Şimdi Ara

fluence ön taraftan ses

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • soğuk havalarda 3 4 derecenin altina düştüğü zamanlarda, onun haricinde hiçbir şey yok. sabahları arabayı çalıştırıp hareket ettiğimde sadece ufak kasis çukurlardan geçtiğim de, düz giderken de birsey yok. sanki tekerlek camurlugun davlumbazina surter gibi bir ses geliyor. ortalama 8 10km sonra ses gidiyor. taki arabayi park edip uzunca sogukta durana kadar.

    acaba bu ses nerden gelir. ne yapmak lazım. 3 ay önceye kadarda orjinal mais ürünleri ile z rot ve tablalari. 5 ay onceye kadar rot başlarını değiştirmiştim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selamlar her araç kışa girdiğinde takır tukur ses çıkarmaya başlar bunun nedeninin de yağlı sistemlerin yağın soğuması alışkanlığının azalması olarak düşünüyorum. Aracı bi süre takip et, sadece soğukta yapıyorsa bir problem yoktur diye düşünüyorum, içine sinmezse bir ustaya göster.
  • ustaya götürdüm. bana viraj lastiklerinden kaynaklı olduğunu, değişirmemiz lazım dedi. ondan sonra bi kaç kisiye sordum. viraj lastiginden olmaz dediler ama kararsız kaldım. daha önce bu problemi yaşayan oldumu acaba. cidden viraj lastiginden midir??


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.