Şimdi Ara

Filmlere dublaj eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle sanıyorum ki konunun yeri burası değil ama uygun bölüm neresi karar veremedim. Yöneticiler konuyu silmek yerine taşırlarsa sevinirim.

    Arkadaşlar ben eski disney animasyonlarını arşiv yapıyorum. Ve indirdiğim filmlerin dual olmasını istiyorum (türkçe ve ingilizce) fakat yabancı sitelerde böyle bir imkan yok ikinci dil ingilizce ve türkçenin dışında bir dil oluyor (bulgarca vs). Benim isteğim o bulgarca dublajı silip yerine türkçe dublaj eklemek fakat ses dosyasını nasıl bulacağımı ve nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. Eklemeyi araştırma yaparak öğrenirim fakat bulma konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Yardım etmeniz halinde çok memnun olurum.



  • Türkçe ses dosyaları indirebileceğin siteler mevcut. Dcrgworld bunlardan biri. Google amcaya "Türkçe ses dosyaları" yazıp arattığında başka siteler de çıkıyor, onlara da bakabilirsin.

    Indirdiğin filmlerin hepsi .mkv uzantılı mı? Hepsi öyle ise MKVmerge adlı ufak bir uygulama ile ses dosyası ekleme çıkarma yapabilirsin, hatta altyazı da ekleyip çıkarabilirsin. Dosyayı açtığında filmin içinde bir görüntü codec'i, dublaj sayısı kadar ses codec'i ve varsa bir de altyazı dosyası vardır. Ses codec'lerini üzerindeki dil ibaresinden (En, Eng, English, Tr, Turkish, Bg, Bulgarian, audio gibi...) ve altyazıları da txt, test, sub, subtitle gibi ibarelerden anlayabilirsin. Filmde hangileri olacak ve hangileri olmayacaksa bunu yanlarındaki kutucuklara işaret koyarak veya işareti kaldırarak yapabilirsin.

    MKV dışında birbirinden farklı uzantılarda filmlerin varsa o zaman SUPER © Video Converter uygulamasını öneriyorum. Ancak onun açıklaması çok uzun süreceğinden yazmaya üşendim. Artık sen mux ve remux kavramlarını araştırıp kendin yapabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    yardımınız için teşekkürler mkvmerge'i deniyorum
  • HaSi Türkçe Ses
    https://hasiturkceses.blogspot.com/

    Türkiyede 2ch Çıkmış Türkçe Sesleri BluRay Sunumlara Uygun 6ch işleniyor.
    Theatrical Çıkmış Türkçe Sesleri EXTENDED BluRay Sunumlara Uygun 6ch işleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.