Şimdi Ara

FLY TV KARTI SORUNU!!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık olarak 1 yıl önce bir makina toplattım.tv kartı olarak fly'ı tercih ettim.ama makinayı eve kurduğumdan beri bir kere olsun doğru düzgün tv izleyemedim.evimde kablolu yayın yok.çeşit çeşit antenler denedim olmadı.sonra öğrenci evime götürdüm,komşudan kablolu çektim 20-25 metrelik kablo kullanarak yine net görüntü elde edemedim.acaba mesafe çok mu uzun geldi de sinyal kaybına uğradı.neyse bu sene kaldığım evdede çok temiz anten yayını var(apartmanın ortak anteni)ama bilgsyra takınca yine izlenecek gibi değil.kartın ayarları gayet basit ve oynamadığım ayar kalmadı.hava-kablo seçeneğini doğru kullanıyorum.acaba kart mı bozuk?ne dersiniz?içini açtım tunere baktım sadece ve kapattım.garantiside gitti yani...



  • Yayını Av Girişten mi yoksa Tuner Girişinden mi kullanıyorsun? Eğer Tuneri kullanıyorsan birde av girişi kullanmanı tavsiye ederim. Av girişinde net görüntü varsa tv kartının Tunerinde problem var demektir.
  • av girişi sadece video sinyali içindir sen o girişe taksanda görüntü alman mümkün olmaz(yerel yayınlar uhf-vhf sinyalleri üzerinden gelir ki bunun için tunere ihtiyaç vardır)bu arada bu av girişi nere o tv kartı üzerinde expert kardeş...
  • av girişi ne bilmiyorum ama s-video gibi bir giristen bahsediyorsanız o var.zaten kartın ustunde tuner girişi,s-video gibi bir giriş baskada birşey yok yanlış hatırlamıyorsam.birde şunu söyleyeyim tuner girişi anteni çıkarmaya çalışırken elimde kaldı yani o soktuğumuz kafa varya işte o.sonra yerine taktım.baskalarına sordum olan birşeymiş.o çıkan parçanın umarım bir kablo bağlantısı yoktur tunerle.expertin neden bahsetiğini pek anlamadım.o girişe anteni nasıl takacaz,s-video gibi çünkü...?
  • büyük ihtimalle driver kurumu sonrası ayarlarda bi yanlışlık yaptın..en başta ülke olarak polonya seçtin mi?(bende baya uğraşmıştım) eğer xp kullanıyorsan baya sorun çıkıyo zaten,ben syster6d programından seyrediyorum,onuda bi dene istersen..
  • birde şunu dene tv izlerken mousen sağ tuşu ile tıkla ve orda 2 seçenek olcak şu an aklıma gelmedi.birde diğer seçeneği dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.