Şimdi Ara

!!! FOCAL-JMlab HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (buradan devam edelim lütfen) !!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
7
Favori
12.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    pm attim eraycelik80

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüm dostum hayırlı satışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simsek07

    Murat Bey bence cihaz değişimi yerine arşivinizi geliştirmeye zaman harcayın. Böylelikle hobiniz, cihaz değişimi değil, müzik olur. Örneğin amfinizi ele alalım, bu amfiden sonra alacağınız amfi gerçek bir upgrade olacaksa, deve yüküyle para verirsiniz.

    Hele ki yeterli fark algılayamaz iseniz vay halinize, forumun tarihi yüksek maliyetlere cihaz alarak hayal kırıklığına kapılan, bu hobiyi bırakan insanlarla dolu.

    Örneğin dün sahafın birinde The Dark Side Of The Moon'un 1973 özel baskısını buldum, mutlu oldum. Plağı pikaba koyduğumda, "kalp atışları şu sistemde daha mı iyi olurdu" diye aklıma gelmedi.

    İnsan kendisini yanlış yollara sokar ise yıllarca 3 tane test cdsi dinleyerek, koca koca kolonların, 50 kiloluk amfilerin su borusu kalınlığında kabloların arasında kaybolur gider.
    Durumu çok güzel özetlemişsiniz. Aynen de öyle. Üstelik kondansatörü görse, pil zannedecek kadar acemi olanların sırf marka ve fiyat bazında kıyaslama yaparak ona buna tavsiye vererek egolarını tatmin etmelerine, her gün şahit oluyor zaten forum. Mercedes binip, camdan yere tükürenler geldi aklıma.



    Bu arada bir önceki seri olan Denon 2020 nin en yeni versiyonu olan Denon 2500 Ne'yi Yamaha A-s 2100 ile yanana defalarca aynı şarkılarda ve aynı kombinasyonlarla dinledik ve karşılaştırdık. Yamaha A-s2100 bariz bir şekilde tüm detayların çözünürlüğünde çok daha üstün geldi. Arada ki ince detaylarda Yamaha A-s2100 bariz çok daha hassas çözünürlük sağladı. Üstelik bunu gerçekten naturel bir sunumun içinde sağlıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Focal.JMLab Chorus 716S i sinema için önerir misiniz?
  • Bu üründen satan varsa değerlendirebilirim

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.