Şimdi Ara

Fluence Mi Accent Blue Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Model km baz alınmadan genel olarak hangisi alınması mantıklı?



  • B+/C



    Kafi?
  • Kiralik 3 tane accent blue var dizel. Gidiyor ama yol tutus,frenleme,konfor hicbirsey yok. Fluence hakkinda bir fikrim yok. Aile icinse accent kotu.
  • Böyle soru olmaz, tabii ki FLUENCE
  • Dizel alacaksan Blue , renonun 8v motorundan bir cacık olmaz.crdi soluksuz hızlanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 12 Nisan 2018; 22:48:20 >
  • bencede tam tersi benzinli alıcaksan accent blue lpg uyumu muhteşem çünkü dizelde ise fluance.hızlanma falan hikaye bence istediği kadar iyi hızlansın accent blue dci nin verdiği ekonomikliğin yanında çok zayıf kalır.
  • Fluence bir üst sınıf araç, ayrıca neredeyse d sınıfının genişliği ve bagaj hacmine sahip. Yalıtımı ve yakıt tüketimi de rakiplerine göre iyi.
  • Ben Fluence kullanıcısıyım, Fluence alırdım çok tarafsız olmadı gibi ama benim kriterim araç boyutları, düşük yakıt tüketimi vs. Bu yüzden Accent Blue bana hiç hitap etmiyor motoru isterse 300 beygir olsun, performans benim için son kriter.
  • Özellikle araç dizel olacak ise Konfor - motor - Yakıt tüketimi ve malzeme kalite acısından fluence tavsiye ederiz
  • Defkhan3459 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 aydır fluence kullaniyorum ama malesef yalıtım namına hiçbir şey yok araçta. Yandaki müzik seslerini bile duyabiliyorsunuz
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama 3 ay önce Fluence dizel aldım 90 bg touch paket, araçtan çok memnunum, yarım depo mazot ile 650 km yol yaptım. Bagajı deseniz çok geniş, aracın içi de geniş ve ferah, arka koltuk diz mesafesi de geniş, şiddetle tavsiye ederim. Şu anda Türkiye koşullarında alınabilecek en ideal araç
  • İkisini de kullanmış biri olarak söylüyorum ki fluence

    Accent sadece gidiyor 6.5 lt aşağısını zor görürsün klima aşarsan bir de 7 litre olur o tüketim(1.6 crdi dct için konuşuyorum)
  • Accent blue.

    Şirket arabası olarak fluence vardı iki tane. İkisi de 40-50 bini geçmemişti henüz. Düzenli yetkili servis bakımı yapılıyordu. Yolun çoğunu da bizimle yapardı, saçma sapan kullanılmadı. 1.5 dci edc. Beş para etmez arabalar. Bagaj hacmi eh işte, otomatik. Başka bir numarası yok.

    Her iki araçta da kelimenin tam anlamıyla saçma sapan arızalar vardı. Bagaj kapağı açılmamaya başladı, kapı menteşesi gıcırdıyor ve takılıyordu açarken. "Şirket arabası" adını görünce aracın tüm saçma arızalarını haklı çıkarmak adına suçu buna yıkacak arkadaşlar için: Kapı menteşesini, bagajı açıp bilerek bozacak halimiz yok herhalde. Torpido arkasından ve vites kolunun altından rahatsız edecek düzeyde trim sesleri. Sabah motor soğukken eko yapan dizel vuruntusu.

    Islak havada rampada kalkarken araba esp'ye rağmen patinaj çekiyordu. Abs devreye girmeye çalışmasına rağmen araç, ses çıkaracak derecede yarı kızaklayarak duruyordu.

    Nedeni basit. "Parçası ucuz yeaa" dediğiniz teker hız sensörü ucuz olursa hassasiyeti olmaz. Çok kısa zamanda değişen tekerlek hızlarının hassas hız ölçümünü yapamayan esp-abs sistemi doğru müdahale yapamaz. Böyle bir şey çıkar ortaya. Abs-esp var yazmışlar ama beş para etmez.

    İtiraz edecek arkadaşların merci ben değilim. Renault'ya gidip sensörlerde fiyattan kaçılmaması gerektiğini söylemeniz lazım. Gerçi hangi renault aracının elektronik tesisatı sağlam oldu da bunun olsun değil mi ? (eski renault megane kullanıcısı sayılırım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 13 Nisan 2018; 23:2:33 >




  • Mazotun litresi 5.60 olduğuna göre tabi ki Fluence . Crdi motordan ekonomi beklemeyin. Ama lpg diyosan Accent.
  • kesin bilgi: fluence i kötüleyene etrafta bedava erzak dağıtıyorlar.
  • Arkadaşıma geçici olarak blue otomatik vermişler. (Fiestası var, serviste) Abi 100 km de bile güven vermiyor dedi. İçi/bagajı geniş ama fiestam bir an evvel gelsin diye bekliyorum dedi.
  • Tam olarak aynı ikilemde kaldım geçen aralıkta. Foruma da sordum, çevremede büyük çoğunluk fluence dedi. 2016 icon otomatik fluence aldım birkaç ufak şey haricinde memnunum. Tavsiye ederim.

    Edit :yakıt tüketimi 35 km hız ortalama ile 5.8 gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 14 Nisan 2018; 15:18:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Daha bugün depoyu doldurdum.accent Era dizel için yazıyorum. 900 km de ışık yandı.daha en az 50km yol yapardi. 4.8 lt CRDi şehiriçi dışı karışık.Arabada sorun vardır 6lt yi daha hiç görmedim.130bin km dir kullanıyorum. Uzun yolda 1100km yol yapıyorum. Sorunsuz bir motor, iyi bir yolculuk için Accent blue tercihi doğru olacaktır. Kullandığım için söylüyorum. Aracı benzinli sananlar bile oldu. 2009 Era için yazdım. Yol tutuşu gayet iyi. Söylenenler pek gerçeği yansıtmıyor. Araç hızı göstermediği için viraja hızlı girersen tabiki yol tutuşu iyi değil görüşü olur. ABS harika çalıyor. Araç en keskin frende bile ne sağa ne sola kaçtı. ABS devrede iken normal olarak duruş mesafesi her araba için biraz uzun. Pedala dokunduğunda anda araç koltuğa yapıştırıyor. 0 100 verilerde 10.5sn. bu değer sahada aşağı indirilebilir. Ayrıca 100 160 arasıda çok çok iyi. 160km ye hıza kadar çok güvenli. 180km den sonra dikkatli kullanmanız gerekir. 205 km son hızı.yokus aşağı olursa belki 210. 180km hızla giderken bile arka koltuktakiler hızlı gittiğimizin farkında olmuyor. Ne titreme ne ses. Linea kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım hiçte memnun konuşmadılar. Çok araba kullandım ama bu arabayi değiştirmeyi düşünmüyorum. Daha iyisi benim gözümde corolladır. Onunda arka koltuğu yoruyor insanı.Aile içinse Hyundai bence doğru olacaktır.




  • Otomatik Blue ve otomatik Fluence kullandım ki şu anda 2016 Fluence kullanıyorum. Blue 2017 başına kadar 4 ileri otomatik vitesti. Yakıtı da çoktu aslında. Fluence ile performanslı kullanıyorum 7 civarı yakıyor sürekli hızlı gidiyorum çünkü. Ankara çevre yolundan işime gidip geliyorum en düşük 130 ile gidiyorum. Risk alıp yokuş aşağı 219 denedim onların da etkisi var tabi. 6 6.5 7 arası gidip geliyor performanslı kullanımda. Sakin olsa düşer belki.

    Şehir dışında sabırlı olursanız çok düşük rakamlar elde edilebilir tabi Fluence ile. Eğer alınacaksa da Icon ya da Touch Plus donanım alın derim. Joy veya Touch donanım almayın derim.
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    Süspansiyonları inanılmaz rahatsız edici sıfır alınan bir fluence'ın arka koltuğun da orta mesafeli bir yolculuk yaptım yapmaz olaydım alt takımın sesini duyuyordum ve ayrıca konfor namına bir şey yok o süspansiyon sistemini tasarlayan mühendislere buradan selam olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.