Şimdi Ara

Fluence'a Fildişi Rengi Yakışıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    Ayrı konu açtığım için özür dilerim ama OYAK kampanyasının sonları yaklaştı. Karar vermem gerekiyor. Fluence alacağım fakat rengine karar veremedik. Açık renk olmalı. Ben beyaz dedim ama çevremdekiler Fluence da beyaz rengin çok olduğunu söyleyip , Fildişi rengini al deyip duruyor.
    Mais'e sorduk. Fildişi rengi Showroom'da da var ve biz Showroom'a tutulmayan rengi koymayız dedi Sizce Fluence a Fildişi yakışıyormu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 22 Şubat 2016; 14:14:29 >



  • Hayırlı olsun.. Fildişi rengi benim de hoşuma gitti.. Broşürde hoş duruyor.. Yakından inceleme fırsatım olması.. Dışarda 1 kere gördüm.. O zaman da hoş gelmişti.. Lakin hanımın hoşuna gitmedi.. Beyaz olsun istedi.. Bende beyaz sipariş ettim.. Renk benim son kriterim.. Çokta onemli değil.. Ama şu da bir gerçek.. Hangi aracı alırsanız alın ikinci el piyasasında her zaman beyaz tutar ve modası geçmez..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isoneo

    Hayırlı olsun.. Fildişi rengi benim de hoşuma gitti.. Broşürde hoş duruyor.. Yakından inceleme fırsatım olması.. Dışarda 1 kere gördüm.. O zaman da hoş gelmişti.. Lakin hanımın hoşuna gitmedi.. Beyaz olsun istedi.. Bende beyaz sipariş ettim.. Renk benim son kriterim.. Çokta onemli değil.. Ama şu da bir gerçek.. Hangi aracı alırsanız alın ikinci el piyasasında her zaman beyaz tutar ve modası geçmez..

    İkinci el konusunda söylediğiniz çok doğru. Eminim beyaz daha çok tutulur. Sizede hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.