Şimdi Ara

Final Fantasy IV İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Final Fantasy IV İnceleme


    FINAL FANTASY IV

    Final Fantasy III'den sonra Final Fantasy IV'de ds için yeniden yapılmış olarak geri döndü. Final Fantasy IV 1991'de Super Nes'e çıkmış ve oldukça beğeni toplamıştı daha sonra Playstation ve Gameboy Advance için port edilmiş olarak tekrar çıkmıştı ama bu sefer harika grafikler, müzikler ve eklentilerle nintendo ds için tekrar yapıldı.

     Final Fantasy IV İnceleme


    Oyunun konusu; Baron krallığının red wings adındaki uçan gemi filosunun kaptanı Cecil, kral tarafından gizemli güçlere sahip kristalleri toplamakla görevlendirilir, Cecil bu görevleri yaparken masum insanlara zarar verir. Bundan rahatsız olan Cecil görevlerden birinin dönüşünde düşüncelerini kral'a söyler. Kral Cecil'in rütbesini alır ve onu Cecil'in yakın arkadaşı Kain'le başka bir göreve yollar. Bundan sonra da konu dallanıp budaklanıyor. Konusu kesinlikle sıkmadan ilerliyor ve sizi oyuna bağlıyor.

     Final Fantasy IV İnceleme


    Final Fantasy IV DS'deki en iyi grafikli RPG oyunlarından biri. Final Fantasy III'de zaten grafik konusunda kendini kanıtlayan ekip bu sefer daha da geliştirmiş. Oyunun müzikleri bazı Final Fantasy serilerindeki kadar akılda kalıcı ve harika olmasada gerçekten iyi iş çıkarmışlar. Ama oyunun aralardaki sahnelerdeki seslendirme için aynı şeyi diyemiycem yine de seslendirme de ortalamanın üstünde.

     Final Fantasy IV İnceleme


    Oyun bu türe yabancı olanları ilk başta zorlayabilir ama biraz zorlaması bence oyunu daha zevkli hale getiriyor.

    Final Fantasy IV DS'deki en iyi Rpg oyunlarından biri ve oynadığınıza kesinlikle pişman olmayacaksınız. Ben oynarken çok eğlendim ve herkese tavsiye ediyorum.


    Grafik:9,5
    Ses:9
    Oynanabilirlik:9
    Genel:9,2







  • inceleme için teşekkürler:) ayrıca ff nin bu 4. serisi ds e çok güzel uyarlanmış:D
  • İncelemen güzel olmuş yalnız biraz kısa teknik özelliklerinden daha çok bahsetmen ve oyunla ilgili ipuçları verirsen daha güzle olacaktır.İzninle incelemelere koyuyorum.
  • resimlere fln iyi uğraşmışsın.Ama sanki kısa gibiydi biraz.Oyunun teknik özelliklerindende bahsedebilirdin
  • Henüz başlardayım oyunda ama , güzel oyun gerçekten ...
  • İncelemeler başlığı üst konu olmamış mıydı ben göremiyorum.
  • üst konu geri döndü
    ve inceleme için teşekkürler ama oyunun oynanışı hakkında biraz daha bilgi verseydin daha iyi olurdu
  • bu aralar oyunu oynuyorum hakkaten çok güzel bir oyun ve ben bu oyunun konusuna hayran kaldım gerçekten sürükleyici bir konusu varmış
  • bi rpg delisi olarak b itürlü final fantsy serisine hatta ve hatta square enix e bile ısınamadım ya.çok denedim bi çok oyunlarını sıkılsamda baya oynamayı denedim ama olmadı ısınamadım :( fina lfantsy e saygım var ama hiç sevmiyorum olmadı sevemedim bi türlü :D belki amerikan RPG lerine eğilimli olduğum içindir ? daha çok aksiyon-vur-kır hızlı oynanış vs. final fantsy ve gibileri bana çok yavaş geliyo =) ama pokemon benm için vazgeçilmez =) mario&luigi rpg oyunuda çok güzel sistemli çok hoşuma gitti =)

    yazdıklarımla kasıt aramayın lütfen :) keşke bu seriyi sevebilsem ama bana hitap etmiyo heralde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: huner

    bi rpg delisi olarak b itürlü final fantsy serisine hatta ve hatta square enix e bile ısınamadım ya.çok denedim bi çok oyunlarını sıkılsamda baya oynamayı denedim ama olmadı ısınamadım :( fina lfantsy e saygım var ama hiç sevmiyorum olmadı sevemedim bi türlü :D belki amerikan RPG lerine eğilimli olduğum içindir ? daha çok aksiyon-vur-kır hızlı oynanış vs. final fantsy ve gibileri bana çok yavaş geliyo =) ama pokemon benm için vazgeçilmez =) mario&luigi rpg oyunuda çok güzel sistemli çok hoşuma gitti =)

    yazdıklarımla kasıt aramayın lütfen :) keşke bu seriyi sevebilsem ama bana hitap etmiyo heralde

    kimi oyun kimisine mükemmel gelirken kimisi yüzüne bile bakmaz
    seni anlıyorum
    bende ilk oynamaya başladığımda pek birşey anlamamıştım ama sonradan sonraya oyundan iyice zevk almaya başladım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolmx -- 11 Ocak 2009; 9:39:29 >




  • doğrudurda bugüne kadap bir çok rpg oyunu oynadım hatta hep RPG oyunu oynarım . . . final fantsy I&II oynadım DS de final fantsy III ü oynadım hepsinde de baya ilerledim ama yok sarmıyo tarzı bana göre değil. square enix rpg lerini sevmiyorum =)
  • Sen o zaman sıra tabanlı RPG'eri sevmiyorsun.Sıra tabanlı olmayan RPG olarak MMORPG'leri söyleyebilir.Sıra tabanlı olaraksa RPG 7'yi söyleyebiliriz.Her atış için füze koymamız gerekiyor.

    Şaka bir yana, bence RPG'leri anlayarak oynamaya çalış.En azından daha bir sarıcı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.