Şimdi Ara

Flash Belleğim Bozuldu YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • flash belleğimi format attarken arkasında unuttum
    sonra içine girmedi bi daha başka pclerde denedim
    olmadı biçimlendirmioda yardım edin lütfen



  • quote:

    Orjinalden alıntı: emrekiyik

    flash belleğimi format attarken arkasında unuttum
    sonra içine girmedi bi daha başka pclerde denedim
    olmadı biçimlendirmioda yardım edin lütfen


    Bilgisayara taktığın zaman donanım tanındı sesi gelmiyor mu? Yada bilgisayarıma kısa yolu geliyorda aletin içine mi giremiyorsun(herhangi bir hata msjı geliyor mu?)

    ilk yapman gereken aleti bilgisayarına takıp donanım ekle sihirbazını çalıştıracaksın ve bilgisayar otomatik olarak yükleyecektir. Bu olmazsa aletin sitesinden yazılımını indir.(ya da cd si varsa onu kur)
  • ya tanıo ama içine girmio biçimlendirmioda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emrekiyik

    ya tanıo ama içine girmio biçimlendirmioda



    Bilgisayarıma kısa yolu geliyor mu? Birde bilgisayarına başka bir usb bellek taktığında yine aynı sorunu yaşıyor musun. ? Flash diskini başka bir bilgisayarda denedin mi?
  • Flash diskimi başka pc de denedim olmuo usb lerimde on board
  • flash belleğinin sürücüsünün yeniden yüklenmesi gerekir. Belleğinle beraber sürücü cd si geldi mi? gelmedi ise elleğin sitesine bağlan ve sürücüsünü bilgisayarına indir. Belleğini biligsayara tek ve donanım eklenme sihirbazını çalıştır ve sonraki adımları takip ederek belleğini bilgisayarına tanıtabilirsin.
  • kardes oncellıkle gecmıs olsun buyuk ıhtımalle gucten dolayı ıcı yanımıs olabilir. buna benzer bı olaydan dolayı benım flash dıskımde gıtti. her ne yaptıysam gerı gerı getıremedım. bende servısıne verdim. daha bısey cıkmadı beklıyorum. eger halen calıstıramadıysan ve garantısı devam ediyorsa servısıne goturmende fayda var.
  • Anladığım kadarıyla usb belleğini bilgisayar görüyor ama içine ulaşılamıyor bilgisayarım üzerine sağ tuş tıklat ve oradan disk yönetimini aç ve oradan flash belleği görürsün fat veya fat 32 biçimlendirmeyi oradan dene eğer olmassa format atarken yaptığın gibi yine belleği arkasına tak ve kendi harddiskine dokunmadan flash belleği yavaş biçimlendir, fat olarak ama içindeki hiçbirşeye ulaşamassın ona göre biçimlendirdikten sonra. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.