Şimdi Ara

FOCUS KAMPANYA FİYATLARI İLE ÖNE ÇIKIYOR (MU?) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • iyi demişsin dostum bende yıllardır ankarada yaşıyorum bu kısıtlı şehirde lüx araca ihtiyac yok ne deniz var ne orman kime hava atıcaksın bende normal bir araç kullanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: özbalkesli


    quote:

    Orijinalden alıntı: nagodtumu

    @ozbalkesli,
    Ford Focus iyi bir araba. Su anda alinabilirlik listemin tepesinde Civic 1.6 Premium Otomatik ile Yeni Focus Titanium 4K 1.6i 100PS A/T duruyor. Onumuzdeki 3-5 ay icinde yeni eklemeler olur mu bilmiyorum ama zaman gosterecek. Focus'u neredeyse Ankara'da butun taksiciler kullaniyor, bu bence ekonomi acisindan guzel ama estetik acisindan eksi bir puan.


    Ford'un otomatik vitesi genelde tavsiye edilmiyor; herkes çok yaktığını ve performans vermediğini söylüyor. "Buna rağmen sen neden otomatik vites tercih ettin?" diye soracak olursan, vallahi tamamen hanımın yüzünden... Meseleyi uzun uzun anlattım ama son sözü "otomatik olsun!.." olunca mecburen otomatik oldu. Halbuki 16 yıldır düz vites kullanır, düz vitesten yana sorunu yoktur ama nedense otomatikte çok ısrar etti.





    2001 Model 0 km aldığım Focus SW otomatik arabamı hala ilk günkü gibi zevkle kullanıyorum. BU arabadaki vites hiç de sorunlu değil ve bildiğim kadarıyla Mazda üretimi (Ford Mazdanın bir kısmına ortaktı ve beraber ürün geliştirip ortaklaşa kullanıyorlardı). Vites geçişleri hala ilk günkü gibi yumuşak ve sarsıntısız (araç 77000 km de). Onun için bu vites kutusu sorunlu diyenlere aldırma. Ha, bu aracın günümüzdeki sorunu ne? Ford hala Focusu 1999 da getirdiği motor ve vites kombibasyonuyla satıyor (100 hp motor ve 4 ileri vites). Millet artık bırakın 5 ileriyi (Civic) 6 (Cruze) hatta 7 ileriye geçti (Jetta). O nedenle bu araç günümüzde performans ve yakıt tüketmi açısından çok tatmin edici değil. Benim araç şehir içinde en fazla 10 lt yakıyor. Tabi bu öyle ağır İstanbul trafiği değil (Kahramanmaraş). Ama bolca yokuş var. Şehir dışında ise 6.8 lt yakıyor (2 hafta önce 3000 km yaz tatilinden geldim 3 kişi ve bagaj ağzına kadar dolu + klima açık). Ben hiç lpg opsiyonunu düşünmedim çünkü yılda 10000 km bile yapmıyorum. Eğer yakıtı çok fazla dert etmezseniz çok iyi ve sorunsuz bir araç oldığınızı söyleyebilirim, güle güle binin.
    Ben 4 gözle yeni Focus ve Mondeoda kullanılacak motorları bekliyorum. Özellikle bu motorlar Powershift 6 ileri ile kombine edilirse işte ancak o zaman Focusumu değiştireceğim!




  • 1 temmuz da 100 hp focus aldım fiyat çok uygundu (29000) şu ukrayna furyasından ,şimdi nasıl satarım diye düşünüyorum araç 2000 km de şehir içi 12-13 litre şehir dışı 8-9 litre yakıtor ve klima kapalı yumuşak sürüş.aracı kontrole götürdüm normal dediler ,2000 motor bmw aracım vardı ondan fazla yakıyor nasıl bi iş anlamadım .sakın 100 hp focus almayın ucuz etin yağnisi yavan olur diye boşa dememişler.....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.