Şimdi Ara

Flalingo Grup Dersleriyle İlgili Deneyimi Olan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar bugün Flalingo'dan bir eğitim danışmanından haftada 5 gün bireysel ders 2 gün de özel ders şeklinde bir teklif aldım. Bireysel derslerine ilişkine çok fazla yorum ve değerlendirme gördüm. Ancak grup ders özelliğini sanırım Türkiye pazarına yeni açmışlar ve fazla yorum bulamadım. Lütfen bilgi verir misiniz?





  • Aldığınız fiyatı bizimle de paylaşabilir misiniz?

  • 1 aydır Flalingo haftada 3 gün bireysel 1 gün grup dersi şeklinde bir paketi kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Daha önce Cambly'den grup dersi almıştım, çok verimsiz gelmişti. Buradaki grup derslerini hem gerçek öğretmenleirn vermesi hem de kullandıkları metod hoşuma gitti. Öğretmen konuşmanıza bolca fırsat veriyor. Bir de Cambly'deki gibi hiç konuşamayan kişilerle aynı derse girmiyorsunuz. Maksimyum 4 öğrenci oluyor derste ama ben şu ana kadar genelde 2 ya da 3 öğrencinin olduğu derslere katıldım.

  • bnde flalingodan 3 günlük ders alacaktım ama 5 gün alana 2 grup dersi bedava veriyolarmış ama ben bi yıllık üyelik yaptım heralde grup dersi sadece 12 aya var. Şimdilik iki tane grup dersine girdim derse konuşmak için belli konular sorular falan var herkes sıra sıra konuşuyo. Şimdilik güzel gidiyo grup dersleri sadece muhabbet olsun diye değil de daha ileri seviyede konuşmaya yardımcı olsun diye yapmışlar. Kahve muhabbeti dönmüyo toefelda falan çıkacak konuların tarzında bir planı var.

  • daha önceden sisteme kaydolmuştum ama abonelik almamıştım sonra grup dersleri eklenmiş paketleri görünce yeniden baktım yoğun istek üzerine açtık falan dediler zaten ingilizce öğrenmek için özel derslerle yönlendirme gerekli diye de ekstra paket yapmamışlar, öyle dedi yani telefondaki kadın. öylelil senelik paket aldım geçen hafta. benimki 3 günlük olduğundan bi tane grup dersine girdim birebri derslere ek olarak güzel görünüyo şimdilik inşallah bozmazlae

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.