Şimdi Ara

flash disk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar is yerindeki bilgisayar flash diskimi görmüyor fakat evdekinde disk sağlam calısıyo .2 sistemdede XP yüklü sizce sorun ne olabilir ?



  • Bazı eski sistemlerde (galiba usb 1.1 olanlarda) bilgisayar usb den birşey bağladığınızda usb aygıtı görmeyebiliyor. Tam olarak emin olmamakla birlikte,sorun galiba güç özelliklerinden. Bilgisayarıma sağa tıklayıp aygıt yöneticisine gelerek usb kök hub,via usb controller v.s sağa tıklayıp gelişmişten, "güç kazancı sağlamak için sistem bu aygıtı kapatsın" seçeneğini kaldırın. birdaha sorun çıkarmaz büyük ihtimalle.

    bu arada flash diski tanıtmak için aygıt yöneticisinden,bilgisayar ismini seçtikten sonra hemen üstte çıkan aygıt değişikliklerini tara seçeneğinin seçin. o zamanda flash diski görecektir.
  • dostum iş yerindeki pc de bilgisayarım üzerine sağ tık yönet de ordan disk yönetiminden flah ını görüceksin ama harf yerilmemiş onada sağ tık yap harf ver işte K-G gibi görücektir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: angel2910

    dostum iş yerindeki pc de bilgisayarım üzerine sağ tık yönet de ordan disk yönetiminden flah ını görüceksin ama harf yerilmemiş onada sağ tık yap harf ver işte K-G gibi görücektir



    harf atanmis durumda ama sorun devam ediyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.