Şimdi Ara

Flash Oyun Sitemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizlere yeni açmış olduğumuz oyun oynama sitemiz emsal oyunu tanıtmak ve desteklerinizi almak istiyorum. Öncelikle domain kısmından kısaca bahsetmek istiyorum. Emsal yeni doğan kızımın ismi. Belki domain akılda kalmayabilir diyeceksiniz ama o onun kısmetine artık. :

    Oyun sitemiz olan emsal oyun wordpress tabanlı bir uygulama bunun yanında tema ise ücretli olarak almış olduğum bir tema. Bu temayı beğenerek aldım ve şu ana kadar da pek bir sorun yaşamadım. Bir çok özelliği içerisinde barındırmasından dolayı da tercih ettim diyebilirim. Biraz olsun can sıkıcı olan acaba wordpress oyun siteleri için acaba gidermi onu sizlerin takdirine bırakmak istiyorum. Bu konuda yorumlar yazarsanız da sevinirim.

    Oyun oynama sitemiz emsal oyun sürekli olarak güncellenen bir site. Hemen her gün en aşağı 5 adet yeni yayınlanmış veya seri olan eski oyunlardan girişler yapılıyor. Ziyaretçilerimizi bir tutturabilirsek bir daha siteden ayrılmayacaklarını düşünüyorum. Hayırlısı tabiki.

    Sizde siteyi ziyaret ederek buradan düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Şimdiden yorum atan atmayan her arkadaşa selamlarımı sunar hayırlı ramazanlar dilerim.
     Flash Oyun Sitemiz







  • Evet arkadaşlar site hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim. Örneğin tema, site açılış hızı, sitede bulunan özellikler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.