Şimdi Ara

FİZİK KONU ANLATIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • fizik dersi için internetten konu anlatımlı hoca arıyorum. Ücretsiz olursa ve hocalara geldik dışında olursa sevinirim.



  • Teknofem fizik masalını önerenler gelir şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalara geldik'i sevmeye bak, ayrıca teknofem daha kaliteli.Yukarıda ki arkadaşa bakma, sınavda sana kuantum fiziğini ispatlattırmıyorlar.İşte el arabasını soruyorlar, kütle verip hacim verip yoğunluk sıralattırıyorlar.Zaten fizik ortalaması 1 net olan nesile ne sorabilirler?

    Ayrıca hem ücretsiz demişsin hem başka demişsin, elimizde bunlar var malesef.Sen hangi kanalları biliyorsan ben de onları biliyorum, buradakilerde onları biliyor.

    Mehmet Ayber vardı bir ara geçen sene ama çekim kalitesi çok düşük ayrıca çok az konu anlatmış.Şöyle youtube de arattırsan farklı farklı konuları bulabilirsin ama hiç biri teknofem kadar, Hocalara Geldik kadar sistemli ve çekim kalitesi yüksek olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 6 Aralık 2015; 16:50:39 >
  • tekinayhttp://www.mustafatekinay.com/ piyasayı bilmiyorum ama pratik bilgiler veriyor.üst düzey pratiklik ve tuzaklarda nasıl davranman gerektiğini bilmek istiyorsan mehmet ayber hocahttps://www.youtube.com/channel/UCmRkxJ4tTeIEvPwqPV7dqPg

    ayrıca mehmet ayber adamın dibidirhttps://www.youtube.com/watch?v=peJ45Gt6T6g



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar Kayserili -- 6 Aralık 2015; 16:55:22 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Airmax

    Teknofem fizik masalını önerenler gelir şimdi

    Tam da TeknoFem.2013.Fizik dosyasını indirmiştim neden çok mu berbat? pek kurcalayamadım
  • Teknofeme kötü diyen halt etmiş arkadaş size gidip adamlar 1 sayfalık işlemli sorular sormuyorlar.Ben oradan dinlerim mehmet ayberden dinlerim.Ayrıca bunlar yetmez açın konu anlatımından ve MEB kitaplarından çalışın fizik eski fizik değil artık.Adamlar full sözel soruyorlar önceden mekanik kısımlar kazıkdı şimdi o sistemden dönüp sözellere ağırlık verdiler.Mekanikde çıkan soruları yapabilirsiniz.Genelde sınavda sözel kısımlar eleyici oluyor.Mesela 2015 LYS fizikde bir güneş felan sorusu vardı sınavdan 1 gün önce fem cep kitabından okuyup yapmıştım.Sistem artık soru bankalarında ki gibi uçuk kaçık işlem soruları değil formülü bilip çözeceğin ve konuyu özümlemiş olup yorumlayabileceğin şekilde sorular sorulmaya başlandı.Bırakın o full işlem yüklü soruları X=V.t bilen adamın yapacağı tipte soru bile vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxbar10xx -- 6 Aralık 2015; 19:32:04 >
  • xxbar10xx kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi diğer yorumu gördüm tamam teknofem iyidir ama ben nasıl çalışacağımı bilmiyorum :( sınavsız geçiş ile üniversite 2 son sınıf öğrencisiyim yeni dank etti herşeye 0 dan başlıyacağım hiç temelim yok nasıl çalışacağımı bilmiyorum :( buralara belki çalışmak için tüyo alırım diye geldim aslında yardımcı olur musunuz acaba? bi kere bu işe girişmiştim matematik için ama hüsrandı :( düzenli değildi ve tek kitaptan gittim kitap örnek veriyor sonra kendin çöz diyordu pek kavrayamamıştım daha iyi yöntemler gerek :)
  • qsdc35 kullanıcısına yanıt
    Hocam 0 olduğunuz konularda açın ders videosu izleyin kolay bir kaynakdan soruları çözün.Ancak bu evreyi fazla uzun tutmayın 1 kolay kaynakdan çözüp orta kaynağa geçiş yapın direk.Mesela Matematikde internette en iyi anlatan Hoca bence Behzat Rasulidir.Alın dersini dinleyin daha sonra bir kaç kaynakdan çözün.Ders videosu dinlerken kesinlikle yanınızda ufak not kağıtları olsun onlara formül kısa yol vs. yazın.Unutacağınız kısımları yazın.Dediğiniz kitaplar işe yaramaz kanımca yani genelde öyle kaynaklar ezbere dayalıdır.Soruyu veriyor aynı tip soruyu çözdürüyor.Ha o anda anlıyorsun çok değil 2-3 hafta sonra o soru tipini unutuyorsun.Ben bunu çok yaşadım.Çok zor konular veya uzun konular olmadıktan sonra genelde fasikül vs. gitmem.Yada dediğiniz tip kitaplardan.Mezunum geçen sene mesela mat-2'de fasiküllerden giderdim olmadığını fark edip femin beyaz kitabını çözmüştüm.Bu sene temelim iyi olduğu için karakök felan çözüyorum.Sizde temeliniz yoksa daha kolay kaynaklardan başlayabilirisiniz.Kendinize bir rota belirleyin.Şöyle olsun mesela mat adına konuşayım.Logaritma çalışacaksınız diyelim önce açın videosunu dinleyin formül,kural vs. yazın not edin.Daha sonra size uygun bir soru bankasından soruları çözün.Daha sonraki aşama o çözdüğünüz soru bankasının kaç tık üstü olan zor sorulu bir kitapdan çözün.Fen dersleri adına ygs fende zaten çok fazla birşey yok.Genel olarak fizik sıkıntı çıkarabilir.Genel konuşmak gerekirse fen derslerinde video+konu anlatımlı kitapdan çalışıp üstüne soru çözmek çok daha yararlı olacaktır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.