Şimdi Ara

Focus 3 hb power shift+lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar fiat linea aracimi ilana koydum, satabilirsem konu basligindaki araci dusunuyorum, tavsiye edermisiniz? 48-50 arasi daha mantikli diyeceginiz bayaninda kullanabilecegi bir arac varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Benim focus 2.5 i satip almayı dusunuyorum biraz ekleyip guncellemis olurum kullananlardan yorum bekliyorum full ve otomatik tercihim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel şöför olan arkadaşım müdürünü bu araçla götürüp getiriyordu.

    Tek şikayeti motor-şanzıman uyumsuzluğuydu. Yokuş tırmanışlarında kararsızlık, üst viteste ısrar edip motorun boğulması. Manuel müdahele ediyorum demişti.

    Bakım için servise gittiğinde, onlarda bu konuda çok şikayet aldıklarını kabul etmişler. Belki sonrasında bir şanzıman yazılım güncellemesi filan çıkmıştır, araştımak lazım.

    Onun dışında herhangi bir sorun, arıza vs. durumu yok.
  • Yokuş tırmanırken olan kararsızlık, 1.6 atmosferik motorun tork yetersizliğinden oluyor. Yazılım güncellemesiyle biraz düzeliyor. Ben ve birçok kişi yokuş çıkarken vitesi sport moda alıyoruz, böylece daha yüksek devirde vites artırdığı için kararsızlık olmuyor, ayrıca boğulduğu yerde manuel vites düşürebiliyoruz.
    İkinci bir sıkıntıda bu araçta kuru kavrama powershift var ve 1 den 2 ye geçerken titreme yapabiliyor. Garanti süresi içindeyse ford servisleri ücretsiz kavrama değişimi yapıyorlar.
    Bu söylediklerim dışında sürüş keyfi olsun, yol tutuşu olsun , bence çok güzel araç.
  • Yol tutuşu iyi al bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok muthis arabaydi. Ama sanzunanida bir o kadar igrencti. 13.000kmde sanzuman titremeye baslamisti. Ama nasil bir titreme sanki araci 5 vitesle rampa cikmaya zorluyor gibiydin. Devir bi iniyor bi cikiyor icerde zikir cekiyordun. Debriyaj yokki basip toparlayasin. Gaza iyice basiyorsun degisen birsey yok. Hayir ayni sey rampa inerkende oluyordu. Bu titreme duzunden motora bagli duzeneklerde bundan hasar goruyor. Aku dinamosu klimayi iki sefer serviste yaptirdim. Sanzumana el surdurmeden sattim araci. Tadi hala damagimdadir. Ama bir daha almaya korkuyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRhero kullanıcısına yanıt
    Üstadım bu otomatik vitesleri araştırıyorum, power shift lerin benzinlileri için kuru kavramalı, dizelleri için ıslak kavramalı hatta ıslak kavramalıların daha sağlam olduğunu filan okudum bir yerlerde ücretsiz kavrama değişince sıkıntı kalmıyor mu? elimizde patlamaz değil mi.
  • Patlama dediğiniz bozulması ise, bildiğim ve gördüğüm kadarıyla o konuda sıkıntı yok, powershiftler oldukça sağlam. Ama tekrar titreme yapar mı derseniz yapabilir. Garantisi bittiyse parayla değiştirtirsiniz kavramayı, bendeki faturada 2000 TL gibi bir ücreti vardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.