Şimdi Ara

firstplay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bugün mailime gelmiş yalnış anlamadıysam paralı psn üyeliği ya da ön hazırlıkolabilir. Mailde hd videolar oyun demoları vb özelliklerin indirilebileceğinden bahsediliyor. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

    firstplay



  • quote:

    Orijinalden alıntı: justkny

    arkadaşlar bugün mailime gelmiş yalnış anlamadıysam paralı psn üyeliği ya da ön hazırlıkolabilir. Mailde hd videolar oyun demoları vb özelliklerin indirilebileceğinden bahsediliyor. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

    firstplay


    Playstation UK Maganize'in Qore'a cevabı.

    Aynen onun gibi belli zaman aralıklarında PSN'e konulacak dijital bir dergi olarak düşünebilirsin. İlk farkı Qore gibi aylık değil, haftalık olarak sürülecek. İncelemek için para vermek gerekecek ve oyun tanıtımları, film tanıtımları screenshot'lar gibi içerik olacak. Ekstra olarak her sayısında Qore gibi theme'ler, mini-demo'lar veya oyunlara özel item bulundurabilecek. Demo'ları önceden oynamak gibi birşey olmayacak ama ileride olabilir diyorlar. Sadece İngiltere PSN'de aktif olacak.

    Dolayısıyla düşündüğün şekilde PSN'in paraya çevrilmesi durumuyla bir alakası yoktur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.