Şimdi Ara

Focus 3 Anahtarsız Çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Focus 3 TDCİ titanium aracım var.Aracımda anahtarsız çalıştırma mevcut.Sormak istediğim konu eski dizellerde kontağı bir kere çevirip ısıtma bujilerinin ve diğer donanımların ışığının sönmesini felan bekliyorduk.Bu işlemi bu araçta yapmaya gerek var mı?Araca bindiğimde debriyaja basmadan start düğmesine batığımda bu ışıklar yanıp sönüyor sonra debriyaja basıp çalıştırıyorum.Normali böyle mi yoksa direkt araca binip debriyaja basıp çalıştırayım mı?



  • bnde focus 2 var anahtarsız çalıştırma bn binerbinmez debriyaja ayağımı tam basıorum bütün ışıkların sönmesini bekliyorum klima ve radyoyu açmayın bi iki şey sanki böle çalışıo onların bitmesini bekliorum 2 sn filan sürüyo zaten sonra çalışana kadar butona basıorum sanırım en sağlıklısı bu.

    benim aklıma takılan acaba yolda gidiorum ya bu butona basarsak ne olur çok merak ettim
  • Ben de debriyaja basınca gelmiyor ki ışıklar.Power tuşuna debriyaja basmadan basınca geliyor ışıklar.Zaten debriyaja basıp powera basınca araç çalışıyor.
  • Yaptığınız gayet normal. Zaten debriyaja basmadan power düğmesine basmanız normal araçlardaki kontağı açık konuma getirmenizle aynı şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.