Şimdi Ara

Fiyatlandırma Akademisi Tanıtım Başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,


    Yıllardır otomotiv sektöründe kazandığım deneyimler ve yerli/yabancı literatürle de geliştirdiğimiz bilgilerle birlikte kendi oluşumum olan Fiyatlandırma Akademisi'ni 2023 yılında hayata geçirdim.


    Nedir Fiyatlandırma Akademisi?


    Ülkemizde çalışan firmalara, kuruluşlara, girişimcilere ya da girişimci adaylarına, üst-orta düzey yöneticiler ya da finans ile meşgul bireylere sahip oldukları kısıtlı zaman ve nakitle maksimum kazanç nasıl sağlanır, bunu öğretiyor. Bu öğretim için odaklandığımız iki ana konu var; maliyet analizi ve fiyatlandırma.


    Maliyet analizi özünde rakamlarla ilgili bir konu gibi görünse de bundan daha fazlası olduğu bir gerçektir. Bu disiplinin farkına varmış, sistemine adapte etmiş firma, kuruluş ve kişiler daha fazla getiri elde ediyorlar ve daha da fazlasını elde edecekler.


    Neden?


    Bunun cevabını vermeden ben size bir soru sorayım; sizin 10 lira teklif ettiğiniz ürüne müşteriniz en son 8,5 lira olur derse o işe girmek sizin için ne kadar doğru bir karar olur? Maliyetini biliyor musun? Nakit akışını simüle edebiliyor musun? Yani bu iş düşündüğün kadar karlı olacak mı?


    İşte FA olarak biz size bu soruların cevabını net bir şekilde bulmanızı sağlıyoruz. Bu konuda ücretli/ücretsiz eğitimlerimizle birlikte atölye çalışmaları ve danışmanlık destekleri de veriyoruz.


    Bu süreçte en çok ihtiyaç duyacağınız excel programı için de eşsiz ve ücretsiz eğitimlerimizi youtube üzerinden paylaşıyoruz.


    İnternet sitemiz: www.fiyatlandirmaakademisi.com


    Youtube kanalımız:


    youtube
    Excel Haftalık Şablon Linki; https://1drv.ms/x/s!Akk7TdI2_hk6g2NFqadwXQhXHQk0?e=vD0dEU Excel Aile Bütçe Takip Tablosu https://1drv.ms/x/s!Akk7TdI2_hk6g3KGlHBAhKmERpuj?e=IxdhLY Açılan sayfada sol üstten "Dosya" komutuna oradan da "Kopyasını İndir" komutuna tıklayarak indirebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/@FiyatlandrmaAkademisi

    Udemy üzerinde yer alan eşsiz eğitimimiz, Stratejik Fiyatlandırma


    https://www.udemy.com/course/stratejikfiyatlandirma/








  • Hayırlı olsun.

  • Çok teşekkür ederiz. Umarım içeriklerimizle sizlerin iş hayatına ekstra bir katkımız olur.

  • Tekrardan herkese merhabalar,


    Bugün Youtube üzerinden Girişimciler ve Girişimci Olmayı Düşünenler için "Girişimciler İçin Hayatta Kalma Rehberi" video serisinin ilk yayınını yaptık. Bu yayında kendimiz geliştirdiğimiz "Girişim Ön Analiz Tekniği" üzerine anlatım yapıyoruz.


    Bu eşsiz yayını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.


    Girişim Ön Analizi - Girişimciler İçin Hayatta Kalma Rehberi Serisi #girişimcilik #fiyatlandırma (youtube.com)


    Hatırlatma: Yolun çok başındayız. Çekimleri, içerikleri, editleri, yani tüm süreci kendimiz dışarıdan almadan yapıyoruz. Bu süreçte olumlu/olumsuz yorumlarınız da bizim için çok değerli olacaktır.


    Şimdiden çok teşekkür ederiz.





  • Arkadaşlar tekrar merhaba,



    Girişimciler ve girişimci olmayı düşünen herkes için hazıraldığımız "Girişimciler İçin Hayatta Kalma Rehberi" video serisinin ikinci videosunu yayınladık.


    Aşağıdaki linkten videoyu izleyebilirsiniz. Ayrıca kanalımıza abone olursanız yeni videoları kaçırmadan izleyebilirsiniz.


    Takıldığınız bir soru olursa biz buradayız.



    Fiyatlandırma Akademisiyoutube
    Merhabalar Fiyatlandırma Akademisi ailesi, Girişimciler veya Girişimci Adayları için hayati bilgiler içeren bu video serisini Girişim Ön Analizi Tekniği'nden sonra İş Planı bölümüyle devam ettiriyoruz. Kanalımıza abone olursanız, serinin yeni videolarını da ilk siz görebilirsiniz. Dosya talebinizi info@fiyatlandirmaakademisi.com adresinden bir mail ile yapabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=YUuY4MzYPm4
  • Girişimci ve girişimci adayları için hazırladığımız Hayatta Kalma Rehberi video serisinin en önemli bölümü şimdi yayında. Girişiminizin başında maliyet, fiyatlandırma ve karlılık analizini nasıl yapacağınızı anlattığımız bu video bir tık uzağınızda.

    https://www.youtube.com/watch?v=k9Olq3EAvLg&feature=youtu.be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.