Şimdi Ara

finansbank kart iptal istegine 50 tl parapuan (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
27
Favori
41.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Banada hemen verdiler bende şok oldum; bundan sonraki hedef şekerbank onu arayacağım bakalım ondan birşeyler koparabilecek miyim
  • teşekkürler bende kaptım 50 tl
  • arkadaşlar başka bankalar için deneyen oldu mu örneğin ben vakıfbank worldcard kullanıyorum, gayet de iyi müşterileriyim :) nazımın geçeceğini düşünüyorum
  • Dün akşam saatlerinde(19:00-20:00) ben de aradım, direkt mevzuya girdim kartımın ihtiyaçlarımı karşılamadığını ve puan bile kazandırmadığını söyledim. Peki o zaman 6 ay taahhütünüze 50 tl puan yükleyelim dedi. Bilerek şöyle bi düşündüm falan peki o zaman kapatmak istemiyorum şu an dedim. Karşılıklı teşekkürler vs. derken toplam 3 dakika sürdü sanırım görüşme.

    Teşekkürler haber verdiğiniz için
  • Ben de aradım.bana puan değil de 50 tl ekstre indirimi dediler,kabul etmedim,1 hafta içinde yetkili biri arayacak o zamana kadar kartını kırma dediler.Bakalım o ne teklif edecek...
  • deneyelim bakalım..
  • budur kaptık 50 yi
  • konuya açan arkadaştan Allah razı olsun öncelikle..

    sadece tek bir tuşa (4) bastım ve 1 dk içinde 50 tl yi katım..hiç bu kadar kolay kazandığımı hatırlamıyorum..))
  • N11de parapuan kullanılıyor muydu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kart iptal olmuş sanırım tekrar arıyım dedim kartı tanımıyor :)
  • 50 tl için 6 ay boyunca bu kartı kullanmaya devam edeceğinizi de biliyorsunuz değil mi?
  • kapatacağım bana hiç puan vermiyorsunuz dedim hiç uzatmadan 50 tl puan verelim dediler hemen kabul ettim. oldu bitti. haber verenlere çok teşekkür ederim:)
  • Müşteri hizmetlerine bağlanmak zulüm ya kaça basıcaz neye bassam müş. temsilcisi çıkmıyor.
  • yoktan sıcak fırsat var etmişsiniz Bonusu deneyen varmı direk kapatırmı arasam
  • finasbanktan uzak durmanız için birkaç sebep sayayım size.

    bu kart iptal ettirme 50 tl vereyim mevzusu sadece boş kartlar için veya düşük borçta olan kredi kartları için yapıyorlar.

    eğer kart borcunuz yüklü ise benim gibi kapattırdığınızda hepsini birden ödersiniz. bu olaya sadece bu bankada denk geldim.

    6 yıl bu kartı kullandım her yıl borcum yoktu ya puan yüklediler yada kart ücretini tamamen iptal ettiler.

    komple beyaz eşyamı mobilya grubunu falan evleneceğim zaman bu kart ile aldım. 29.000 tl civarı 12 taksıt aylık 2400-2500 tl civarı ödeme yapıyordum.

    2 taksit ödemiştim geriye 10 taksitim varken kart ücreti yansıttılar 69 tl iptal için telefon açtım iptal etmediler kartı iptal edin dedim kalan borcun tamamını ödersin dediler.

    çok itiraz ettim sen zaten komisyonunu ya benden yada satıcıdan aldığın taksitli tutarı peşin alamazsın diye ama nafile nereye başvurduysam sonuç alamadım.

    kartı iptal edersem borcun tamamını 24.000 tl yi ilk hesap kesimimde ödemen gerek dediler yuh dedim böyle bankacılık görmedim ilk kez şahit oluyorum diyip ağzıma ne geldiyse sayıp kapadım telefonu.

    imkanım elvermediği için paranın tamamını ödeyip kartı kapattıramadım ama 10 ay kuruş harcama yapmadım. taksitleri tıkır tıkır ödedim.

    son ay gelince kartı tekrar kapattırmak için aradım siz bana böyle yaptınız diye şimdi borcum bitti kapatın dedim ne deseler beğenirsiniz..

    kartı kapattırmamak için o zaman sizinle görüşen arkadaşlar yetkisizdi bir sürü zırvalık kart borcun yoksa bütün bankalar iptal ediyor kartı ama karta borcun varsa iptal etmiyorlar.

    daha geçen ay ing bank bonus kart vardı platinum kart aynısını yaptılar borcum var diye kart ücretini iptal etmediler ama kartı iptal ettiler kalan borcu taksit taksit ödüyorum.

    kart ücreti alan hiç bir kartı cebimde taşımıyorum hemen hemen hepsini iptal ettirdim (sadece World ve axses var) ama bildiğim bir şey var kesinlikle birdaha finansbanktan hizmet almam.




  • kart iptal başvurusunun ardından kapatalıan kartımı açtırmak için tekrar aradılar 60 TL teklif ettiler maksimum verebileceğiniz puan bumu dedim bu dediler kabul ettim bende :) 60 TL yüklediler
  • Bu indirimi veya puanları alanların ekstre borcları fazla mı yoksa borcları yok mu? Onu da bilmek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben borcumu tamamen kapatmıştım 2000 tl limitliydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swing

    18:00 dan sonra aramayın!
    şimdi aradım mh yi,mesai saatleri arasında (09:00-18:00) ararsanız gerekli işlemleri yaparız dedi.
    Neden şimdi yapmıyorsunuz? dedim konuyla ilgili arkadaşlar şuan mesaide değiller onların nezaretinde yapabilirsiniz gibi bir şeyler söyledi.
    Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?, promosyonu yapan ekip mesai saatleri içindemi parayı dağıtıyor
    Yoksa davayı çaktılar da vakit mi kazanıyorlar.


    sabah 10 da aradım 50 tl. aldım, haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yk2548




    komple beyaz eşyamı mobilya grubunu falan evleneceğim zaman bu kart ile aldım. 29.000 tl civarı 12 taksıt aylık 2400-2500 tl civarı ödeme yapıyordum.



    daha geçen ay ing bank bonus kart vardı platinum kart aynısını yaptılar borcum var diye kart ücretini iptal etmediler ama kartı iptal ettiler kalan borcu taksit taksit ödüyorum.




    kartı iptal etmişken kalan borcunuzu nasıl taksit taksit ödüyorsunuz

    zaten herhangi bir bankanın kredi kartını iptal etmek için bütün borçlarınızı birden ödemeniz gerekmiyor mu?

    soruyu şöyle de sorabilirim, örneğin ödenmemiş 10 taksidi olan biri hiç para vermeden kartını iptal edebilir mi, edebilirse ödemediği bu 10 taksidi sonradan şubeye gidip mi yatıracak?

    e o zaman kart iptali ne anlama geliyor, kart iptali = kartı kapatmak değil mi, kapalı bir kartın nasıl borcu olur, borcu olan bir kart nasıl kapatılır yada iptal edilir




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.