Şimdi Ara

Focus II Hakkında Bilmek, Öğrenmek İstediğiniz Herşey (Makyajsız+Makyajlı Kasa) (1097. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.072
Cevap
29
Favori
1.974.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10951096109710981099
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TRCaPiTaL kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
  • MySun kullanıcısına yanıt
    triger setini kaç paraya değişti ?www.fordtoptancisi.com bak burdada çok uygun fiyata parçalar var ben şuana kdr hiçbir sıkıntı yaşamadım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreadknight

    Arkadaşlar daha önce konuşuldu mu emin olamadım.
    Benim otomobilimde (2011 Collection Otomatik) arabayı çalıştırdıktan sonra arka taraftan (kulağıma sağ taraf gibi geliyor) ince bir ses geliyor.
    Çok tiz bir elektronik çınlama gibi, sürekli ve kesintisiz.
    Araştırdım ama emin olamadım park sensörü mü, teyp mi?

    Başka başına gelen var mı?

    Aynı problem bende de var.Acaba sebebini bilen var mı?
  • renn R kullanıcısına yanıt
    Servise de sordum, kendisi duyamadıgını soyledi, egsoz susturucu collection larda 1 tane, titanium larda 2 taneymiş, o sesi duyuyor olabilirsiniz dedi???? tatmin olmadım ama sıkıntı yok dediler, unutacagız mecburen ?
  • dreadknight kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevapladığın için.Benim araç 2010 titanium lpg li.Ben aslında benzin pompasından şüpheleniyorum.Acaba benzin pompası böyle sürekli tiz bir ses çıkarır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renn -- 18 Aralık 2013; 19:54:32 >
  • renn R kullanıcısına yanıt
    zannetmem oyle bir ses olacagını.
    size 2 önerim var, ilk once motor sıcakken, sadece benzinde iken dinleyin.

    bu arada benim bahsettigim ses sag arkadan geliyor!

    eger siz benzinde iken ses duymazsanız, lpg dendir, lpg sistemi ince sesler cıkarabilir, fazla takılmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreadknight

    zannetmem oyle bir ses olacagını.
    size 2 önerim var, ilk once motor sıcakken, sadece benzinde iken dinleyin.

    bu arada benim bahsettigim ses sag arkadan geliyor!

    eger siz benzinde iken ses duymazsanız, lpg dendir, lpg sistemi ince sesler cıkarabilir, fazla takılmayın.

    Dediğinizi deneyeceğim teşekkürler.Bende de ses sağ arkadan geliyor,benzin deposunun bu kısımda olması beni böyle düşündürdü.Aracın içindeyken çok duyulmuyor aşağı inince daha rahat duyuyorsunuz.Bu sorunu internette araştırdığımda aynı sorundan şikayetçi birkaç kişi daha var.Acaba bu ses tüm focus 2'lerde mi var?Artık çok takılmamaya çalışacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renn -- 19 Aralık 2013; 20:31:11 >
  • renn R kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimal ile egsoz ile ilgili bir ses. Ben bir de bir ara benzin deposunu full doldurup deneyecegim )acaba ses kesilecek mi, cunki genelde yarım depo alıyorum benzini, yarısı boş kalıyor?
  • 2007 TDCI Focus HB Ghia nasıldır arkadaşlar?
    115.000 KM de. Çok mu? Alınır mı? 27.500 TL fiyat istiyor.
    Kronik sorunu varmı?
    Birde bu aracın tork devri nedir?
    Tork kaçtır?
    5 ileri mi 6 mı?
    Sony ses sistemi sadece gösteriş mi yoksa gerçekten efsane mi?
    90 Km hızla giderken 5,viteste araç kaç devirde oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 22 Aralık 2013; 23:05:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • benim ford focus 2006 model arabanın km si 142600 de arabayı 128000 de aldım, triger benim de aklımı karıştırdı bu değişmiştir 120000 de yoksa gidip hemen değiştireyim mi yardımcı olursanız ford servisinde ne kadar tutar , ayrıca arabanın ne zaman kaç km de ağır bakımları olacak ağır bakımlarından kasıt ne arabam 142.600 de
  • Arkadaşlar merhaba. Bende 1 ay önce 2007 Model Benzinli - LPG'li makyajlı aracımla 74000'de Trend-X modeli aranıza katıldım. Ben eskidende bu aracı çok seviyordum şimdi kullanıcısı olarakta çok seviyorum. Tek korkum yakıt tüketimiydi ama oda çok korktuğum gibi olmadı. LPG'de genelde 85TL'ye fulluyorum ve 330 km gidiyor. Tabi kullanışıma göre değişiyor. İlk depoyu fullediğimde 280 kmde bittiğide oldu çok sakin kullanımda 350 kmyi gördüğüde oldu. Sizde bu değerler nasıl merak ediyorum. Benzinlide olabildiğince fazla kullanmamaya çalışıyorum çok can yakıyor çünkü. Sadece 2 depo LPG ile gittikten sonra yaklaşık 50 tllik benzin harcıyorum sonra tekrar 2 depo LPGye geçiyorum moturun ömrünü öldürmemek için. Yakıt dışında aracımda en ufak local boya bile yok. Expertizden tamamen orjinal diye çıktı. Aldığım adamda zaten çok temiz kullanmıştı içide çok temizdi o yüzden içime çok sindiği için bunu aldım. 32.750 TL'ye aldım aracı.




  • can358 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, trend x paket de neler var ya ghiadan farkı ne, benim de ayrı bir sorum olacak benim 2006 ghia şu dönemde focusta yol bilgisayarında 13 litre gösteriyor bu ekran bozuldu mu yoksa doğruyu mu gösteriyor ki 13 litre çok değilmi hiç de ölçmedim ne kadar yaktığını şu mevsimde, yazın uzun yolda ölçmüştüm km ye 24 kuruş çıkmıştı
  • Arkadaşlar bende 2009 tdci trend le aranıza katılıyorum.52000 km de ön çamurluk boyalı diğer yerler orjinal 32 bin tl ye kasımda aldım.önceden 2004 punto vardı artık küçük gelmeye başladı değiştirdim.puntodan sonra gücü ve genişliği ile beni cezbetti focus.yakıtı puntoya göre biraz fazla ama okadarda olsun artık ben yokuşta kamyonu zar zor solluyordum şimdi nasıl geçtiğimi anlamıyorum .Normalde trendlerde 2 cam otomatik oluyor ama bunda 4 cam otomatik bende sis farı taktırdım oldu trend X
  • Merhaba arkadaşlar. Bende 2011 titanium x HB var.
    Bu zamana kadar jantlarımda sürtmelerden dolayı sanırım, baya bi çizikler oluştu.
    Titanium jantları boyatan eden yada oluşmuş hafif oyukları tamir ettiren var mı?
    Boya yada başka birşey olmasa yeni jant alıcam yaza sanırım.
    Tecrübeli olan varsa bu konuda yardımcı olabilir mi?
    Bursada yaşıyorum bu arada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cloud Nine

    2007 TDCI Focus HB Ghia nasıldır arkadaşlar?
    115.000 KM de. Çok mu? Alınır mı? 27.500 TL fiyat istiyor.
    Kronik sorunu varmı?
    Birde bu aracın tork devri nedir?
    Tork kaçtır?
    5 ileri mi 6 mı?
    Sony ses sistemi sadece gösteriş mi yoksa gerçekten efsane mi?
    90 Km hızla giderken 5,viteste araç kaç devirde oluyor?

    Cevaplayabilecek kimse yok mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2011 model dizel focus titanium paket almayı düşünüyorum. fakat yazılanları, başka forumları okudum araçtan soğumaya başladım. çok fazla kronik sorunu ayrıcada düşük kilometreler sayılacak rakamlarda motorun çıkarttığı sorunları görünce içime şüphe düşmeye başladı bu araçta. ben 2006 model hyundai accent sattım. aracımın kilometresi 185000 di ve 1.5 crdi herkesin korktuğu ön yargılı davrandığı 3 silindirli motordu. ben aracımda ne turbo bakımı ne hortum değişimi nede başka birşey yaşamadım. sadece 1 kere enjektör temizlettim ve triger seti değiştirdim zamanı gelince araca okadar. ben aracı alırkende bu kadar sağlamlık sorunsuzluk beklemiyordum ve saat gibi çalışır bir vaziyette sorunsuz sattım aracımı. şimdi araba arayışı içindeyim fakat markaların özellikle beğendiğim focus un bu tarz sorunlarını duydukça gördükçe gene hyundai mi alsam diyorum. bu aracı sorunsuz sıkıntısız yüksek kilometrelerce kulanan yokmu acaba ?




  • arkadaşlar focus 2 ghia makyajsız kasa 2006 model aracımız var ve yol bilgisayarı ile göstergeler hakkında birkaç sorum olacak:

    - bir keresinde yolda giderken esp ya da kaygan yol işareti çıktı ama bu işaretin anlamını çözemedik zira araçta esp yok ama gösterge de çıkınca bir anlam veremedik bu aracın bir özelliği midir?
    - çoğu ford modelinde olan vites uyarı işaretini bu araçta nasıl aktif ederiz? yukarı doğru ok işareti var vites atılacağı devire gelince çıkıyor göstergede. kontağı ilk açtığımızda bu oku görebiliyorum fakat aktif değil.
    - araçta şöför koltuğunun emniyet kemeri ikaz sistemi çalışıyor fakat bu sağ taraftaki yolcu koltuğunda ise çalışmıyor, aktif değil sanırım. nasıl aktif edebiliriz?

    şimdiden yardımlar için teşekkürler
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    bendede 2006 ghia var ama hiç görmedim öyle vites uyarı işaret falan zannımca yok bu arabada, benim arabada da emniyet kemeri ikaz sistemi sadece şöför koltuğunda çalışıyor, önceden çalışmıyordu bu siteyi okudum, 9 kere falan emniyet kemerini çıkarıp taktım çalışmaya başladı , ancak yolcu tarafında denedim olmadı yolcu tarafında yok galiba bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim @Tyler Durden


  • 0.52 saniyesinde sol tarafta kırmızı ok çıkıyor yukarı doğru. ford transitte bu vites değiştirme uyarıcısı olarak kullanılıyordu bizim arabalarda bu varmı merak ediyorum.
    bir de sağ göstergedeki esp işareti kontak açınca çıkıyor, araçta esp var mı yok mu bilemedim
  • kırmızı ok işareti redline ye girince çıkıyor. devir sonlarında yani görmek için uğraşmamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 10951096109710981099
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.