniz.





    4️⃣ Crackle



    Crackle - hd film indirme sitesi
    Sony’nin olmasıyla 2024 en iyi film siteleri listesine giren Crackle, TubiTV’ye oldukça benziyor. Full HD film indirme sitesi arıyorsanız ve yerli & yabancı film fark etmez diyorsanız, Sony Crackle içeriklerine göz atmanızı tavsiye ederiz. Web sitesi üzerinden veya uygulamasını indirerek telefonunuzdan film izleme keyfi yaşayabilirsiniz. Site, giriş gerektirmiyor, doğrudan erişebiliyorsunuz ve indirme hızlı.





    5️⃣ WatchSeries



    WatchSeries - ücretsiz film izle & indir
    WatchSeries, adından dolayı dizi indirme siteleri arasında yer verilmesi daha uygun diyebilirsiniz ancak ücretsiz film izleme keyfi de yaşayabileceğiniz bir site. İzlemek istediğiniz filmi aratıp tek tıkla izlemeye başlayabilir veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kayıt yok, medya oynatıcı tek tıkla filmi açıyor, virüssüz, reklamlar rahatsız edici boyutta değil… Doğrulanmış linkler kullanıldığından yüksek kalitede filmlere ulaşıyorsunuz. Sezgisel kullanıcı arayüzüyle bizleri karşılayan WatchSeries, online ve internetsiz film izlemek için en iyi sitelerden biri.





    6️⃣ Movies4U



    Movies4U - 2024 film izleme sitesi
    Netflix’in eski filmleri arasında dönmekten sıkıldıysanız, 2024 filmleri izleme sitesi arıyorsanız Movies4U önerimizdir. Site, özel türlerden farklı filmleri listeliyor. Filmleri istediğiniz kalitede indirebiliyorsunuz. Çeşitli yapım şirketlerinden filmler, en yeni ve eski filmler, dublajlı filmler, Blu-Ray kadar yüksek kalitede izleme sunmasıyla öne çıkan Movies4U’da indirme bağlantıları hızlı bir şekilde düzeltiliyor.





    7️⃣ My Download Tube



    My Download Tube - film indir bedava
    My Download Tube, ücretsiz hızlı film indirebileceğiniz bir başka web sitesi. Filmler dahil çok çeşitli medya dosyalarını indirmenizi sağlayan, iyi bilinen bir film indirme sitesi. Süper hızlı indirme sağlamasıyla ünlü ve sezgisel kullanıcı arayüzüne sahip.





    8️⃣ Open Culture



    bedava film indirme siteleri - Open Culture
    Ücretsiz film nereden indirilir? diyenlere önereceğimiz bir başka site de Open Culture. Open Culture, suç filmleri, Vahşi batı filmleri, bağımsız yapımlar, belgeseller gibi farklı türde binlerce filmi indirmeye açıyor. Bu siteyi kullanırken gecikme, donma, arabelleğe alma gibi sunucu kaynaklı sorunlar yaşamayacaksınız. Filmlerin yanı sıra eğitim veya başka ilginizi çekecek pek çok içeriği bulabileceğiniz bir site.





    9️⃣ FZMovies



    FZMovies - programsız film indirme sitesi
    FZMovies, macera, aksiyon, komedi, korku, dram dahil çeşitli türlerde film kitaplığı sunan en iyi ücretsiz film siteleri arasında. Filmleri .mp4, .avi fili çeşitli formatlarda programsız olarak bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz. Geniş film, belgesel koleksiyonu sunması, kullanıcı dostu ve gezinmesi kolay arayüz sunması, farklı formatlarda indirmeye izin vermesiyle FZMovies, en iyi seçeneklerden biri.





    🔟 YouTube



    YouTube - yerli & türkçe dublaj film indirme sitesi
    YouTube’da genelde video klip izliyor, müzik dinliyoruz ancak film izlemek için de harika bir platform. YouTube’da yerli filmler dışında zamanının en çok izlenen filmlerini Türkçe dublaj olarak bulabilirsiniz. Film sitelerinin tür, yıl, IMDb puanı gibi filtreleme seçenekleri YouTube’da yok. Premium üyesiyseniz ve kanal izin veriyorsa filmi indirebilirsiniz.





    Ayrıca Bkz.YouTube video indirme nasıl yapılır? En iyi MP4 dönüştürücü programlar




    Film indirme programları ve uygulamaları ✅



    film indirme programı ve uygulaması liste
    İnternetten film izlemeyi seviyorsanız, muhtemelen düşük bant genişliği, internet kesintisi veya hata mesajları nedeniyle film zevkinizin bölündüğü anlar olmuştur. Bilgisayar (PC) için en iyi film indirme programları, Android ve iOS için film indirme uygulamaları ile bu durumu yaşamazsınız. Dilediğiniz bir film izleme sitesinden seçtiğiniz filmi kolayca indirebilirsiniz. “Film indirmek için hangi uygulama ve programı kullanmayalım?” diyenler için, işte 2024 için en iyi 10 film indirme programı 👇🏻




    1. Internet Download Manager

    2. VidMasta

    3. Orbit Downloader

    4. Vuze

    5. Free Download Manager

    6. Cinema HD

    7. Popcorn Time

    8. Netflix

    9. Amazon Prime

    10. OGYouTube





    Film nasıl indirilir 🍿



    telefona ve bilgisayara film indirme nasıl yapılır
    Bilgisayara film indirmek için ne yapmalıyım? Tarayıcıdan film indirme veya IDM film indirme adımlarının oldukça basit olduğunu söyleyelim. PC’ye film nasıl indirilir adım adım görelim:




    Bedava programsız film indirme 🔽




    1. Film indirme sitesine girin.

    2. İndirmek istediğiniz filmi açın.

    3. Oynat butonuna tıklayın.

    4. Sağ üstte çıkan “İndir” butonuna basın.

    5. Filmi MP4 olarak indirmeye başlayın.





    IDM ile film indirme 🔽




    1. Internet Download Manager programını açın.

    2. Ücretsiz film indirme sitesini açın.

    3. Oynat butonuna basın.

    4. Film oynamaya başladığında köşede IDM simgesi görünecek.

    5. Simgeye tıklayın ve büyük boyutlu video dosyasını açın

    6. İndir butonuna tıklayarak filmi bilgisayara indirin.




    Ayrıca Bkz.Türk ve yabancı en iyi Netflix filmleri




    Telefona film indirme (Netflix) 🔽




    1. Film izleme uygulamasını açın.

    2. İndirmek istediğiniz filmi seçin.

    3. İndir (Download) butonuna dokunun.

    4. Benim Netflix’im sekmesine dokunun.

    5. İndirilenler bölümüne gelin.

    6. Telefona inen tüm filmler listelenecektir.





    Hangi sitede film indirebilirim? diyenler için, ücretsiz en iyi film izleme ve film indirme sitelerini listeledik. Netflix, Amazon Prime gibi dijital platformların film arşivi yeterli gelmiyorsa, film siteleri listemize göz atabilirsiniz.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.