Şimdi Ara

Focus 1 otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba focus 1 otomatik vites almak istiyorum 2003-2004 model olabilir ghia model . Olumlu olumsuz yanları nelerdir? Lpg li otomatik focus 1 ne kadar yakar? Kronik sorunları var mı ? Alsam pişman olur muyum?



  • Abimde var, memnun. Kornik sorun falan yok, şanzıman sağlam, 4 ileri. Şehir içi trafiğe göre 10-12 litre LPG tüketir.
  • teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
  • Yol tutuşu direksiyon hassasiyetinde sınıf lideri. Motoru lpg ile sorunsuz yanlız arada lpg den dolayı bobini bozuluyor.4 teker bağımsız süspansiyon buda konfora katkı sağlıyor.İçeri lastik sesi alıyor tek kusuru bu bence ama yalıtımla halledilebilir.
  • Ben aldım 15 gün önce. Alırken dikkat et şanzımana mutlaka ekspertize götür yetkili servise, bilgisayara bağlat. Bende aldığımda bir sorun yoktu ama aldıktan sonra P0750 hatası verdi 3. vitesten 4'e geçecekken N'ye alıyor, şanzıman arıza lambası yanıyor. Stop edip tekrar çalıştırınca geçiyor. Selonoid A diye bir parça var şanzıman içinde 135 TL parça, 100 TL işçilik 235 TL'ye hallediliyor. Onun dışında arabayı alır almaz satan kişiye güvenme yağ, filtreler, alternatör kayışı değişimi yaptır. Triger kapağı açtırıp kayışı göster eskiyse triger de değişmesi gerekir. Şanzıman yağını mutlaka değiştir en önemlisi bu zaten. 40.000 km 'de bir değişmesi lazım. Kısacası arabayı aldıktan sonra yaklaşık 1000 TL harcanıyor adam akıllı bineceksen. Aşağıda fiyat listesi var, 700 TL olan kısım yetkili serviste, gerisi dışarda.

    Yağ - Yağ Filtresi - Hava Filtresi - Cam suyu - Triger Kontrolü = 200 TL
    Şanzıman Yağı ve Şanzıman Filtresi = 150 TL
    Ön Fren Balatalar - Sis ampülleri - Cam açma kapama tuşları (3 adet) - Alternatör kayışı, bilye ve kasnakları
    Bujiler -Buji kablosunun biri - Ön Fren Hidrolik hortumu - Klima gazı , gaz kaçak kontrolü = 700 TL




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.